Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama tedavisi

• Ankete Katılan
    9
Merhaba kızlar öncelikle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda bende rahim filmi çekildim ve aşılamaya başlıyacaz nasıl bir süreç hangi evraklar gerekli ne kadar tutuyor bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Hoşgeldin amin hepimizin insallahben devlet hastanesinden olucam zaten sana bir kağtit veriyor tahlillerini evraklarini tamamla gel dosya acicaz diyor
Dün dosyami actirdim bende adet 2veya 3 gunu gel tedaviye baslicaz dedi klomen ilacla parayla ilgili suanlik bilgim yok

Sız hangi hastnede tedavi olucaksiniz
Diger tahlilleri yaptirdiniz mi

Sağol canım benimde dosyam açıldı da tahliller de yapıldı ve aşılama kararı verdi doktor bunun için rapor çıkaracaz dedi sekreterliğe sor hastane için bi kaç kağıt lazım dedi

Sağol canım benimde dosyam açıldı da tahliller de yapıldı ve aşılama kararı verdi doktor bunun için rapor çıkaracaz dedi sekreterliğe sor hastane için bi kaç kağıt lazım dedi
Evrak dediği nüfus kayit ornegi bay -bayan
Evlilik cuzdani fotokopisi
Nufus kagidi fotokopisi
Benim kağidimda yazan dosya acilmadan zaten bunlarin olmasi gereken birsey eksik olunca zaten dosya acilmaz

Merhaba kızlar bende üniversite hastanesinde oldum aşılamamı pazartesi günü. İki kere klomen kullanmıştım yumurtam çok büyüyünce iptal edildi bu kez femara kullandım çatlatma iğnemi pazar günü yaptırıp aşılamamı oldum işlem çok basit kalbinizi ferah tutun inşallah hamile kalırız bende de pko var ayrıca ama sadece ultrasonda gözüküyor

Merhaba hoşgeldin amin insallah seninde dualarin kabul olur zor bi süreç psikolojik olarak
Benim pco var o kadr hastaneye gittim birsey yok dediler en tedavi olacagim yer sag sol pco dedi ultrasonda 1 dusuk yasadim adetlerim 38-39 gunde bir oluyor yumurtlamayi hesaplayamiyorsun tabi

#zeynepkamilhastanesindeaşılama Aşilama tedavisinde hersey normal pco olup 1. Aşilamada tutan varmi?

Amin insallah tutar sağol dualarin icin suan duaya cok ihtiyacimiz var
Peki 3. Asilama oldun mu
Hayir en son adana da bir dr bukdum ona gittim meger rahmim t seklindeymis bu zaman kadar hic bir dr dememisti ameliyat oldum bakalim martta deniycem ama dr a soracam direk gerekirse tup bebek denycem

Evrak dediği nüfus kayit ornegi bay -bayan
Evlilik cuzdani fotokopisi
Nufus kagidi fotokopisi
Benim kağidimda yazan dosya acilmadan zaten bunlarin olmasi gereken birsey eksik olunca zaten dosya acilmaz
Aşılama dosyası açıldı bi kaç kağıt lazım dediler demek bunlar onlarda

Bizim tahliller de temiz ama bir senelik evliyiz ve olmuyo ilk aşılamam olacak inşallah seninde tutar canım
Ben 4.5 senelik evliyim 2 sene korundum keske korunmasaydim daha önceden tedavi olurdum en azindan
Ama merak etme 1 senelik evlisin tutar seninde umudumuz herzaman olmali stres cok etken bence yediklerimizde tabi

Hoşbulduk canım sagolasın bende 2 yıldır doktora gidiyorum hiç bir doktor söylemedi pko olduğumu adetlerim düzenli tüylenme sorunum yok ama bende yumurta sayısı fazla galiba o yüzden pko dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…