InsallahInsallah tutar
Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim varPco var tahliller normal 1. Aşılamada tutar mı?
Peki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutmasıAynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim varama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu
Aynı durum bende ki ilk aşılama ikizlerim varama ben klomen değil gonal f iğne kullanmıştım 3 yumurtam oluşmuştu
Klomen baslicaz dedi gonal f farki nePeki ailede ikiz varmiydi cunku cok duydum asilamalarda ikiz tutması
Sizin tahlileriniz nasildi
Okadar çok istiyoruzki 1 ďüsük olmustu fazla protein uretmiş bebek
İki tarafta da ikiz yok. Gonal f daha etkili sanırımKlomen baslicaz dedi gonal f farki ne
Bu arada allah bağıslasın
merhabaBende de pco var adetimin 3. Günü klomene başladım gunde 3 kez iciyorum. Pazartesi kontrolüm var yumurtlama oluşumu iyiyse asılama günü belirlenecek benimde ilk asilamam
Siz nerede tedavi gördünüzİki tarafta da ikiz yok. Gonal f daha etkili sanırım
Adetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme varmerhabaadetin 3 cagirdi klomen baslicaz dedi işleyiş nasil
O gün ne işlem oluyor
Insallah tutar güzel haberlerinizi aliriz en önemlisi umudumuzu kaybetmemek
Devlet hastanesinde Eskişehir deSiz nerede tedavi gördünüz
Insallah güzel haberler gwlirAdetin 3. Günü gidince jinekolojik muayene yumurtaların durumuna bakılıyor sonrasında klomen yazıyor. Benim eşimde de sperm sayısı sınırda olduğu için takviye verdi. Klomende 2. Günüm bitiyor şuan ara ara kahverengi lekelenme var
Hepimiz için inşallahSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Insallah güzel haberler gwlir
Hepimiz için inşallah
Bendetanıştığıma memnun oldum
Allah yardimciniz olsun benim de kismetse subatta asilama tedavisine gececem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinInsallah
AminAllah yardimciniz olsun benim de kismetse subatta asilama tedavisine gececem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?