• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama tedavisi

• Ankete Katılan
    9
Ben 4.5 senelik evliyim 2 sene korundum keske korunmasaydim daha önceden tedavi olurdum en azindan
Ama merak etme 1 senelik evlisin tutar seninde umudumuz herzaman olmali stres cok etken bence yediklerimizde tabi 🙏🧿
İnşallah canım hepimizin tutar

Günaydın kızlar aşılama raporuyla ilaçlarını ne kadar tuttu acaba

Fo
Kullanılan ilaçlara bağlı bende de fostimon + otrivelle verildi toplam hepsi 200 küsür tuttu hatta 2. aşılamam da da fostimona devam ettim elimde kalmıştı.
Fostimon la klomen ucuz heralde ben gonalf 450 ye 500 verdim 200de hastaneye ikinciyide gonalf le yaparsa yaptıramam durumum yok bu ay

Kızlar aşılama olucam ins 2. DEF. . Varmi benim gibi? Kaç yumurtanız gelisti
Ben şuan estrofem ve inofolic combi kullanıyorum

Hersey normal pco var onun icin birsey demedi adetin 2 ve 3 gunu klomene baslicaz dedi tutma olasi insallah yuksektr 1 düşuğum var
Canım merhabalar ,bende pcosluyum ve herşeyim normal hatta en kolay şekilde gebe kalacağımı gittiğim doktorlar söyledi ama esim yanaşmadı spermiyogrami testi vermeye sonra gittiğimiz bir prof tüp bebek merkezinde baktı ki evet herşeyim normal eşimi doğrudan semen testine gönderdi ki , sonuçları güzel çıkmadı ve aşılama tedavisine başladık hatta asilamami da oldum 2 Mart pazartesi tam bugün 7 gün olmuş .inşallah tutar da sana da burdan güzel bir haber veririm 🙏🏻🙏🏻

Canım merhabalar ,bende pcosluyum ve herşeyim normal hatta en kolay şekilde gebe kalacağımı gittiğim doktorlar söyledi ama esim yanaşmadı spermiyogrami testi vermeye sonra gittiğimiz bir prof tüp bebek merkezinde baktı ki evet herşeyim normal eşimi doğrudan semen testine gönderdi ki , sonuçları güzel çıkmadı ve aşılama tedavisine başladık hatta asilamami da oldum 2 Mart pazartesi tam bugün 7 gün olmuş .inşallah tutar da sana da burdan güzel bir haber veririm 🙏🏻🙏🏻
Insallah guzel haberlerini alirizz 🙏🙏

Back