Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun oldm insallh guzel haberler alirz. Doktorun yumurtana bakti mi kesin catladi mi diye islemden once
Öncesinde rahim filmi çekildi eğer o temiz çıkarsa adetin 3 günü iğne yada hapa başlıyorsun sonra doktor 2 günde bir kontrole çağırıyor yumurta yeterli büyüklüğe ulaştığında Çatlatma iğnesini vuruyor ve 36 saat sonra aşılama yapıyor aşılama hiç ağrılı bir işlem değil aynı jinekolojik muayene gibi zaten çok kısa sürüyor emeğine sabrınız için inşallah hepimiz bu ay çift çizgiyi görürüzMerhaba kızlar bende önümüzdeki ay aşılama olacağım bana biraz bahsedermisiniz merak ediyorum nasıl ilerliyor bu surec? Rahim filmi çekildinizmi oncesinde?
Bende aşılama düşünüyorum, dün haberlerde izlediniz mi aşılama ile dördüz olmuş harikaydı.
Merhaba kızlar bende önümüzdeki ay aşılama olacağım bana biraz bahsedermisiniz merak ediyorum nasıl ilerliyor bu surec? Rahim filmi çekildinizmi oncesinde?
Bende aşılama düşünüyorum, dün haberlerde izlediniz mi aşılama ile dördüz olmuş harikaydı.
Bende 3 kimyasal gebelik geçirdim gebe kalabiliyorum ama tutunamıyor malesef 3 yıllık evliyimSlm canm hoşgeldin aramıza ben rahim filmi çekilmedim 2 kez normal şekilde hamilelik yaşadım ama 2 bebeğimide 11. Haftamda kaybettim 1 yıllık evliyim 2 kürtajım var işte bi sürü tahlil flan yapıldı pıhtılaşmam sınırda çıktı sebep bu olabilir diye coraspine başladım kan sulandırıcı içiyorum hamilelik düşünmeden 2 ay öncesi başladım hapa normal yolla hamile kalmak istemedim aşılama yaptırmak istedim bu kez çünkü 2 hamileliğimde de normal yolla hamile kalmıştım bakalım hayırlısı yinede hakkımızda baya uzun yazdım kusura bakma:) iğnemi vuruluyorum yumurtms büyütme aşamasındayız haftaya aşılamayı yapar sanırım
Çok geçmiş olsun canım İnşallah hayırlısıyla seninde bebişin olur Allah isteyen herkese nasip etsin pıhtılaşmaya baktırdın mı ?Bende 3 kimyasal gebelik geçirdim gebe kalabiliyorum ama tutunamıyor malesef 3 yıllık evliyimoyuzden dr a gittik bendede troid var ve pco ama bebek sahibi olmamı engelliler derece değilmiş. Bakalım önümüzdeki ay gidecem inşallah sizinde tutar.
İnşallah canım tüm isteyenlerin aminnn. Ben bide C life macun kullanmayı düşünüyorum 3-4 gündür onu araştırıyorum. Baya olumlu sonuçlar alanlar olmuş.İnşallah her şey istediğin gibi olur canım
İnşallah canım tüm isteyenlerin aminnn. Ben bide C life macun kullanmayı düşünüyorum 3-4 gündür onu araştırıyorum. Baya olumlu sonuçlar alanlar olmuş.
Selam:) benim haftaya yapılacak nasipse.. Daha ilk deneme öncesinde hiçbir şey denemedik bakalım..Slm kızlar eylül ayı aşılama yaptıranlar yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim bu süreci
Selam:) benim haftaya yapılacak nasipse.. Daha ilk deneme öncesinde hiçbir şey denemedik bakalım..
Evet baktirdim bi sorun çıkmadıÇok geçmiş olsun canım İnşallah hayırlısıyla seninde bebişin olur Allah isteyen herkese nasip etsin pıhtılaşmaya baktırdın mı ?
Benimde 5.iğnem bugün yaptım :) yarın kontrol büyümüştür inşallah benimkide aynı gün başlamışız sanırım :) Rabbim duysun sesimizi :)İnşallah yaramıştır inşallah olacak Rabbimizin izniyle.. Bende 5 oldu iğne olalı 12mm olmuş pazartesi tekrar çağırdı Doktorum bakalım artık![]()
Çok şükür canım benimki sınırda çıktığı için riske atmayalım dediler kan sulandırıcıya başladım hamile kalırsam eğer kan sulandırıcı iğneye başlıcam ekstraEvet baktirdim bi sorun çıkmadı