- 23 Ocak 2019
- 3.063
- 10.310
- 208
- 35
biz asılama henüz yaptırmadık.sperm sayısi az morfoloji bozukMerhaba canm benimde esimde kaynakli sorun. Esinizin degerleri nedir. Ilk asilamaniz mi kac yildir olmuyo canm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz asılama henüz yaptırmadık.sperm sayısi az morfoloji bozukMerhaba canm benimde esimde kaynakli sorun. Esinizin degerleri nedir. Ilk asilamaniz mi kac yildir olmuyo canm ?
aşılama yada tüp bebek yaptırcaz ama şans düşük dedi doktorbiz asılama henüz yaptırmadık.sperm sayısi az morfoloji bozuk
Rabbim sifa versin canm bian once insallah...aşılama yada tüp bebek yaptırcaz ama şans düşük dedi doktor
Merhaba hanımlar tıp fakültesine çocuğumuz olmuyor diye başvurduk Sorun eşimde çıktı ileri hız 0 çıktığı için doktorumuz tüp bebek dedi. tüp bebeğe yönlendirmişti takviye edici ilaç verdi ileri hız %15 oldu ((baş anamolisi 89 bu arada)) aşılama çıkar tahlilde ilerleme var yaşınız genç hiç denenmemiş önce aşılama deneyelim dediler ama 15 bence hala düşük bi sayı bence. 20 güne kadar raporumuz çıkınca aşılama olacağım ama hiç gönlüm yok SiZlerin ileri hareketlilik hızınız kaç hanımlar???aşılama yada tüp bebek yaptırcaz ama şans düşük dedi doktor
Benim esimin ileri hareket 0 yerinde hsrekethareket var oda sadece deyüzde16. Asilamada belki denemek lazm di ama. Biz direk tup bebege karar verdik.Merhaba hanımlar tıp fakültesine çocuğumuz olmuyor diye başvurduk Sorun eşimde çıktı ileri hız 0 çıktığı için doktorumuz tüp bebek dedi. tüp bebeğe yönlendirmişti takviye edici ilaç verdi ileri hız %15 oldu ((baş anamolisi 89 bu arada)) aşılama çıkar tahlilde ilerleme var yaşınız genç hiç denenmemiş önce aşılama deneyelim dediler ama 15 bence hala düşük bi sayı bence. 20 güne kadar raporumuz çıkınca aşılama olacağım ama hiç gönlüm yok SiZlerin ileri hareketlilik hızınız kaç hanımlar???
Bizimde hemen hemen sizinkine yakındı ilk yaptırdığımızda sonradan ilaçla artınca aşılama raporu çıkar size dediler. Normal olması için yetersiz aşılama bi ihtimal tüp bebek garanti diye düşünüyordum ben üzüleyim mi sevineyim mi şaşırdım (Benim esimin ileri hareket 0 yerinde hsrekethareket var oda sadece deyüzde16. Asilamada belki denemek lazm di ama. Biz direk tup bebege karar verdik.
Uzulme canm en azindan umut var niceleri var. Sukir Şükür sende bisey yo. Benimde ayni sekilde bende sikinti yok butun değerlerim yapildi normal şükürler olsun...beterden beteri var. Derdi veren rabbim dermaninida verecektir vakti zamani gelince...ikimizide allah yardımcısı olsun yasiniz kac bu arada nerde yasiyosunuz?Bizimde hemen hemen sizinkine yakındı ilk yaptırdığımızda sonradan ilaçla artınca aşılama raporu çıkar size dediler. Normal olması için yetersiz aşılama bi ihtimal tüp bebek garanti diye düşünüyordum ben üzüleyim mi sevineyim mi şaşırdım (
Uzulme canm en azindan umut var niceleri var. Sukir Şükür sende bisey yo. Benimde ayni sekilde bende sikinti yok butun değerlerim yapildi normal şükürler olsun...beterden beteri var. Derdi veren rabbim dermaninida verecektir vakti zamani gelince...ikimizide allah yardımcısı olsun yasiniz kac bu arada nerde yasiyosunuz?
Sakin strest sikinti yapma abla bass dusmani insallh asilama tutarda kavusursun bebegine tüpe gerek kalmaz. Abla diyorum bende 24 yaşındayiminsallh rabbim nasip ederde o kutsal annelik bizede nasip olur.cumlesinedeAmin sağolun haziranda 28 olcam kısmetse eşim 29 yaşında. Edirnedeyim Yaşınız genç diye oyalıyolar bunu farkettim yaş geçince de geç kalmışsınız diyolar anlamadım. Valla aşılama olmazsa özelde tüpe giderim manevi olarak yıprandım inan
Amin inşallah isteyenlerle beraber bizde insallah yok canım senin yaşında kız kardeşim var zaten abla diyebilirsin :))Sakin strest sikinti yapma abla bass dusmani insallh asilama tutarda kavusursun bebegine tüpe gerek kalmaz. Abla diyorum bende 24 yaşındayiminsallh rabbim nasip ederde o kutsal annelik bizede nasip olur.cumlesinede
Aynen canım bende şaşkınım %15 ileri hızla aşılama çıkar diyor değerler iyiymiş bunca zaman doğal olurdu iyiyse... baş anomalisi ise 89 bizimde sperm yıkama yapacaklarmış sağlıklı sperm seçeceklermiş. Bizşm tıp fak. Ya aşılama deneyelim dediler deneme tahtasıyız ne de olsa aşılama olmazsa özelde tüp bebek işine gireceğim rapor olsun olmasın valla. Sizin özel miydi??Bizim ileri hareketli %40 sayı toplam 2milyon. Morfoloji bozuk.Doktor Tüp Bebek Bile zor diyor.Bizde şastık kaldık
ben tüp bebek tedavisine başladım 3.günüm tedavideAynen canım bende şaşkınım %15 ileri hızla aşılama çıkar diyor değerler iyiymiş bunca zaman doğal olurdu iyiyse... baş anomalisi ise 89 bizimde sperm yıkama yapacaklarmış sağlıklı sperm seçeceklermiş. Bizşm tıp fak. Ya aşılama deneyelim dediler deneme tahtasıyız ne de olsa aşılama olmazsa özelde tüp bebek işine gireceğim rapor olsun olmasın valla. Sizin özel miydi??
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.. gönlünüzce olsun herseyben tüp bebek tedavisine başladım 3.günüm tedavide