• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikler ole b3nimde yeni bitdi ben tup bebek yaptircam bulent tiras tup bebek merkezini arastiriyorum istanbuldan canim

Doktora çıktığımda tekrar aşılama yapalım bir problem görmüyorum bu aşılamada şansınız daha yüksek dedi ve rahim filmi istedi yumurta büyütücü ilaçlar vitamin falan verdi dün değil önceki gün Sistit oldum Allahım düşmanımın başına vermesin çok ağrılı ve kanamalı geçti doktorum adetliyken alttan muayene etti büyük ihtimal mikrop bulaştı kanımda ve idrar yollarımda mikrop varmış rahim filmi falan olmadım dünden beri boğazlarım ağrımaya başladı sabaha karşı ateşim 40’ı geçince hemen acile serum falan verildi ateşim düşürüldü bu ay aşılama falan olmayacağım çok yorgun hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun :KK64:

Canim senin yas kac dikkat et biraz vucudunu dinlendir ok bende ole yapicam yaza doğru artik ben 2 kez sag tup tikanikti ameliyat oldum rahim filmi cektir mumkunser

Canim senin yas kac dikkat et biraz vucudunu dinlendir ok bende ole yapicam yaza doğru artik ben 2 kez sag tup tikanikti ameliyat oldum rahim filmi cektir mumkunser

Kesinlikle dinleneceğim başta sağlık 28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim hiç korunmadık artık nasip iyileşeyim kendime bir geleyim rahim filmi çektireceğim sen kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun rahim filmi çektirdiğinde canın yandı mı nasıl oldu işlemler :KK31:

Arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza benimde esimde sorun var .aşılama yapılacak cok korkuyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza benimde esimde sorun var .aşılama yapılacak cok korkuyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
selam canım bende yeni katıldım aranıza bende 2 gün önce aşılama oldum spekülüm olayı gerçekten acı veriyor özellikle kendini sıkarsan yoksa gerisi basit bi işlem ama en zoru beklemek :::::(

Merhaba aramıza hoşgeldin ben 1 kez aşılama oldum onu anlatayım ilk önce forumlarda araştırdım acısız bir işlem olduğu söyleniyordu bende bir cesaretle yaptırdım benim canım çok acıdı ağladım falan yanlış anlaşılmasın ağrı eşiğim gayet yüksektir hatta doktorum her zaman işlerimiz rast gitmez gibi şeyler söylüyordu kanamam 1 gün sürdü karın ağrısı oluyor işlemden sonra ama çok değil yani forumlardakilerin ağrısız ve kimisi hissetmedim bile yazmışlar onları anlamış değilim ama sana tavsiyem şu olur ilk önce rahim filmi çektir ben ilk aşılama yaptırdığım doktorumu değiştirdim 2. doktorum rahim filmi istedi ve sonrasında 2.aşılamayı yapalım dedi ki ertesi gün sistit oldum işlemler kaldı rahim filmini çektir anestezili ben öyle demiştim ama malum hastalık :KK35:

kızlar selam bende iki gün önce aşılama oldum ne zaman test yapsam acaba beklemek gerçekten çok zor

Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben 9.gün evde yapılan hcg testi yaptım 2.çizgi silik çıktı Allahım dünyalar benim oldu herkese haber verdim falan o günü kan testi yaptırdım 7 küsür çıktı ve 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır eğer artış varsa hamilesin dediler 2 sonra tekrar kan testi yaptırdım sonuç 1 küsür gibi rakam çıktı işte o an yıkıldım mahvoldum Allahım kimseye o acısıyı duyguyu yaşatmasın doktorumuz ilk haftalar sonuçlar ilaçların etkisiyle pozitif çıkabilir dedi sen test falan sakın yaptırma 15.günü bekle canım dayan Allahım gönlüne göre versin

cok yıpratıcı bir süreç.ben daha asılamaya baslamadan bile yıprandım psikolojik olarak :(

cok yıpratıcı bir süreç.ben daha asılamaya baslamadan bile yıprandım psikolojik olarak :KK43:

Kesinlikle yıpratıcı ama sen kafanda hamile miyim değil miyim test mi yapsam düşüncesine kapılma bu kez takıntı halini alır ben yaptım çokta üzüldüm normal gündelik yaşamına devam et ;)

1 şubatta eşimin sperm sayısına bakılcak eğer sayı yükselirse aşılama tedavisine başlancak.süreç hakkında bildiğim hiçbir sey yok.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

1 şubatta eşimin sperm sayısına bakılcak eğer sayı yükselirse aşılama tedavisine başlancak.süreç hakkında bildiğim hiçbir sey yok.deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İnşallah eşinizin sperm sayısı yüksek çıkar yanlış hatırlamıyorsam adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir defa olarak klomen ve folik asit hap verdi onları içtim istenilen büyüklüğe gelsin diye de 1 haftalık iğne yazdı karnından ya da kolundan olur dediler ben işe yarasın diye karnımdan oldum ilk iğnemi hastanede sonrakileri eşim vurdu iğneler bitince doktora gidiyorsun yumurta büyüklüğü güzelse çatlatma iğnesi oluyorsun doktorun sana saat veriyor şu saatte burada eşinle ol aşılamayı yapalım deniliyor işlem bu kadar korkulacak bir işlem değil fakat benim işlemim niye can yaktı anlamıyorum inşallah seninkisi güzel geçer Allah yardımcımız olsun

İnşallah eşinizin sperm sayısı yüksek çıkar yanlış hatırlamıyorsam adetimin 3.günü başladım 5 gün günde bir defa olarak klomen ve folik asit hap verdi onları içtim istenilen büyüklüğe gelsin diye de 1 haftalık iğne yazdı karnından ya da kolundan olur dediler ben işe yarasın diye karnımdan oldum ilk iğnemi hastanede sonrakileri eşim vurdu iğneler bitince doktora gidiyorsun yumurta büyüklüğü güzelse çatlatma iğnesi oluyorsun doktorun sana saat veriyor şu saatte burada eşinle ol aşılamayı yapalım deniliyor işlem bu kadar korkulacak bir işlem değil fakat benim işlemim niye can yaktı anlamıyorum inşallah seninkisi güzel geçer Allah yardımcımız olsun
güzel dileklerin için çok tesekkur ederim.transfer sırasında işlem kaç dk sürüyor.beni en çok korkutan o aşama.zaten burdan da sizle paylaşırım.

güzel dileklerin için çok tesekkur ederim.transfer sırasında işlem kaç dk sürüyor.beni en çok korkutan o aşama.zaten burdan da sizle paylaşırım.
transfer işlemi acısız , ağrısız bir işlem 5 dk sürüyor. İnşallah Allah gönlünüze göre versin.. emekleriniz boşa çıkmasın.

Rica ederim ;) Transfer işlemi 5-10 dk sürüyor inşallah güzel başarılı bir işlem olur güzel haberlerini alırız :dua:

Back