- 19 Ocak 2017
- 187
- 43
- 98
- 32
Sagol canim ilac yumutalari kiste cevirmisti cok yogun adetim ondan sanirimbende 1 hafta erken olmuştum canım böyle durumlar yaşanıyor evet..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim ilac yumutalari kiste cevirmisti cok yogun adetim ondan sanirimbende 1 hafta erken olmuştum canım böyle durumlar yaşanıyor evet..
Bendede kist olmuştu canım dusuyordur kişilerin kaygilanmaSagol canim ilac yumutalari kiste cevirmisti cok yogun adetim ondan sanirim
Sagol canim benimBendede kist olmuştu canım dusuyordur kişilerin kaygilanma
hamilesin canım çok yüksek ihtimal hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasib etsinAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Tsk canimmm cok dua eg nolurrrrhamilesin canım çok yüksek ihtimal hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasib etsin
Canim Canim ya test senden cok ben heycanlandim valla asilamami olmustun oncesini takip edemedim mesajlarininTsk canimmm cok dua eg nolurrrr
Canım test yaptınmı kac cıktiAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Yaptim 228 cikti haftaya kese icin cagirdiiiiiiCanım test yaptınmı kac cıkti
Asilama kese icin cagirdi haftayaaaCanim Canim ya test senden cok ben heycanlandim valla asilamami olmustun oncesini takip edemedim mesajlarinin
iğne ağrı yapar canım benim de fenaydı, bacaklarımı bükemiyordum ağrıdan, kanda 15 gün sonra çıkar varsa inşallahMrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Yani igne bu kadar cok agri yapar mi normalmi bu özellikle belim hep agriyo yumurtaliklarimda bir siddetli bir normal surekli agriyo
Yaptirdim canim malesef sonuç buiğne ağrı yapar canım benim de fenaydı, bacaklarımı bükemiyordum ağrıdan, kanda 15 gün sonra çıkar varsa inşallah
Sevindim kuzu insallah rabbim tamamina erdirsin hayirli hayirli sonuclarla haberlerle gel insallahAsilama kese icin cagirdi haftayaaa
Canım benim üzülme aşılama çok etkili bir yöntem değilmiş zaten , kimsenin hevesini de kırmak istemedim çünkü belli olmaz Rabbim nasip eder belki diye. Eğer sorun uzun süredir devam ediyorsa tüp dene derimYaptirdim canim malesef sonuç bu
Ben catlatma yaptirdim 2 kere daha yapilcak olmassa aşılamaya baslanicak 3 yillik evliyimCanım benim üzülme aşılama çok etkili bir yöntem değilmiş zaten , kimsenin hevesini de kırmak istemedim çünkü belli olmaz Rabbim nasip eder belki diye. Eğer sorun uzun süredir devam ediyorsa tüp dene derim
Sagol canimmmmm. Ins kese ve kalbi gorufuz cok stresliyi mmmmmmmSevindim kuzu insallah rabbim tamamina erdirsin hayirli hayirli sonuclarla haberlerle gel insallah
Stres yok :) sabret dua et iyi beslen olacak insallah duyucaksin tik tik tik kalbinin senini ooh :)Sagol canimmmmm. Ins kese ve kalbi gorufuz cok stresliyi mmmmmmm
Amin ins. Dun bi baktim 998 olmus betahcgStres yok :) sabret dua et iyi beslen olacak insallah duyucaksin tik tik tik kalbinin senini ooh :)
3 yıl baya uzun bir süre kuzu herşey için çok bekleme derimBen catlatma yaptirdim 2 kere daha yapilcak olmassa aşılamaya baslanicak 3 yillik evliyim