Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benden hafıf bı kan geldı sızce adet mı oluyorumselam kızlar aşılamamın 9.günündeyim cumartesi gününe günü birlik bi tur ayarlamışlar arkadaşlarım çok gitmek istiyorum sizce gidebilirmiyim
kaçıncı günün papatyaKızlar benden hafıf bı kan geldı sızce adet mı oluyorum
Dokuzuncu gun cok moralım bozukkaçıncı günün papatya
benimde dokuzuncu günüm anşayamadım valla hala geliyormuDokuzuncu gun cok moralım bozuk
Hayır ole bı kanama degıl peceteye heldı henuz tam bı adet gbı degıl ama moralımı bozmaya yettıbenimde dokuzuncu günüm anşayamadım valla hala geliyormu
belkide yerleşme kanamasıdır ama bu kadar erken olurmu ki inşallah yerleşme kanamasıdırHayır ole bı kanama degıl peceteye heldı henuz tam bı adet gbı degıl ama moralımı bozmaya yettı
İnşallah aglamaktan gozumde yas kalmadıbelkide yerleşme kanamasıdır ama bu kadar erken olurmu ki inşallah yerleşme kanamasıdır
nasıl oldun papatyaİnşallah aglamaktan gozumde yas kalmadı
kanaman devam ediyormuİnşallah aglamaktan gozumde yas kalmadı
benimde dokuzuncu günüm anşayamadım valla hala geliyormu
yanı cok ara ara lekelenme oluyorum doktora sorduk cuma gunune kadar bekle kan tahlılı yaptır tutunma olabılır yada ıcındekı kan bırıkıntısı olabılır dedınasıl oldun papatya
hakkında hayırlısı canımyanı cok ara ara lekelenme oluyorum doktora sorduk cuma gunune kadar bekle kan tahlılı yaptır tutunma olabılır yada ıcındekı kan bırıkıntısı olabılır dedı
papatya merak ettim noldu sonra yerleşme kanamasımıymışhakkında hayırlısı canım
papatyayanı cok ara ara lekelenme oluyorum doktora sorduk cuma gunune kadar bekle kan tahlılı yaptır tutunma olabılır yada ıcındekı kan bırıkıntısı olabılır dedı
Yok bebeğim bildiğin adet oldum hemde şakır şakır uzgunum olmadı ınsallah senın tutarpapatya merak ettim noldu sonra yerleşme kanamasımıymış
ya yapma be bu kadar erken olması normal mi ilaç kullanıyormuydun yani aşılamadan sonra bişi verdimi doktor sanaYok bebeğim bildiğin adet oldum hemde şakır şakır uzgunum olmadı ınsallah senın tutar
Sadece folık asıt verdıYok bebeğim bildiğin adet oldum hemde şakır şakır uzgunum olmadı ınsallah senın tutar
sadece folik asit mi bebeğin tutunması için ilaç ya da jel vermesi gerekirdi nasıl bi doktor bu anlamadımSadece folık asıt verdı