• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

İlk gün biraz dinlendim bısey yapmadım sonra normal şekilde devam ettim hic sakınmadım ama tabiki ağır vs kaldırmadım yanı çok bısey yapmadım aslında normalde nasılsa öyle devam ettim hatta asilamadan bikac gün sonra halama gidip baya bi merdiven çıkmak zorunda kalmıştım yanı çok sakınmanı tavsiye etmem ama ağır is yapma tabiki
ya ben dün yaptımda bugün çok hareket ettim ağır taşımadım hiç ama akıntım arttı ve ara ara kasık ağrım var normalmi

inaşllah ya biri bana dediki aşılamadan sonra duş almamamız lazım mış doğrumu
ilk gün icinmi geçerli acaba ben ertesi gün almıştım çok sicak su iyi değil derler ama normal yıkandıktan sonra sorun olucagini sanmam doktor bize asilamadan sonra 3 gün pespese ilişki vermişti ilk gün almadım ama sonraki gün almıştım sorun olmadı

ilk gün icinmi geçerli acaba ben ertesi gün almıştım çok sicak su iyi değil derler ama normal yıkandıktan sonra sorun olucagini sanmam doktor bize asilamadan sonra 3 gün pespese ilişki vermişti ilk gün almadım ama sonraki gün almıştım sorun olmadı
Sizin tuttumu

ben pazartesi aşılamayı yaptım sadece salı akşamı ve perşembe akşamı beraberlik istiyorum sizden dedi doktor sonra eski hayatınıza dönebilirsiniz dedi

ben pazartesi aşılamayı yaptım sadece salı akşamı ve perşembe akşamı beraberlik istiyorum sizden dedi doktor sonra eski hayatınıza dönebilirsiniz dedi
ANladim canim her doktor farklı söylüyo ama aslında önemli olan asilama tabi yumurta catladigi icin yine normal olarak degerlendirmemizi istiyorlar nolur nolmaZ die

Back