Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptırdım ama hic ağrı falan olmadı neden oldu acaba sizde doktorunuza danistinizmiMerhabalr birsey sormk istiyorum yardmci olursanz cok sevinrm. Dün ilk aşılamamı oldum çok agrili oldu ve sonrasinda kanamam oldu bugnde leke seklinde devam ediyo ve tuvlttn snra peceteyle sildgmde pilti geldi bunun sebebi nedir basina boyle bsi gelen varmi
hic ağrım olmadı yaptırırken tutmadı benimki inşallah sizinkisi tutar hayırlısı herkes icinDoktor rahim agzi dar oldugundan kanama norml dedi ama pilti seklinde gelmesi beni tedirgin etti. Sizin sonrasinda agrinz oldumu peki
Saol inş. Sizin sorununuz ne kihic ağrım olmadı yaptırırken tutmadı benimki inşallah sizinkisi tutar hayırlısı herkes icin
bir sorunumuz yok tutMadıSaol inş. Sizin sorununuz ne ki
Bizimde oylee bakalm tutuck mi. Hayrlisi rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurur insbir sorunumuz yok tutMadı
en önemlisi hayırlısı ve sağlıkla gelmeleri yavrularımızın inşallah aminnnBizimde oylee bakalm tutuck mi. Hayrlisi rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurur ins
Canim benimde ağrılı olmustu hatta baya kaçmaya çalışmıştım kalktığımda kanama olduğunu gördüm ertesi günde leke şeklinde devam etti ve hamileyim :)Doktor rahim agzi dar oldugundan kanama norml dedi ama pilti seklinde gelmesi beni tedirgin etti. Sizin sonrasinda agrinz oldumu peki
Gerckten mi ayy icim rahatladi yaa hayrli olsun rabbm saglicakla kucagina almayi nasp etsn ins :)Canim benimde ağrılı olmustu hatta baya kaçmaya çalışmıştım kalktığımda kanama olduğunu gördüm ertesi günde leke şeklinde devam etti ve hamileyim :)
Amin canim saol takma yanı öyle seyler engel olmaz çoğu kişi acimiyo demişti bende çok canim yanınca şaşırmıştım çok sukurki sonucum guzel oldu 30 haftalık olduk bile darısı sana insaAllahGerckten mi ayy icim rahatladi yaa hayrli olsun rabbm saglicakla kucagina almayi nasp etsn ins :)
İns yaaa cok saol valla kafama takiyodum icm cok rahatladiAmin canim saol takma yanı öyle seyler engel olmaz çoğu kişi acimiyo demişti bende çok canim yanınca şaşırmıştım çok sukurki sonucum guzel oldu 30 haftalık olduk bile darısı sana insaAllah
67 kiloyumAşılama yaptırdığınızda kilonuz var mıydı kızlar?
Evet maalesef 79 kiloydum ama çok kilo almadım çok şükürAşılama yaptırdığınızda kilonuz var mıydı kızlar?
Yaa cok soru sordum ama icime su sermtiniz benimkide umut iste. Belirtilernz varmydi asilamadan snraa gerci dhaa benmki cok yeni amaEvet maalesef 79 kiloydum ama çok kilo almadım çok şükür
Tek belirtim adet belirtisiydi Başka hiçbi belirtim olmadı hep adet olucam sanıyodum ama olmadım ne göğüs ağrısı ne akıntı hicbisey yoktu hamilelik belirtileri hamileliğin 6-7. Haftasında başladıYaa cok soru sordum ama icime su sermtiniz benimkide umut iste. Belirtilernz varmydi asilamadan snraa gerci dhaa benmki cok yeni ama
72 kiloyum 1.65 boy doktor çok kilolusun şansın az dedi moralimi bozdu o yüzden sordum canımEvet maalesef 79 kiloydum ama çok kilo almadım çok şükür
Ne kilolular var hamile kalan bence sen hic moralini bozma asiri bi kilon yk72 kiloyum 1.65 boy doktor çok kilolusun şansın az dedi moralimi bozdu o yüzden sordum canım