- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
nerde yaptirdiniz asilamayi4 yillik evliyim pko var bende esimde sorun yok ilk asilamam tuttu hemde üçüüzzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde yaptirdiniz asilamayi4 yillik evliyim pko var bende esimde sorun yok ilk asilamam tuttu hemde üçüüzzz![]()
bende yokBendede aynısını soledı agrılarınız varmı bugun dorduncu gun hıc dınmek bılmeyen agrılar
Ne gibi belirtiler vardı sizde hayırlı olsun cok aevındım coknerde yaptirdiniz asilamayi
Olur olur moralınj bozma benımde asılamamın 6. Gunu bugun bakalım hayrlısı olmassada canımız sagolsunMerhaba,
benim bu ayki aşılamam tutmadı, reglin ikinci günü ikinci kez aşılama yöntemi icin ilaç almaya başladım. İkinci aşamada yine Klomen kullanıyorum. Ancak doktorum ikinci aşılama sürecine ara vermeden başlamaya karar verirken mutlaka ultrason ile rahme bakmak istedi. Aşılama sürecinde bazen çatlamayan yumurtalar kistik bir yapı oluşturabiliyormuş, %7-8 gibi bir olasılık olsa da önemli olduğu icin önce kontrole çağırdı ve bir sorun olmadığını görünce ikinci aşılama sürecini başlattı. Bu aşamadan sonra da başarı sağlanamazsa aslında 3 ay kadar doğal yolla gebe kalmaya calismami önerdi; ovulasyon ilaçları yumurtaları uyardığı icin doğal gebelik şansı artarmış. Ancak sanırım yine turmazsa ben beklemeyi tercih etmeyeceğim, direkt IVF yöntemine geçeceğim. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Akışta kalmak, üzerine düşünmemek, başarıya odaklanmamak lazım; yoksa hayalkırıklığı kaçınılmaz oluyor. İlk aşılama başarısız olunca cok üzüldüm, ancak bu süreçte kendimi bol bol kitap okumaya verdim, kafamı başka bir şeye odaklamak, düşünceleri uzaklastirmama yardımcı oluyor; bol bol meditasyon, nefes calisip hayatın tadını çıkaracağım. Sizlere de bu yaklaşımı tavsiye ediyorum.
Canim bilgilerini paylaşırmısın aşılama sürecini nasil gecirdin ben 11 nisan da asilama oldum ilk asilmam kendimi yormadim hareketlerime dikkat ettm fakat karnim cok sis rahatsiz oluyorum bu durumdan bu normal mi ?Amin canim saol
Merhabalar hala adet görmedın bugun 10. Gunun ozaman olemı evet sole anlatıyım bugun bır tık daha ıyıyım 6. Gun bugun 16 sında bende oldum ama asırı bır sıs yememe de dıkkat edıyorum yatıyorum hıc bıse yapmıyorum calıstıgım yerden 10 gun raporluyum bılmıyorum agrılarım cok ve sıskınlıgım 12. Gun kanda bakabılırsın dedıler bana doktor gun asırı ılıskı onerdı folık asıt verdı onu kullanıyorum sadeceCanim bilgilerini paylaşırmısın aşılama sürecini nasil gecirdin ben 11 nisan da asilama oldum ilk asilmam kendimi yormadim hareketlerime dikkat ettm fakat karnim cok sis rahatsiz oluyorum bu durumdan bu normal mi ?
nerde yaptirdiniz asilamayi
Merhaba canim ben adetin 2. Günü klomen ictim 5 gün boyunca sonra yalnıs hatirlamiyosam adetin 13. Günü çatlatma ignesi oldum 36 saat sonrada aşılamam yapıldı 13. Gün evde test yaptım pozitifi görünce kan vermeye gittim ve 37 gibi bir değerle gebeliğimi ögrendim gaz şişkinliğinden bahsediyosan eğer o oluyo suan 32 haftalık oldum çok hatırlayamıyorum ama en iyi hatırladığım şey adet ağrısıydı adet olucam kesin diodum ama olmuyodum yanı birebir adet Ağrısi hatta bir tik daha fazlasıydı onun dışında hiçbir belirtim yoktu iştahsızlık bulantı göğüs ağrısı vs hamileliğin 6-7 haftasında başladıCanim bilgilerini paylaşırmısın aşılama sürecini nasil gecirdin ben 11 nisan da asilama oldum ilk asilmam kendimi yormadim hareketlerime dikkat ettm fakat karnim cok sis rahatsiz oluyorum bu durumdan bu normal mi ?
Kacıncı gununkızlar ya hareket edince kasıklarıma öle bi sancı giriyoki kalkamıyorum temizlik yapacam evimi bok götürüyor resmen napacam
7. günümKacıncı gunun
EĞER aşılamanın 13. Günüyse belli olabilir ben aşılamanın 13. Günü öğrenmiştim13. Günüm kasiklarım agriyor karnim cok sicak belim cok agriyor belli olurmu sizce 13.günden
Keske kan tahlılı yapsaydın 12. Gunde bellı oluyor dedıler bnmde karnım sıcak sımdı 8. Gunumdeyım ama adet sancısı gbı suanda13. Günüm kasiklarım agriyor karnim cok sicak belim cok agriyor belli olurmu sizce 13.günden
Durumun ne canım benm sekizinci gun bakalım yaaa adet sancısına dondu suanda7. günüm
Müjde hamileyimmm ama anlamadim 3 haftalik hamileyim 13 gun oldu asilama yaptiraliEĞER aşılamanın 13. Günüyse belli olabilir ben aşılamanın 13. Günü öğrenmiştim
TEBRİKLer canim insaAllah kucağına almak nasipMüjde hamileyimmm ama anlamadim 3 haftalik hamileyim 13 gun oldu asilama yaptirali
Allah razi olsun canim tesekkurlerTEBRİKLer canim insaAllah kucağına almak nasip
Olur bende 13. Gün öğrenmiştim :)