Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende 14 martta aşılama oldum 12.günü kan testinde değerim 26 çıktı doktor 3 nisanda tekrar çağırdı idrar testide silik çıktı 3 senedir düşündüğümüz için ne hissedecegimi bilemiyorum sonuç ne olacak diye düşünüyorumBana da 5 inde gel dedi ama adet tarihim zaten ayın 5i eğer o gün döllenme olduğunda kanda ki hsg hormonu yükselir diye düşünüyorum hayırlısı canım
Belirti var mı
Tebrikler canım benim bizede dua et olurmu Umudu kesmek yok asla Allah dilerse dağ olsa önümüzde duramaz yeterki herkes inansın inacınızı asla kaybetmeyinArkadaşlar hamileyimm![]()
Amin inşallah hayırlı evlat herkes nasip olurTebrikler canım benim bizede dua et olurmu süpersiniz kızlar güzel güzel haberler duyalım böyle. Umudu kesmek yok asla Allah dilerse dağ olsa önümüzde duramaz yeterki herkes inansın inacınızı asla kaybetmeyin![]()
Tüplerde herhangi bir problem varmıydı ? Eşinde problem varmıydı? (Morfoloji düşüklüğü gibi) birde pko var mı? Canım çok soru sordum ama çok merak ettim bu şekilde olup mı hamile kaldın diye!Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
%26 ileri hareketli %80 hareketsiz bana önce aşılama deneyelim dediBenım eşimin değerleri düşük yüzde 5 ileri hareketli 8o hareketsiz aşılama boşuna yaptırmayın demişti de bir profesör acaba tüp bebek öncesi aşılamadenesek mi diye düşündüm yinede
Sizin ileri hareket yine yüksek canım. Yüzde 40 ileri hareketten sonuc alınır dedi.%26 ileri hareketli %80 hareketsiz bana önce aşılama deneyelim dedi![]()
Sizin ileri hareket yine yüksek canım. Yüzde 40 ileri hareketten sonuc alınır dedi.
Bizim de yüzde 80 hareketsiz ben 2 defa hamilr kaldım. Sen hiç kalabildinmiBenim ki %26 canım iyi mi sence %80 hareketsiz
birşey soracagim ben aşılamadan sonra 13.Gün değerlerim 26 çıkmıştı idrar testin de de silik çıkmıştı ama bugün yaptım idrar testi yine negatif çıktı moralim sifirAmin inşallah hayırlı evlat herkes nasip olur
3 kere hamile kaldım üçüde olumsuz sonuçlandıBizim de yüzde 80 hareketsiz ben 2 defa hamilr kaldım. Sen hiç kalabildinmi
Benımde 2 si olumsuz. Senın kaçıncı haftalarda.3 kere hamile kaldım üçüde olumsuz sonuçlandı
İlki 8 haftalık kalbi durdu ikincisini dış gebelik üçüncüsü. Kimyasal gebelikBenımde 2 si olumsuz. Senın kaçıncı haftalarda.
Tuplerime hiçe baktirmadim canim eğer asilama yaptıgım ay hamile kalmasaydim ozaman bakılacaktı kaliteli yumurtlama olmuyodu bende esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü iki ay kadar onada bazı kürler uyguladım çok şükür yukseldi aşılamada oran iyiydi çok şükür tuttuTüplerde herhangi bir problem varmıydı ? Eşinde problem varmıydı? (Morfoloji düşüklüğü gibi) birde pko var mı? Canım çok soru sordum ama çok merak ettim bu şekilde olup mı hamile kaldın diye!
Sevindim canım darısı başıma inşallah bu ay başlayacağız bizde Reglin ikinci gün gel dedi tüpün biri kapalı açık olan taraftan yaptığı yumurtlama olduğu zaman ilaçla büyütülüp aşılama olacakmış bekliyoruz eşiminde hareketsiz sperm sayısı fazla sabahları keçi boynuzu kürü kullanıyor sen başka neler uyguladın canım eşineTuplerime hiçe baktirmadim canim eğer asilama yaptıgım ay hamile kalmasaydim ozaman bakılacaktı kaliteli yumurtlama olmuyodu bende esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü iki ay kadar onada bazı kürler uyguladım çok şükür yukseldi aşılamada oran iyiydi çok şükür tuttu
Ben caksir suyu içirdim keci boynuzu bide proxeed plus die toz bi ilaç vermişti doktor bunları kullandık canim 2 ayda sonuç aldıkSevindim canım darısı başıma inşallah bu ay başlayacağız bizde Reglin ikinci gün gel dedi tüpün biri kapalı açık olan taraftan yaptığı yumurtlama olduğu zaman ilaçla büyütülüp aşılama olacakmış bekliyoruz eşiminde hareketsiz sperm sayısı fazla sabahları keçi boynuzu kürü kullanıyor sen başka neler uyguladın canım eşine
Doktor eşim için sadece etten uzak dur dedi (ki eşim etsiz yemek yemeyen biri)bol bol sebze bakliyat ağırlıklı ye dedi yani eşim için imkansız şeyler sadece sabahları keçi boynuzu özü pekmezi içiyor ben hiçbirşey kullanmıyorumBen caksir suyu içirdim keci boynuzu bide proxeed plus die toz bi ilaç vermişti doktor bunları kullandık canim 2 ayda sonuç aldık
BEnim eşimde etcidir Etin yenmemesi gerektiğini ilk defa duydum bilmiyodum benim eşimde devamlı yedi :)Doktor eşim için sadece etten uzak dur dedi (ki eşim etsiz yemek yemeyen biri)bol bol sebze bakliyat ağırlıklı ye dedi yani eşim için imkansız şeyler sadece sabahları keçi boynuzu özü pekmezi içiyor ben hiçbirşey kullanmıyorum