• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bana da 5 inde gel dedi ama adet tarihim zaten ayın 5i eğer o gün döllenme olduğunda kanda ki hsg hormonu yükselir diye düşünüyorum hayırlısı canım
Belirti var mı
merhaba bende 14 martta aşılama oldum 12.günü kan testinde değerim 26 çıktı doktor 3 nisanda tekrar çağırdı idrar testide silik çıktı 3 senedir düşündüğümüz için ne hissedecegimi bilemiyorum sonuç ne olacak diye düşünüyorum

Tebrikler canım benim bizede dua et olurmu süpersiniz kızlar güzel güzel haberler duyalım böyle. Umudu kesmek yok asla Allah dilerse dağ olsa önümüzde duramaz yeterki herkes inansın inacınızı asla kaybetmeyin :KK68:
Amin inşallah hayırlı evlat herkes nasip olur

Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
Tüplerde herhangi bir problem varmıydı ? Eşinde problem varmıydı? (Morfoloji düşüklüğü gibi) birde pko var mı? Canım çok soru sordum ama çok merak ettim bu şekilde olup mı hamile kaldın diye!

Merhaba benim bugün 13. Gün dayanamadim erken gebelik testi aldim normalde alsam çıkardı ama erken gebelik testi aldim garanti olsun dedim ama negatif cıktı malesef ki adet olmayı bekliyorum hayırlısı herkes için çokta umutlanmıştım inşallah başka zaman artik bilemedim Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin amin insallah

Tüplerde herhangi bir problem varmıydı ? Eşinde problem varmıydı? (Morfoloji düşüklüğü gibi) birde pko var mı? Canım çok soru sordum ama çok merak ettim bu şekilde olup mı hamile kaldın diye!
Tuplerime hiçe baktirmadim canim eğer asilama yaptıgım ay hamile kalmasaydim ozaman bakılacaktı kaliteli yumurtlama olmuyodu bende esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü iki ay kadar onada bazı kürler uyguladım çok şükür yukseldi aşılamada oran iyiydi çok şükür tuttu

Tuplerime hiçe baktirmadim canim eğer asilama yaptıgım ay hamile kalmasaydim ozaman bakılacaktı kaliteli yumurtlama olmuyodu bende esiminde sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü iki ay kadar onada bazı kürler uyguladım çok şükür yukseldi aşılamada oran iyiydi çok şükür tuttu
Sevindim canım darısı başıma inşallah bu ay başlayacağız bizde Reglin ikinci gün gel dedi tüpün biri kapalı açık olan taraftan yaptığı yumurtlama olduğu zaman ilaçla büyütülüp aşılama olacakmış bekliyoruz eşiminde hareketsiz sperm sayısı fazla sabahları keçi boynuzu kürü kullanıyor sen başka neler uyguladın canım eşine

Sevindim canım darısı başıma inşallah bu ay başlayacağız bizde Reglin ikinci gün gel dedi tüpün biri kapalı açık olan taraftan yaptığı yumurtlama olduğu zaman ilaçla büyütülüp aşılama olacakmış bekliyoruz eşiminde hareketsiz sperm sayısı fazla sabahları keçi boynuzu kürü kullanıyor sen başka neler uyguladın canım eşine
Ben caksir suyu içirdim keci boynuzu bide proxeed plus die toz bi ilaç vermişti doktor bunları kullandık canim 2 ayda sonuç aldık

Ben caksir suyu içirdim keci boynuzu bide proxeed plus die toz bi ilaç vermişti doktor bunları kullandık canim 2 ayda sonuç aldık
Doktor eşim için sadece etten uzak dur dedi (ki eşim etsiz yemek yemeyen biri)bol bol sebze bakliyat ağırlıklı ye dedi yani eşim için imkansız şeyler sadece sabahları keçi boynuzu özü pekmezi içiyor ben hiçbirşey kullanmıyorum

Doktor eşim için sadece etten uzak dur dedi (ki eşim etsiz yemek yemeyen biri)bol bol sebze bakliyat ağırlıklı ye dedi yani eşim için imkansız şeyler sadece sabahları keçi boynuzu özü pekmezi içiyor ben hiçbirşey kullanmıyorum
BEnim eşimde etcidir Etin yenmemesi gerektiğini ilk defa duydum bilmiyodum benim eşimde devamlı yedi :)

Back