Aşılama

kızlar merhaba. bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağı pkoluyum bir yılı geçti bebeğimiz olmadı bugün klomenle başladım bakalım hayırlısı hiç bilgim yok aşılamaya dair
Bende pkoluyum 4 senelik evliyim 11 ekimde yaptirdim ama tutmadi insallah sizinkiler tutar

Yumurtalarim guzel esimn sperm sayilarida gayet guzeldi ama olmadi. Tup bebek icin dusunelim dedik bu arada doktorumda o zman normal yollarla olur belki diyerek adetin 3 gunu sabah aksam klomen kullan ve 9 gun ara verdikten sonrada 12 gun duphaston kullan dedi bakalim

maddi durumun yeterliyse tüp yaptır cnm en garantisi o zaten bu zamana kadar harcağımız paraya tüp bebek yapılırdı inan
Aynen öyle canim bende oyle dedim valla tüp bebek masrafı ni bile gecti benm harcamalarim ama tekrar aşilama yaptierirsam ilaclarim var sadece 800 tl vermem gerekcek

Yumurtalarim guzel esimn sperm sayilarida gayet guzeldi ama olmadi. Tup bebek icin dusunelim dedik bu arada doktorumda o zman normal yollarla olur belki diyerek adetin 3 gunu sabah aksam klomen kullan ve 9 gun ara verdikten sonrada 12 gun duphaston kullan dedi bakalim
bunları kullanırken kontrole gitmicekmisin cnm

Bize doktor artik tup bebek dedi de bizde 3 ay sonra tekrar asılama yaptiralim diyoruz ama tabi hayirlısi
yani bende ilk asilama tutmasaydi ya ara vercektim tedaviye yada yine asilama yaptirirdim tup bebekte kesin sonuc yok onada doktorum yuzde 40 kesin diyemeyiz demisti hayirlisi olsun takmayin olur elbet ki benim sorunum okadar coktuki oldu

yani bende ilk asilama tutmasaydi ya ara vercektim tedaviye yada yine asilama yaptirirdim tup bebekte kesin sonuc yok onada doktorum yuzde 40 kesin diyemeyiz demisti hayirlisi olsun takmayin olur elbet ki benim sorunum okadar coktuki oldu
bize tüp bebekle en az %80 şansınız var dedi senin yumurta sayın çok güzel eşinin sperm sorunu yok dedi tabi ama o aşamaya gelmeden allahım nasip eder inşallah

bize tüp bebekle en az %80 şansınız var dedi senin yumurta sayın çok güzel eşinin sperm sorunu yok dedi tabi ama o aşamaya gelmeden allahım nasip eder inşallah
oo sizin yuzdelik oraniniz super bi sorun olmayinca neguzel benim bitane yumurtayi zorla buyutuyoduk okadar seyden sonra bide insulin direnciyle prolaktin hormonuylada ugrasiyoduk o yuzden yumurta tembrlligi baya agir sekildeydi.Bende o tup bebek asamalarina gitmeden olsa diye dua ederdim sifali dualari arastirsaniza isterseniz ben hep netten arastirip cok dua etmisimdir tedavi gorupte olmayan butun herkesin kucagi dolsun insaAllah

oo sizin yuzdelik oraniniz super bi sorun olmayinca neguzel benim bitane yumurtayi zorla buyutuyoduk okadar seyden sonra bide insulin direnciyle prolaktin hormonuylada ugrasiyoduk o yuzden yumurta tembrlligi baya agir sekildeydi.Bende o tup bebek asamalarina gitmeden olsa diye dua ederdim sifali dualari arastirsaniza isterseniz ben hep netten arastirip cok dua etmisimdir tedavi gorupte olmayan butun herkesin kucagi dolsun insaAllah
allah yardım etmiş bak cnm emeklerinin karşılığını almışssın allahım bize ilkini sanada tekrarını nasip eylesin.dün gittim kontrole 2 tane yumurta var ikiside 12 mm hastalığımın8. günüydü büyüme milimi normalmi acaba ?

allah yardım etmiş bak cnm emeklerinin karşılığını almışssın allahım bize ilkini sanada tekrarını nasip eylesin.dün gittim kontrole 2 tane yumurta var ikiside 12 mm hastalığımın8. günüydü büyüme milimi normalmi acaba ?
Allaha sukur canim amin sira sizlerde insallah yumurta buyume milimide super bence daha ne olsun benim adetime uc bes gun kala zorla 19 u gormustuk :KK68::KK9:

Benim 7.gunumde 11 mm ydi 5 igne daha verdi 12. Gunumde 19 mm olmustu catlatma ignesi yaptim dünde aşilamami oldum seninkide gayet iyi bence Allah yardımcımız olsun canim

insaAllaaaah tutar arkadasim benimde asilamayla oldu kizim pcos var bende ve cok zorlukla yumurtam gelisti agir ilacla bitkisel kurlerde dahil asilamaya hic guvenmiyodum yuzdelik orani cok az oldugu icin asilamaya karar vermistik asilama oldugundan itibaren kafami baska seylerle mesgul ettim kesinlikle dusunmeyin bebek asilama tedavi islerini kendinize degisik ugraslar bulun cunki dusundukce olmuyo hormonlar beyinden salgilandigi icin negatif etki ediyo insallah tutar da bida gerek kalmaz
Amin arkadaşim sağol guzel dileklerin icin Allah bagislasin bu arada guzel kızını ben dün oldum asilamayi dunden beri istirahat halindeyim sen dikkat etmismiydin cok fazla yurumemeye arabaya falan binmemeye agir seyler kaldirmamaya

Amin arkadaşim sağol guzel dileklerin icin Allah bagislasin bu arada guzel kızını ben dün oldum asilamayi dunden beri istirahat halindeyim sen dikkat etmismiydin cok fazla yurumemeye arabaya falan binmemeye agir seyler kaldirmamaya
dualarimi gercekten yapiyorum sizlere kendim yasadigim icin biliyorum ilk gunler cok dikkat ettim hic nir sey yapmadim agir filanda kaldirmadim misafirim gelmisti sonra kimseyede soylememistik halada kimse bilmiyo mecburen saatlerce temizlik yemek faslina gectim ama belim falan agridan kopcak gibiydi dayanilmaz agrilarim vardi bide misafiri gezmeye goturduk kac gun boyunca gezdim dolastim kasik agrilarim filan feciydi megerse bebek tutmus o yuzdenmis agrilar yinede dikkat et canim daha cok yeni yeri geldi yemek bile yapmadigim gunlerde oldu

selam kızlar. tektupum kapalı. eşimde sperm sorunu var. aşılamaya uygunmuyum acaba. yoksa direk tüp bebek mi olur

selam kızlar. tektupum kapalı. eşimde sperm sorunu var. aşılamaya uygunmuyum acaba. yoksa direk tüp bebek mi olur
merabalar once bi sperm icin filan tedavi olsa esiniz mesela kurler var cok guzel keciboynuzu ari sutu poleni daha birsuru bisey cok yakindan tanidigim iki yakiniminda oyle sperm sorunlari vardi kurlerle cok iyi sonuc aldilar doktorunuz ne dedi peki

yaşım 40. bu yaştan sonra normal yolla olması çok zor. tüp bebek dedi dr. ama zorlu bir süreç . ben aşılamayla şansım avr mı acaba dıye düşünüyorum

Back