Aşılama

Hayırlı olsun inşallah canım, aşılama ne kadar sürüyor? Ne zaman gideceksin tekrar?
Teşekkür ederim canım aşılama 5 dakka sürmedi ama bi saat ayaklar havaya gelecek şekilde yatırdı doktor şu anlık ara verelim dedik doktorum hazır hissedince gelin dedi

Arkadaşlar yumurta tembelliği var aşılamaya doğru gidiyoruz doktorun verecegi yumurta geliştirmek için ilaçlar %100 sonuç veriyor mu ilaç kullanıldığı halde büyümeyen yumurta okur mu klomen tedavisinden bahsetmiyorum asilamadan

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Öncelikle dua et ,
Allah daha önce nasip etmiş.
Boş gebeliklerde ve ya kürtaj ile sonuçlanan gebeliklerde AMH yumurta rezervi hızla düşüyor ve bu yğzden tüp bebek öneriyorlar AMH testi yaptırdın mı?
Lütfen yanlış bilgi vermeyin tekrarlayan kayıpları olan kişiler kendiliğinden tekrar gebe kalıp çocuk doğuruyorlar yumurta rezervinin azalması kürtaj değil yaş ile alakalı 2 kaybım var ben tüp bebek doktoruna gittim doktor tüp bebek yapmamam için beni İkna etti

Slm arkadaslar. 4 senlik evliyim bircok cocuk tedavisi gordum ama malesef ki tutmadı. Doktorum ali acar bu arada konyada oturuyorum ve cok ünlü bir doktor. Polikistik over sendromu var. Aşılma yapılacak ve birkac aydir erteliyorum. Aşılama hakiinda bilgu istiyorum nasil oluyor ilaclarin fiyatlari ne kadar bize 700 lira ya yapiyoruz demislerdi ilaclar haric ve asilamadan sonrasi nasil olcak nelere dikkat etmem gerekli. Yüzdesini bilmiyorum tutarmı tutmazmı. Bilgilendirirseniz sevnirim
Merhaba. Konuyu açalı cok olmuş ama deneyimlerinizi bilmek istiyorum. Doktorum aşılama yapıcaz dedi (devlet) süreç tam olarak nedir devlette.testleri falan hallettik.alıcam iğne yada ilaç varmı dedim yok dedi.adetin 3.günü gel dedi.napılıyo tam olarak iğnemi ilaçmı.devlete giden varsa süreci anlatabilirmi.yeni işe başlicam bide. Çalışmak zararlı olurmu.yarım gün izinle bazı günleri atlatabilirmiyim yani.

Allah nasip kısmet ederse olur inşallah. Benim aşılama ve ikiz. Allah herkese nasip etsin.
Merhaba canim ilk asilamandami tuttu nasil oldu biraz anlatirmisin bende tedavi goruyorum ilk asilamamda tutmadi ikincisinde ilaclari kkullandim ama kiste cevirdi yumurtalar asilamyi yapamadi dr ucuncude oldum asilamayi ama yumurtalar yine buyudu biraz dr etkilemez dollenmisse dollenmistir dedi bekliyorum sali gunu sonuc

Back