Aşılama

dualarimi gercekten yapiyorum sizlere kendim yasadigim icin biliyorum ilk gunler cok dikkat ettim hic nir sey yapmadim agir filanda kaldirmadim misafirim gelmisti sonra kimseyede soylememistik halada kimse bilmiyo mecburen saatlerce temizlik yemek faslina gectim ama belim falan agridan kopcak gibiydi dayanilmaz agrilarim vardi bide misafiri gezmeye goturduk kac gun boyunca gezdim dolastim kasik agrilarim filan feciydi megerse bebek tutmus o yuzdenmis agrilar yinede dikkat et canim daha cok yeni yeri geldi yemek bile yapmadigim gunlerde oldu
Çok sagol canim duaların için bunu yasamayan insanlar anlamiyo gercekten Allahim kimseyede aratmasin amayapcak bisey yok biz elimizden geleni yapcaz takdir Allahin bende senin gibi kimseye soylemedim ailem disinda misafir gelcek diye ödüm kopuyo:olamaz::KK48:

Benim 7.gunumde 11 mm ydi 5 igne daha verdi 12. Gunumde 19 mm olmustu catlatma ignesi yaptim dünde aşilamami oldum seninkide gayet iyi bence Allah yardımcımız olsun canim
aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah allah yüzüne bakar bende dün tekrar gittimm klomenin son günüydü yumurtamın birinin milimi 12 den 11 e düşmüş diğeri 12 den 14 e çıkmış gonal f verdi inşallah ikiside büyür de şansımız biraz daha artar

Çok sagol canim duaların için bunu yasamayan insanlar anlamiyo gercekten Allahim kimseyede aratmasin amayapcak bisey yok biz elimizden geleni yapcaz takdir Allahin bende senin gibi kimseye soylemedim ailem disinda misafir gelcek diye ödüm kopuyo:olamaz::KK48:
kiyamam ya lutfen misafir gelmesin cok zor oluyo cunki :-)insaAllah hayirli haberlerini aliriz canim

aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah allah yüzüne bakar bende dün tekrar gittimm klomenin son günüydü yumurtamın birinin milimi 12 den 11 e düşmüş diğeri 12 den 14 e çıkmış gonal f verdi inşallah ikiside büyür de şansımız biraz daha artar
Cok sağol canım insallah senin icin de hersey yolunda gider

ben devlette yaptrdım canım sadece catlatma ıgnesıne para verdım 80 tl neden devlete gıtmıyrsun asılama tutma oranı dusuk bı tedavı defalarca kez yapılabılır 1200 falan doye dıydum ozelde fıyatları o parayı verıp asılama yapıp duracagına bır kere tup yaptr daha ıyı. Yok hemen tup yaptrmam dersen gıt asılamalarını devlette ol derım bu surec uzun ve yıpratıcı ertelemeye gelmez pek ertleme ara verme
sadece ilaçlar 400 tuttu bugun raporlu devlette nasıl 80 lıra onu anlamadım cnm

doktor aşılama yaptıktan sonra kendimizde ilşkiye girebiliyormuyuz yasak var mı
.
Asilama sonrasındaki gün ve ondan sonra gün aşırı toplamda 2 kez ilişkiye girin dedi doktorum..Çünkü asilamadaki spermlerle tutmazsa sonraki iliskidekilerle tutabilir.Şansınızı arttırın dedi canım..

ay çok yabancıyım bu konulara doktor dırek aşılama yapalım vakit kaybetmeyelım dedi. diyelimki ilkinde tutmadı. 3 ay ara mı verılıyor bırıı oyle yazmıs yas 36 bu arada

ay çok yabancıyım bu konulara doktor dırek aşılama yapalım vakit kaybetmeyelım dedi. diyelimki ilkinde tutmadı. 3 ay ara mı verılıyor bırıı oyle yazmıs yas 36 bu arada
.
Bence de vakit kaybetme ..Ara verilmiyor canım.3 kere üstüste deneniyor aşılama..Ve çok kolay bir islem

Devletin karşıladığı halde 350 ödedik ilaçlara eczacı kız aşılamanın ilaçlarını devlet 3 sefere kadar karşılıyor dedi

KIZLAR BENDE DÜN YAPTIRDIM İLK AŞILAMAMI İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRIZ HEPİMİZ. BİRDE DEVLETTE NASIL YAPILIYOR MESELA BU AY TUTMAZSA ÖTEKİ AY DEVLETE GİTSEM YAPTIRABİLİYOMUYUM TEKRAR AŞILAMAYI BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA

Allah nasip kısmet ederse olur inşallah. Benim aşılama ve ikiz. Allah herkese nasip etsin.
Canım ışık oldun bana hep ikiz bebeklerim olsun istedim. Hem çift rahimim hemde yumurta rezervim az inşallah Rabbşm bana da nasip eder.

KIZLAR BENDE DÜN YAPTIRDIM İLK AŞILAMAMI İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRIZ HEPİMİZ. BİRDE DEVLETTE NASIL YAPILIYOR MESELA BU AY TUTMAZSA ÖTEKİ AY DEVLETE GİTSEM YAPTIRABİLİYOMUYUM TEKRAR AŞILAMAYI BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA
Ben unv hastaneainde yaptirdim suan ucuncuyu yaptirdim sadece ilaclari odedik hastaneye hic bir ucret odenmedi asilamada devlet ucrt almiyo hatta uc yil evlilik ve hic cocuk yoksa iki asilamadan snr tup bebegide uygun bir fiyata yapiyolar ben bu asilamada tutmazsa tup bebek dusunuyom gecen cuma yapildi gun sayiyoz

Ben unv hastaneainde yaptirdim suan ucuncuyu yaptirdim sadece ilaclari odedik hastaneye hic bir ucret odenmedi asilamada devlet ucrt almiyo hatta uc yil evlilik ve hic cocuk yoksa iki asilamadan snr tup bebegide uygun bir fiyata yapiyolar ben bu asilamada tutmazsa tup bebek dusunuyom gecen cuma yapildi gun sayiyoz
CNM BENİM BU AY TUTMAZSA EĞER ÜNV. HASTANESİNE GİTSEM DİREK AŞILAMA İSTESEM YAPARLARMI YOKSA ÖNCE KLOMEN TEDAVİSİ FALANMI GÖRMEM GEREKİR. ÖZELDE GÖRÜYORUM 7 AYDIR TEDAVİ KLOMEN GONAL F FALAN

CNM BENİM BU AY TUTMAZSA EĞER ÜNV. HASTANESİNE GİTSEM DİREK AŞILAMA İSTESEM YAPARLARMI YOKSA ÖNCE KLOMEN TEDAVİSİ FALANMI GÖRMEM GEREKİR. ÖZELDE GÖRÜYORUM 7 AYDIR TEDAVİ KLOMEN GONAL F FALAN
Yok cnm direk asilama yaparlar bende ozelde klomen kullanmistim anlattim durumumu falan asilamaya direk baaladilar benimki unv hastanesinin tup bebek unitesi ama

Back