- 16 Nisan 2013
- 102
- 66
- 48
- 39
- Konu Sahibi Melikegrss
Aynı durumları yaşıyoruz canım bende de gaz ve akıntı var. Benim şüpheler yarın sabah bitiyor kan vericem inşallah bebistendir bunlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim ya haberlerini bekliyorum cok heycanlı yaaaAynı durumları yaşıyoruz canım bende de gaz ve akıntı var. Benim şüpheler yarın sabah bitiyor kan vericem inşallah bebistendir bunlar..
insallah ya bugun cuma allahım yüzünü güldürsün insallah banada dua etHemde nasıl valla vakit gecmiyo ogleden sonra çıkacak inşallah bakalım hayırlısı olsun..![]()
Vardir bir hayır sıkma canıniBende sonuç negatif canim...
Çok teşekkür ederim. Muayene fiyatlarıyla kuyaslayınca daha yüksek olur diye düşünmüştüm. İçim rahatladı :) Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın.Ben 800 e yaprırdim. Ilaclara da rapor cikardim 230 tuttu ilk aşılamam tutmadı düsük oldu. Insallah 3 ay sonra bir daha deniycez alahin izniyle
Amin amin cumlemizinÇok teşekkür ederim. Muayene fiyatlarıyla kuyaslayınca daha yüksek olur diye düşünmüştüm. İçim rahatladı :) Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın.
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bende bugün aşılama yaptırdım Allahim insallah benimkide ilk ve son olur hayirlisiyla tutarkızlar merhaba. bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağı pkoluyum bir yılı geçti bebeğimiz olmadı bugün klomenle başladım bakalım hayırlısı hiç bilgim yok aşılamaya dair
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bende bugün aşılama yaptırdım Allahim insallah benimkide ilk ve son olur hayirlisiyla tutar
Aşilamasi tutan arkadaslarda yazarsa cok iyi olur moral bakimindan bizim icin[/QUOTEallah razı olsun cnm hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin allahımmm çabalarımızı boşa çıkarmasın yüzümüze baksın inşallahh. seninde tutar inşallahh nasıl bi işlem biraz bilgi verirmisin cnm
insaAllaaaah tutar arkadasim benimde asilamayla oldu kizim pcos var bende ve cok zorlukla yumurtam gelisti agir ilacla bitkisel kurlerde dahil asilamaya hic guvenmiyodum yuzdelik orani cok az oldugu icin asilamaya karar vermistik asilama oldugundan itibaren kafami baska seylerle mesgul ettim kesinlikle dusunmeyin bebek asilama tedavi islerini kendinize degisik ugraslar bulun cunki dusundukce olmuyo hormonlar beyinden salgilandigi icin negatif etki ediyo insallah tutar da bida gerek kalmazAllah hayırlısıyla nasip eder inşallah canım bende bugün aşılama yaptırdım Allahim insallah benimkide ilk ve son olur hayirlisiyla tutar
Aşilamasi tutan arkadaslarda yazarsa cok iyi olur moral bakimindan bizim icin![]()
inşallah cnm allah bağışlasın kızını bende aşılamaya güvenmiyorum oranı düşük diye ama bi umut yinede yaptıralım dedim maliyeti düşük olduğu için yoksa tüp bebek için baya birikim yapmamız gerekecekinsaAllaaaah tutar arkadasim benimde asilamayla oldu kizim pcos var bende ve cok zorlukla yumurtam gelisti agir ilacla bitkisel kurlerde dahil asilamaya hic guvenmiyodum yuzdelik orani cok az oldugu icin asilamaya karar vermistik asilama oldugundan itibaren kafami baska seylerle mesgul ettim kesinlikle dusunmeyin bebek asilama tedavi islerini kendinize degisik ugraslar bulun cunki dusundukce olmuyo hormonlar beyinden salgilandigi icin negatif etki ediyo insallah tutar da bida gerek kalmaz
amiin sagolasin canim rabbim sizkerede nasip etsin kisa zamanda degil tup bebek normal tedavi bile baya maliyetli oluyo ne para dayaniyo ne vucutta direnc cope bebrklerini atanlara inanamiyorum ben nasil bi vicdan insanliktir biz neler yapiyoruz bi umut icin ben hic istememistim asilama doktorum artik surecte o var dedi az da olsa orani gebe kalanlarda var dedi nasipmis demekki olsaydi oncede olurdu demekki ama vakti zamani var demekki hic isyan etmedim hic peste etmediminşallah cnm allah bağışlasın kızını bende aşılamaya güvenmiyorum oranı düşük diye ama bi umut yinede yaptıralım dedim maliyeti düşük olduğu için yoksa tüp bebek için baya birikim yapmamız gerekecek![]()
amiin sagolasin canim rabbim sizkerede nasip etsin kisa zamanda degil tup bebek normal tedavi bile baya maliyetli oluyo ne para dayaniyo ne vucutta direnc cope bebrklerini atanlara inanamiyorum ben nasil bi vicdan insanliktir biz neler yapiyoruz bi umut icin ben hic istememistim asilama doktorum artik surecte o var dedi az da olsa orani gebe kalanlarda var dedi nasipmis demekki olsaydi oncede olurdu demekki ama vakti zamani var demekki hic isyan etmedim hic peste etmediminşallah cnm allah bağışlasın kızını bende aşılamaya güvenmiyorum oranı düşük diye ama bi umut yinede yaptıralım dedim maliyeti düşük olduğu için yoksa tüp bebek için baya birikim yapmamız gerekecek![]()
aynen öyle cnm çok haklısın ne diyelim allahım bizede hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin çok çaba harcıyoruz maddi manevii değsin inşallahhamiin sagolasin canim rabbim sizkerede nasip etsin kisa zamanda degil tup bebek normal tedavi bile baya maliyetli oluyo ne para dayaniyo ne vucutta direnc cope bebrklerini atanlara inanamiyorum ben nasil bi vicdan insanliktir biz neler yapiyoruz bi umut icin ben hic istememistim asilama doktorum artik surecte o var dedi az da olsa orani gebe kalanlarda var dedi nasipmis demekki olsaydi oncede olurdu demekki ama vakti zamani var demekki hic isyan etmedim hic peste etmedim
Bende pkoluyum 4 senelik evliyim bende11 ekimde yaptirdima am tuttamadikızlar merhaba. bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağı pkoluyum bir yılı geçti bebeğimiz olmadı bugün klomenle başladım bakalım hayırlısı hiç bilgim yok aşılamaya dair