Aşılama

Merhaba canım, benimde bugün aşılamamın 10.günü.. Bende sadece göğüs hassasiyeti ve karnımda şişlik
var. Benimde test yapmama 2 gün var doktorum 12 gün sonra yapabilirsin dedi... Bakalım bekliyorum
.
Allah tamamına erdirsin inşaAllah canım.güzel haberler alalım verelim inşaAllah

Insallahh beklemek kadar zor bisey yok allah nasip etsin bende ctesiyi bekliorum bakalm dua edelim birbirimze

Selam kızlar benimde geçen hafta pazartesi aşılamam oldu pko luyum bende onun dışında bi sorun yok iki kere spontan gebe kaldım biri 6 diğeri 14 haftada melek okdu =( 1 senedir de tekrar hamile kalamadım. Pko dan dolayı düşük doz ilaç verdi dr um solda sadece bir yumurtam gelişti aşılama olduğundan beride solda zaman zaman hafif zaman zaman şiddetli ağrım oluyo. Korkmalimiyim umitlenmelimiyim bilemedim. Başka hiç bir değişim yok haftaya cuma kan vericem sizlerde son durum ne tutanlar belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim..

Çarşamba günü aşılama yaptırmıştım. Yani bugün 5. Günüm. Dünden beri ara ara gelen kahverengi bir akıntı var. Normal reglime daha 10 gün var. Yerleşme kanaması için de daha erken değil mi ? Neden olabilir ki ?
.
Aşılama sırasında rahme sokulan spekulum yüzünden kanama canım.normal yani.benim de öyle oldu.

Selam kızlar benimde geçen hafta pazartesi aşılamam oldu pko luyum bende onun dışında bi sorun yok iki kere spontan gebe kaldım biri 6 diğeri 14 haftada melek okdu =( 1 senedir de tekrar hamile kalamadım. Pko dan dolayı düşük doz ilaç verdi dr um solda sadece bir yumurtam gelişti aşılama olduğundan beride solda zaman zaman hafif zaman zaman şiddetli ağrım oluyo. Korkmalimiyim umitlenmelimiyim bilemedim. Başka hiç bir değişim yok haftaya cuma kan vericem sizlerde son durum ne tutanlar belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim..
Merhaba bende pkouyum bugun ölcüm yaptircam gonalf kullandim 100 lük adetin 4 günü basladim iste 8 gun kullandım. Muhtemelen carsambada aşılma olcak ilk aşılamam 4 senelik evliyim iste hayirlısı. Arkadaslar sizlerde son durum nedir gebe kalan oldu mu

.
Merhaba canım.Kasiklarda batanlar falan bende de oldu.Özellikle 7.gün çok oldu.Değişikti bayaa.aşılama sonrası 7. 8.gün yerlesirmis bebek.batmalar iyi bişey yani

Merhaba bende pkouyum bugun ölcüm yaptircam gonalf kullandim 100 lük adetin 4 günü basladim iste 8 gun kullandım. Muhtemelen carsambada aşılma olcak ilk aşılamam 4 senelik evliyim iste hayirlısı. Arkadaslar sizlerde son durum nedir gebe kalan oldu mu
.
Benim ilk asilamamdi ve şükür tuttu canım.Allah nasip etsin inşaAllah hepimize hayirlisiyla

Mrvgnc cevap için çok teşekkür ederim. Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende umutlandım şimdi. Sürekli sol tarafımda sanki bi taş bi bilye var orda bi batma bacağımın iç kısmına kadar da vuran sancı oluyo ara ara. Cuma kan vericem inşallah bende ilk asılama da güzel haberleri veririm. Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.

Mrvgnc cevap için çok teşekkür ederim. Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende umutlandım şimdi. Sürekli sol tarafımda sanki bi taş bi bilye var orda bi batma bacağımın iç kısmına kadar da vuran sancı oluyo ara ara. Cuma kan vericem inşallah bende ilk asılama da güzel haberleri veririm. Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.
.
Amin inşaAllah canım.hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba kızlar bnde aşılama yaptırdım 1 saat önce kadar herşey güzel gecti insallah güzel sonuc aliriz :anneadayı: :emir_bebek::halay:
.
Hadi inşaAllah canım.bu bir iki gün dikkat et.Aşılamanın iki gün sonrası ilişkiye girin.sonraki gün yine girin.Sarsma kendini..:eek:

.
Amin inşaAllah canım:halay:Hadi hayirlisiii

Kızlar selam beklemede olanlar ne durumda benim bugün elektrik vermişler gibi kasılmalar oldu rahimde cuma kan vercem sabırsızlıkla bekliyorum =(

Kızlar selam beklemede olanlar ne durumda benim bugün elektrik vermişler gibi kasılmalar oldu rahimde cuma kan vercem sabırsızlıkla bekliyorum =(
Insallah guzel sonuclar alirsin ya ben daha bugun oldum aşılama belimde agri var hafif birde kasıklarımda normal mi sizin ilk gü lerde sonraki gunlerde nasil oldu

Insallah guzel sonuclar alirsin ya ben daha bugun oldum aşılama belimde agri var hafif birde kasıklarımda normal mi sizin ilk gü lerde sonraki gunlerde nasil oldu

Canım benim aşılama olduğu ilk günden bu yana sol tarafımda yani yumurtlama olan tarafta ince bi sızı gibi ağrı hep var hic geçmedi onun dışında bel değil de kalçamin sol tarafına doğru bir ağrı var. Bugün biraz arttı ağrılar hayırlı olsun aşılaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Kizlar ya bisy sorcam siz de de gaz oldumu ya bende cok gaz var da. Birde afedersiniz bugün tuvalete girdigimde peceteye sümüklümsü sıvı vardı nedir ķi acaba. Umutlanmak istemiyorum da işte acaba mı tuttu mu işteee :kızgın:

Aynı durumları yaşıyoruz canım bende de gaz ve akıntı var. Benim şüpheler yarın sabah bitiyor kan vericem inşallah bebistendir bunlar..

Back