Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol cnm ewet ilk asilamamdi tuttu cok sukurr
Canım bende bişey sorsam bize de doktor sperm az diye (6milyon) aşılama demişti proxeed kullandı eşim şimdi 60 milyon olmuş sayı doğal yolla olur dedi ama ona rağmen olmazsa aşılama yapılabilir dedi. Bu aşılama da sayı ne kadar önemli? Yani yıkama da sağlam çıkan tüm spermler mi aşılama yapılıyor?

Tesekkur ederim cnm cevabin icin bende gecen sene dis gebelik gecirdim bi daha olmadi cnm asilama yapildi bugun 4. gun bakalim nasip kismet rabbim hepimize guzel haberi almayi nasip etsin insallah sanada hayirli dogumlar nasip etsin rabbim

Tum spermler degilde arasinda kaliteli bikactane oluyor bildigim o sekilde yapiliyorr esinin sayisida gayet iymis umarim olur.

Tesekkur ederim cnm cevabin icin bende gecen sene dis gebelik gecirdim bi daha olmadi cnm asilama yapildi bugun 4. gun bakalim nasip kismet rabbim hepimize guzel haberi almayi nasip etsin insallah sanada hayirli dogumlar nasip etsin rabbim
Amin cnm allh razi olsun. Sende ins burda hayirli hberleri verirsin bze

Merhabalar tüm aşılama yorumlarını okudum tek bir arkadaşımızın aşılaması tutmuş. Ben 3 yıl önce myom ameliyatı oldum şimdi 6aylık evliyim korunmasız denedik bu zamana kadar yaşım 31olduğu için vakit kaybetmeden tedavi olmak istiyorum şuan 5myomum var 1-6cm arası hepsi. Bu myomlarla gebelik olmaz, ya ameliyat ya aşılama yada tüp bebek dedi doktorlar 4-5doktora gittim.aşılama yorumlarından sonra biraz ümitsizlendim açıkçası, ameliyat olmak daha zor geliyor ne yapsam bilemedim.

Allah şifa versin canım aşılamda şans herşey mükemmelse yüzde 15 oluyor düşük şans ama denemeye deger benim fikrim amelyat ol aklından o çıksın ilerdede proplem olacak sana ondan sonra aşılama denersin o olmazsa en son tüp bebek denersin son çare

Myomlarla hamile kalmak da riskliymiş ağrılı ve düşük tehlikesiyle ilerliyormuş. Son tahlillerimi yaptırıp son doktoruma gidicem 35yıllık doktor tahir tosyalı. One derse onu yapıcam artık. Yorumun için tsk ederim

Merhaba bende 2 gün once aşılama oldum.ilk aşılama.ama pek umudum yok. Çünkü tek tupum kapalı.Dr diger tupte saglikli degil dedi.Ancak tup bebek raporu icin gerekliymis.yasim 35 oldugundan doktorda hemen gecmek istiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

amiiiiin herkese şifa yarabbim.

ben yarın tahlillerimi yaptırıp doktora gidicem dağ,lh,prolaktin ba 5tane tahlil istendi. Bi onları göstercem bide yumurtlama oluyormu ona bakar. Bakalım ne yöntem izlicez karar verilir artık. Myomu olan ve doğum yapanlarda ameliyat olma boşuna aşılama önce dene diyolar bilemedim ne yapacam. Şu doktorada bir gideyim de karar verecem

Bende 4 gün önce aşılama oldum acaba döllenme ne zaman olur? Yani
Ne zaman rahme düşer?

Canim asilama nasil oluyor ve ne kadar ödedin acaba bide sorunun neydi ne kadardir cocuk deniyorsunuz
3 yildir deniyoruz canım bir sorun yok ama olmuyor. 2 Sefa dış gebelik geçirdim bu son aşılamam olur artık tüpe geçeriz özelde yaptırdım toplam 1.500tl

Merhaba kızlar bende 25 Ekim de aşılama yaptırdım o kadar stres yapmışım ki aşılamadan yarım saat sonra tansiyonun 5e 7ye dusmuş bayıldım çok zor acılı bir gündü Allahım o ağrılar neydi öyle o kadar dikkat ettim ki neredeyse 1 hafta uzandım ondan sonra hareket etmeye başladım ilk aşılama denememizdi daha önce 2 düşük yaptım ve 4 buçuk yıllık evliyim o kadar çok istedimki ama olmadı kismet hakkimiza böylesi daha Hayırlı mis demekki dün sabah yani asilamanin 12. Günü hafif leke geldi hemen hastaneye gidip beta hcg testi yaptırdım sonuç 5,00 çıktı dr um bekle dedi sonra kanamam çoğaldı sanırım regl oldum ve hala devam ediyor inşallah en kısa sürede Rabbim bize de evlat nasip eder öğleden sonra dr tekrar gidicem bakalım ne dicek psikolojik olarak çöktüm resmen ve napicami hiç bilmiyorum

kızlar merhaba, bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım lomenin 4. günündeyim inşallah güzel gelişir yumurtalarım bugün kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…