- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Canım bende bişey sorsam bize de doktor sperm az diye (6milyon) aşılama demişti proxeed kullandı eşim şimdi 60 milyon olmuş sayı doğal yolla olur dedi ama ona rağmen olmazsa aşılama yapılabilir dedi. Bu aşılama da sayı ne kadar önemli? Yani yıkama da sağlam çıkan tüm spermler mi aşılama yapılıyor?Saol cnm ewet ilk asilamamdi tuttu cok sukurr
Olurmu cnm sor tabi bende bole merak edip hep soruyordum dune kadar. Adetime 4 gun kala test yaptim silik cikti asilamamin 13.gunuydu 14.gun kan verdim ilk asilamamdi kurtajdan sonra 13 ay olmusdu kismet buqunmus buqune kadar okdar aqladim zirladim demekki vakti varmiss sizlerde ins sevinirsiniz en ksa zamanda[/QUOTHayırlı oldun canım tebrik ederim :) kaç yumurtan gelişmişti kaç santimdi bizimle tecrübelerini paylaş :)
Tesekkur ederim cnm cevabin icin bende gecen sene dis gebelik gecirdim bi daha olmadi cnm asilama yapildi bugun 4. gun bakalim nasip kismet rabbim hepimize guzel haberi almayi nasip etsin insallahOlurmu cnm sor tabi bende bole merak edip hep soruyordum dune kadar. Adetime 4 gun kala test yaptim silik cikti asilamamin 13.gunuydu 14.gun kan verdim ilk asilamamdi kurtajdan sonra 13 ay olmusdu kismet buqunmus buqune kadar okdar aqladim zirladim demekki vakti varmiss sizlerde ins sevinirsiniz en ksa zamanda
Tum spermler degilde arasinda kaliteli bikactane oluyor bildigim o sekilde yapiliyorr esinin sayisida gayet iymis umarim olur.Canım bende bişey sorsam bize de doktor sperm az diye (6milyon) aşılama demişti proxeed kullandı eşim şimdi 60 milyon olmuş sayı doğal yolla olur dedi ama ona rağmen olmazsa aşılama yapılabilir dedi. Bu aşılama da sayı ne kadar önemli? Yani yıkama da sağlam çıkan tüm spermler mi aşılama yapılıyor?
Amin cnm allh razi olsun. Sende ins burda hayirli hberleri verirsin bzeTesekkur ederim cnm cevabin icin bende gecen sene dis gebelik gecirdim bi daha olmadi cnm asilama yapildi bugun 4. gun bakalim nasip kismet rabbim hepimize guzel haberi almayi nasip etsin insallahsanada hayirli dogumlar nasip etsin rabbim
Insallah cnmAmin cnm allh razi olsun. Sende ins burda hayirli hberleri verirsin bze
Allah şifa versin canım aşılamda şans herşey mükemmelse yüzde 15 oluyor düşük şans ama denemeye deger benim fikrim amelyat ol aklından o çıksın ilerdede proplem olacak sana ondan sonra aşılama denersin o olmazsa en son tüp bebek denersin son çareMerhabalar tüm aşılama yorumlarını okudum tek bir arkadaşımızın aşılaması tutmuş. Ben 3 yıl önce myom ameliyatı oldum şimdi 6aylık evliyim korunmasız denedik bu zamana kadar yaşım 31olduğu için vakit kaybetmeden tedavi olmak istiyorum şuan 5myomum var 1-6cm arası hepsi. Bu myomlarla gebelik olmaz, ya ameliyat ya aşılama yada tüp bebek dedi doktorlar 4-5doktora gittim.aşılama yorumlarından sonra biraz ümitsizlendim açıkçası, ameliyat olmak daha zor geliyor ne yapsam bilemedim.
Merhaba bende 2 gün once aşılama oldum.ilk aşılama.ama pek umudum yok. Çünkü tek tupum kapalı.Dr diger tupte saglikli degil dedi.Ancak tup bebek raporu icin gerekliymis.yasim 35 oldugundan doktorda hemen gecmek istiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canim asilama nasil oluyor ve ne kadar ödedin acaba bide sorunun neydi ne kadardir cocuk deniyorsunuzBende 4 gün önce aşılama oldum acaba döllenme ne zaman olur? Yani
Ne zaman rahme düşer?
3 yildir deniyoruz canım bir sorun yok ama olmuyor. 2 Sefa dış gebelik geçirdim bu son aşılamam olur artık tüpe geçeriz özelde yaptırdım toplam 1.500tlCanim asilama nasil oluyor ve ne kadar ödedin acaba bide sorunun neydi ne kadardir cocuk deniyorsunuz
Allahim hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim. Nekadar ödeyeceksin bir bilgin varmikızlar merhaba, bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım lomenin 4. günündeyim inşallah güzel gelişir yumurtalarım bugün kontrolüm var
amin cnm hepimize inşallah 900+ilaçlar hastane 900 dedi gonal f de ne kadar kullancam ne kadar tutacak bilmiyorum cnmAllahim hayirli sonuclar almayi nasip etsin canim. Nekadar ödeyeceksin bir bilgin varmi
amiiiiin herkese şifa yarabbim.
ben yarın tahlillerimi yaptırıp doktora gidicem dağ,lh,prolaktin ba 5tane tahlil istendi. Bi onları göstercem bide yumurtlama oluyormu ona bakar. Bakalım ne yöntem izlicez karar verilir artık. Myomu olan ve doğum yapanlarda ameliyat olma boşuna aşılama önce dene diyolar bilemedim ne yapacam. Şu doktorada bir gideyim de karar verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?