Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel olmuş canım şansın baya artmış inş umduğun sonucu alırsın

Yok hamile degilmişim hasta oldum tekrardan buğünde ikinci aşılamam yapıldı ama tek yumurtam vardı seninde dediğin gibi heyecan yok bu sefer hayırlısı olsun hepimiz için
İnsallah iyi olur cnm
Sakin olmaya çalışalım
Ama içimizde bir umut var değil mi? Sanki güzel şey olacak gibi bir kıpırtı. Zaten herşeyi yaşatan umuttur. O en son ölür.
Haberleşelim

Benim daha 3. Günüm sadece hafif kasık agrısı var geçen ay ilk aşılamamdı çok heycanlıydım herşeye çok dikkat ettim ama bu defa hiç umursamıyorum çok dikkat edince negatif çıkınca üzülüyorum :)

))) haklısın. Benim 9. Gün. Bugün kasıklarda ağrı gibi şey var.adet olacakmışım gibi.

Ne yaptın canım test yaptın mı nasılsın
Merhabalar cnm.
Aslında zamanım deyil, daha yarın 14 gün olacak ilk aşılamanın, pazartesi de 2. Aşılamanın 14 günü tamam olacak.
Evde test vardı, meraktan yapayım dedim, tek cizgi tabiki.
Hiç bir rahatsızlığım yok ağrım felan hiç bi şeyim yok cnm. Akıntı da yok.
Valla bilmiyorum içimde ne fırtınalar var)))
Sende nasıl durumlar, ne hiss ediyorsun? Ağrı akıntı? Kaçıncı günün?
Ya umursamayalım diyoruz, ama olmuyor dimi? Mrk ediyorsun, yine günleri sayıyorsun.
5 Ekim adet olma günüm, bakalım artık.
Allah isteyen herkese evlat kısmet etsin

Neler hissetigini anlayabiliyorum canım Allah yardımcın olsun olumlu sonuçta olsa olumsuzda olsa ikiside Allahtan geliyor bunu unutmamak lazım zamanı geldiğinde herşeyi yaşayacağız inş bende birşey hissetmiyorum buğün 7. Günüm hakkımızda hayırlısı olsun :)

Kızlar 14 cü gün olsada idrarda çıkar mi ki benim de olduğun günü de sayarsak 9 cü günüm dün bende dayanamıyorum beklemek çok zormuş ilk deneyimim şimdi pazart3si 12 çi günüm olacak gidip kanda baktırsam çıkar mi

Genelde 14. Ve 15. Kan testinde çıkıyor biraz daha sabır etmen gerekecek ama bazıları 12. Gün yaptırıp pozitif sonuç almış demekki çıkabiliyor

Genelde 14. Ve 15. Kan testinde çıkıyor biraz daha sabır etmen gerekecek ama bazıları 12. Gün yaptırıp pozitif sonuç almış demekki çıkabiliyor
Sabretmek de çok zor ama yinede beklemeye çalışacağım siz protestan fitil kollanormusunuz ben kullanıyorum da çok akıntı yapıyı sizde de yaptı mi

Bende sabah akşam kullanıyorum da ilk 3 4 gün geri çıktı da şimdi geri çıkmıyor ama akıntı var bide dün çok şiddetli bel kasik ağrım oldu galiba benimde sonu hüsran olacak
Bana aşılama sonrası ilaç fitil gel gibi hiç bir şey söylemedi. Herkesin farklı tedavisi var demek ki
14. Gün cıkmak aslında idrarda,ecza dolabını düzenlerken, gözüme sataştı, tutamadım kendimi)))
15. Gün kan testi yapılır. Ben sadece ilk aşılamada kan testi yaptırdım. Ertesi gün adet oldum)) 2. Aşılamada adeti bekledim, boşuna test yaptırmadım.
Bu defa da adeti bekleyeceğim. 5 Ekim bekliyorum, üstünden 3-5 gün geçerse test yaptırırım
Herkese Allah nasip etsin. Bakalım kiminki tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…