Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonal f diye bi igne 5 gün yazmisim yanlış olmuş 4 gün vurdum bu aksam bitti yarin sabah da doktora gideceğim bu arada siz özelde mi yaptiriyorsunuz
Evet canım doktorun özel kliniği ama bana iğne vermedi femara diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım sonra yumurta gelişince 1 tane çatlatma iğnesi verdi iğneden 36 saat sonra aşılamayı yaptı

Evet canım doktorun özel kliniği ama bana iğne vermedi femara diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım sonra yumurta gelişince 1 tane çatlatma iğnesi verdi iğneden 36 saat sonra aşılamayı yaptı
Ben femarayi 3 ay kıllandım verdi banada dedi bununla kesin hamile kalırsın dedi ben 3cü ayda hamile kaldim ama düştü ama benim çatlama iğnesi falan olmadı neyse 1 ay ara verdik malum hem bedenen hem ruhen iyi değildim sonra tekrar gittim dedi sen bu ilaçla hamile kalabiliyorsun yine bi 3 ay daha kullanalım dedi kullandık ama bu sefer olmadı asılamaya yöneldik inşallah bu sefer olur

Test yaptırdın mı canım bizede haber ver nasıl oldun
Hayır yaptırmadim ama bugun hassas test aldım adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyormus benimde adetime 5 gün var . Yarın da asilamamin 14.günü sabah yapacagim
İnşallah olumlu sonuç alirim. Rabbim isteyen herkese için de bana da nasip etsin inşallah.

Bu sabah evde test yaptim negatif çıktı. Bugün aşılamamın 14.günü . Sanırım yine tutmadı. :KK43:
Olmadıysa vardır bir hayır üzülme canım biliyorum kolay degil bende yaşadım ama tevekkül lazım ben buğün hasta oldum ayın 25 i gibi 2. Aşılamamı yaptırıcam ugraşmaya devam sende olmadığı için üzülme bundan sonra ne yapabilirim diye düşün bence tekrar bir aşılama düşünebilirsin belki :)

Olmadıysa vardır bir hayır üzülme canım biliyorum kolay degil bende yaşadım ama tevekkül lazım ben buğün hasta oldum ayın 25 i gibi 2. Aşılamamı yaptırıcam ugraşmaya devam sende olmadığı için üzülme bundan sonra ne yapabilirim diye düşün bence tekrar bir aşılama düşünebilirsin belki :)
Belki ama hemen değil. Belki 2 ay sonra filan. Az önce de adet oldum. Zamanı var demek ki . :(

Kızlar dün doktora gittim kontrole çağırdı sağ yumurtaliklarimda bişey yok da solu biraz yukarıdaymış çok zor görüyorlar sürekli karnıma bastırıyorlar sorun yoktur degilmi yani öyle olsaydı doktor söylerdi onuda ben sordum da söyledi yani bi sorun mu var göremiyorsunuz dedim ida biraz yukarid o yüzden görünmüyor dedi böyle bisey duyan varmı acaba ben ilk defa duydum internetten araştırdım hiç birşey bulamadım

Kızlar dün doktora gittim kontrole çağırdı sağ yumurtaliklarimda bişey yok da solu biraz yukarıdaymış çok zor görüyorlar sürekli karnıma bastırıyorlar sorun yoktur degilmi yani öyle olsaydı doktor söylerdi onuda ben sordum da söyledi yani bi sorun mu var göremiyorsunuz dedim ida biraz yukarid o yüzden görünmüyor dedi böyle bisey duyan varmı acaba ben ilk defa duydum internetten araştırdım hiç birşey bulamadım
Ben duymadım ama korkulacak birşey yoktur bence önemli birşey olsa doktor söylerdi zaten bazen göremeyip bastırabiliyorlar korkma bence

Aşılamadan sonra adet kanaması çok gelen var mı ? Ben ilk defa bu kadar yoğun adet görüyorum Ped yetişmiyor. Normalde bu kadar değildi .

Tutar inşaAllah canım hepimizin umudu aynı benimki ilk buğün 18. Gündü hala hasta olmadım buğün evde test yaptım negatif çıktı
Merhabalar. 3-4 gün sonra testi yenile. Hamilesindir :)
Bana da dün doktor çift aşılama yapacak dedi. İlki dün oldu, pazartesi de 2. Olacak.
Neden 2 aşılama, çünkü dün kontrole gittiğimde 4 yumurtam gelişmiş ve 2 si çatlamıştı. Değerlendirmek istedi.
Diğer 2 yumurta içşn de çatlatma iğnesi yaptı. Pazartesi artık.
Ben aşılamada çok zorlanıyorum. İçeri soktuğu alet çok acıtıyor. Tohumları gönderince çok canım yanıyor.
Dün de aynen çok canım yandı. Yarın da yanacak. Artık yaptırmayacam.

Bu ay aşılama yapacak arkadaşlar ne zaman yapacaksınız ?
il

Ben yaptırdım canım.
Dün yaptı, yarın da yapacak.
4 yumurta gelişmiş, ikisi dün çatlamıştı muayeneye gittiğimde. Aşılama yaptı.
Göbeğe de iğne yaptı. Yarın da yapacak
Çok canım yanıyor. Artık son. Yaptırmayacam. Oluruna bırakacaz.

Aşılamadan sonra adet kanaması çok gelen var mı ? Ben ilk defa bu kadar yoğun adet görüyorum Ped yetişmiyor. Normalde bu kadar değildi .
Normaldir. Bende de çok geldi 1-2 gün. Hatta parça parça birşeyler dökülüyor.
Yumurtalar kendiliğinden değil ilaçla büyütülüyor. Ve normalden fazla da büyüyebiliyorlar. Adet olunca da çatlamış dökülmüş olması lazım cnm.

Normaldir. Bende de çok geldi 1-2 gün. Hatta parça parça birşeyler dökülüyor.
Yumurtalar kendiliğinden değil ilaçla büyütülüyor. Ve normalden fazla da büyüyebiliyorlar. Adet olunca da çatlamış dökülmüş olması lazım cnm.
İlk defa bu kadar çok geldi normalde 4.gün yok denecek kadar az olurdu ama 4.gün bile yoğun geldi bende korktum doğal olarak. Bir de özellikle bugün yoğun bir şekilde kasiklarima kramp giriyor adım atamıyorum

Kizlar perşembe asilama olacagim rabbim.insallah ilk sefrrde yüzümüzü guldurur dualariniza benide ekleyin olur mu
Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin.. hepimize..
benimde ilk aşılama tutmadı, çok ağrılı ve yoğun bi adet dönemi geçirmiştim hatta doktora gidip ağrı kesici yaptırmıştım :(
bu ayda ikinci aşılamayı deneyeceğiz sanırım yani adet olursam.. 4 gün geçti test yapmaya korkuyorum hiçbir belirtide yok , yaklaşık iki yıldır tek çizgi görmekten çok yoruldum :(
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah... :dua:

benimde ilk aşılama tutmadı, çok ağrılı ve yoğun bi adet dönemi geçirmiştim hatta doktora gidip ağrı kesici yaptırmıştım :KK43:
bu ayda ikinci aşılamayı deneyeceğiz sanırım yani adet olursam.. 4 gün geçti test yapmaya korkuyorum hiçbir belirtide yok , yaklaşık iki yıldır tek çizgi görmekten çok yoruldum :KK43:
Ben de 3. Aşılamayı yaptım ve 2 aşılama yaptı peşpeşe. Daha önce de 2 aşılama yaptırmıştım Mart Nisan aylarında. Ozamanlar çok heyecanla gün saymıştım ama sonuç negatifdi
16 ve 18 Eylül aşılama yapıldı bana. Anca kendime geliyorum. Gaz sancısı, davul gibi göbek rahatsız ediyor aşılama sonrası.
Ama eski heyecan yok. Ne olur olsun artık.
Zaten son denememdi. Tutmazsa başını bırakacaz.
Hayırlısı olsun herkese. Allah isteyen herkese versin

benimde ilk aşılama tutmadı, çok ağrılı ve yoğun bi adet dönemi geçirmiştim hatta doktora gidip ağrı kesici yaptırmıştım :KK43:
bu ayda ikinci aşılamayı deneyeceğiz sanırım yani adet olursam.. 4 gün geçti test yapmaya korkuyorum hiçbir belirtide yok , yaklaşık iki yıldır tek çizgi görmekten çok yoruldum :KK43:
Inşallah canım inşallah rabbim düşmanımi bile evladıyla sinamasin bu hasreti yasatmasin inşallah cok zor

Ben de 3. Aşılamayı yaptım ve 2 aşılama yaptı peşpeşe. Daha önce de 2 aşılama yaptırmıştım Mart Nisan aylarında. Ozamanlar çok heyecanla gün saymıştım ama sonuç negatifdi
16 ve 18 Eylül aşılama yapıldı bana. Anca kendime geliyorum. Gaz sancısı, davul gibi göbek rahatsız ediyor aşılama sonrası.
Ama eski heyecan yok. Ne olur olsun artık.
Zaten son denememdi. Tutmazsa başını bırakacaz.
Hayırlısı olsun herkese. Allah isteyen herkese versin
aşılamada tutma olasılığı %15 diyo doktorlar zaten.. sakın kaybetmeyin umudunuzu inşallah rabbim bizi bu acıyla sınamaz.. en kısa zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu :dua:

Back