- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Merhabalar.
Ben 2 aşılama yaptırdım, Mart ve Nisan aylarında. Tutmadı. By ay da 3. Aşılama yapılacak. Bakalım. Belki 3 tutar.
Ben yurtdışındayım
Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah kimseye evlat hasreti cektirmesin rabbim insallah dualarimiz Allah in izniyle kabul olur hepimiz o duyguyu yasarizTutar inşaAllah canım hepimizin umudu aynı benimki ilk buğün 18. Gündü hala hasta olmadım buğün evde test yaptım negatif çıktı
oncelikle basin sagolsun cnm rabbim evlat hasreti cektirmesin mutlu haberi almayi nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese bende ilk asilamami yaptiracagim adetim bayrama denk geldi insallah birdaha ki adetimi bekliyorum gecen sene nisan ayinda dis gebelik yasadim korunmadigimiz halde olmadi rabbim nasip etmedi insallah umidimiz asilamaya kaldi bakalim rabbim hepimize nasip eder insallah hayirlisiylaMerhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama olacağım hatta iğnelere başladım çarşamba kontrole gideceğim ama daha şimdiden uykularım kaçmaya başladı bile çok heyecan yapıyorum ilk defa olacak nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum aslında ben iki kere hamile kaldim biri kendilinden oldu digeri ise femara diye bi hapla oldu ama malesef ikiside hüsranla son buldu bir kere kürtaj oldum diğeri kendiliğinden düştü ve ben 6 senelik evliyim ikinci hamileligimde de malesef hem bebeğimi hem babamı kaybettim iki aci birden yasadim 4 gün once hamile oldugumu ogrendim sonra babam hastalandı ve 3 gün sonra hem yavrum hem babam ikiside gerçek hayata gittiler o yüzden çok zor günler geçirdim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah hayırlı haberler veririz hepimiz
Başın sagolsun canım bu geçirdiğin köyü günlerden sonra iyi şeyler yaşarsın inşaAllah bende buğün aşılamamın tutmadığını ögrendim kısmet bu ay hepbirlikte yaptıracagız gepimizinki tutar inşaaallah biz tedbirimizi alıyoruz taktir AllahtanMerhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama olacağım hatta iğnelere başladım çarşamba kontrole gideceğim ama daha şimdiden uykularım kaçmaya başladı bile çok heyecan yapıyorum ilk defa olacak nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum aslında ben iki kere hamile kaldim biri kendilinden oldu digeri ise femara diye bi hapla oldu ama malesef ikiside hüsranla son buldu bir kere kürtaj oldum diğeri kendiliğinden düştü ve ben 6 senelik evliyim ikinci hamileligimde de malesef hem bebeğimi hem babamı kaybettim iki aci birden yasadim 4 gün once hamile oldugumu ogrendim sonra babam hastalandı ve 3 gün sonra hem yavrum hem babam ikiside gerçek hayata gittiler o yüzden çok zor günler geçirdim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah hayırlı haberler veririz hepimiz
kahverenhi lekelenme bebek yerleşmesinden olabilir bence 2 gün dinlen 14. Gün kan testi yaptırmaya git umdugun haberi alman dileğiyle :)Merhabalar. Ben de 2 yıl 3 aylık evliyim. Bugüne kadar hep çocuk istedik ama henüz hiç hamileliğim olmadı . Bende pco var esimde de Sperm hareketsizligi. Doktor aşılama onerdi. 31 Ağustosta aşılama yaptık bugün 12.günüm. dün lavaboda peceteye gelen kahverengi sumuksu bir şey geliyor. Bu neden oluyor? Bilgisi olan var mı ? Bir de düne kadar Karnım kasıklarım ve belim çok agrıyordu. Bugün sağ kasığım hafif ağrıyor. Bekir de de ağrı azaldı.
Yaa hiç umudum yok biliyor musun ? Doktor eşimin spreminin yikandiktan sonraki sonucuna bakıp büyük ihtimalle tutmicak by aşılama dedi ve bize tüp bebege gitmemizi söyledikahverenhi lekelenme bebek yerleşmesinden olabilir bence 2 gün dinlen 14. Gün kan testi yaptırmaya git umdugun haberi alman dileğiyle :)
Allah razı olsun canım inşallah bu sefer iyi şeyler olur hepimiz mutlu güzel haberler veririz bu seferde olmazsa yine yeniden sil baştan başlarız napalim biz elimizden geleni yapalım da takdir allahtan varsa nasibimiz inşallah göreceğizoncelikle basin sagolsun cnm rabbim evlat hasreti cektirmesin mutlu haberi almayi nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese bende ilk asilamami yaptiracagim adetim bayrama denk geldi insallah birdaha ki adetimi bekliyorum gecen sene nisan ayinda dis gebelik yasadim korunmadigimiz halde olmadi rabbim nasip etmedi insallah umidimiz asilamaya kaldi bakalim rabbim hepimize nasip eder insallah hayirlisiyla
Amin inşallah canım evet çok zor günler di ben ikinci hamileligimi öğrendiğimde dedim yine ayni seyleri yasarsam yine bunuda kaybedersem nasıl dayanırım dedim ama rabbim bana öyle büyük bi imtihan verdi ki onu unuttum inşallah hayırlısı olur da bizde hepimiz anne oluruzBaşın sagolsun canım bu geçirdiğin köyü günlerden sonra iyi şeyler yaşarsın inşaAllah bende buğün aşılamamın tutmadığını ögrendim kısmet bu ay hepbirlikte yaptıracagız gepimizinki tutar inşaaallah biz tedbirimizi alıyoruz taktir Allahtan
Insallah cnm rabbim hayirlisini versin hepimizeAllah razı olsun canım inşallah bu sefer iyi şeyler olur hepimiz mutlu güzel haberler veririz bu seferde olmazsa yine yeniden sil baştan başlarız napalim biz elimizden geleni yapalım da takdir allahtan varsa nasibimiz inşallah göreceğiz
Eger doktorun lüzumlu görürse progestan veriyor oda bir gebelik olursa düşmesini engellemek rahmi hamileliğe hazırlamak için olan bir ilaç bana vermişti dün kullanmayı bıraktım test negatif çıktı diye buğün 20. Gün hala hasta olmadım ne karışık işler bunlar ya :Kızlar ya ben ilk yaptırdığım için bilmiyorum asılamdan sonra doktor ilaç faln veriyor.mu yani sonrasında tam olarak ne oluyo bilenler yazarsa çok sevinirim
Bana verdi yani ilaçları yazarken hem çatlatma iğnesini hem protestan vermiş dolapta duruyo ama şöyle bi durum var ben ikinci hamileligimi ogrendigimde dedim protestan vermicekmisiniz ilkinde doktor vermişti dedim yok şimdilik gerek yok dedi ve iki gün sonra malum olay oldu babamibyogun bakıma aldılar be ben yine doktora gittim dedim böyle böyle bana düşük önleyici bi ign3 yada ilaç berin dedim bana dedikleri suydu keseyi görmediğimiz için bebeğin nerede olduğunu bilemeyiz ya tupte dollendiyse ilaç verirsek düşüremeyince tüplerini patlatır dediler ve zaten ermesi gin benim kanamam başladı düşük başladı yani benim alamadığım peki şimdi neden yazdılar bu ilacı yani hala onu düşünüyorumEger doktorun lüzumlu görürse progestan veriyor oda bir gebelik olursa düşmesini engellemek rahmi hamileliğe hazırlamak için olan bir ilaç bana vermişti dün kullanmayı bıraktım test negatif çıktı diye buğün 20. Gün hala hasta olmadım ne karışık işler bunlar ya :
Dediğim gibi karışık işler bunlar canım illa anlamadığımız şeyler oluyor her doktorun yöntemi farklıBana verdi yani ilaçları yazarken hem çatlatma iğnesini hem protestan vermiş dolapta duruyo ama şöyle bi durum var ben ikinci hamileligimi ogrendigimde dedim protestan vermicekmisiniz ilkinde doktor vermişti dedim yok şimdilik gerek yok dedi ve iki gün sonra malum olay oldu babamibyogun bakıma aldılar be ben yine doktora gittim dedim böyle böyle bana düşük önleyici bi ign3 yada ilaç berin dedim bana dedikleri suydu keseyi görmediğimiz için bebeğin nerede olduğunu bilemeyiz ya tupte dollendiyse ilaç verirsek düşüremeyince tüplerini patlatır dediler ve zaten ermesi gin benim kanamam başladı düşük başladı yani benim alamadığım peki şimdi neden yazdılar bu ilacı yani hala onu düşünüyorum
Öyle canım artık yaşayıp göreceğizDediğim gibi karışık işler bunlar canım illa anlamadığımız şeyler oluyor her doktorun yöntemi farklı
Test yaptırdın mı canım bizede haber ver nasıl oldunYaa hiç umudum yok biliyor musun ? Doktor eşimin spreminin yikandiktan sonraki sonucuna bakıp büyük ihtimalle tutmicak by aşılama dedi ve bize tüp bebege gitmemizi söyledi
Allah büyük ama Zekeriya as. Nasıl nasip ettiyse bizede nasip eder dedim ilerledim .
Ben şimdi son ign3mi yapacağım yarın da kontrole gideceğim yani bilmiyorum ne zaman olacağını 5 gün iğne verdi sonra gel bakalım dedi sanırım haftaya olur diye tahmin ediyorumBu ay aşılama yapacak arkadaşlar ne zaman yapacaksınız ?
İgnenin ismi ne canım ?Ben şimdi son ign3mi yapacağım yarın da kontrole gideceğim yani bilmiyorum ne zaman olacağını 5 gün iğne verdi sonra gel bakalım dedi sanırım haftaya olur diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?