Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilamanin 11 gunu test yaptim.0.9 çıktı.yukselir umuduyla 15.gunu 1.20 cikti yani negatif.Artik baska bahara kaldı.sakin belir

Asilamanin 11 gunu test yaptim.0.9 çıktı.yukselir umuduyla 15.gunu 1.20 cikti yani negatif.Artik baska bahara kaldı.sakin belirtilere aldanmayin.onlar ilaclarin ignelerin yan etkileri.bende tum agrilar belirtiler vardi ama sonuc negetif

Selammmmm kızlar ilk aşılamam yapıldı dün bana dua edermisiniz 14 gün var test tarıhıme nasıl dayanacammm bilmiyorummmmmm
Burada 7 senelık evlıyım normal yoldan 1 gebelık oldu düşükle sonuclandı ilk tedavi ilk aşılama bir ümitli 1 ümitsizim

Reactions: H M
merhaba canım.. ben de aynı gün 20sinde aşılama yaptırdım.ne durumdasın?nasıl gidiyo?

merhaba canım.. ben de aynı gün 20sinde aşılama yaptırdım.ne durumdasın?nasıl gidiyo?
Kande değer dün yapıldı bu sabah gittim beta 4,7 cıkdı
Doktor şüpheli bir durum tekrarla adet gününde dedi
Ümidimi kaybettim
4 aralık adet günüm
Bugün aşılamanın 9.cu günü

benmki de sebepsiz interfilite. bu ay klomen artı çatlatma iğnesi kullandım. olmazsa öbür ay aşılamaya geçelim dedi doktor . Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Reactions: H M
Kande değer dün yapıldı bu sabah gittim beta 4,7 cıkdı
Doktor şüpheli bir durum tekrarla adet gününde dedi
Ümidimi kaybettim
4 aralık adet günüm
Bugün aşılamanın 9.cu günü
20sinde yaptırdıysan eğer bugün 10. günümüz olmalı..bana doktorum 2 hafta sonra gel kan testi yapalım dedi pazartesiyi bekliyorum o yüzden:) açıkçası negatif görmekten de sıkıldım test yaptırmak istemiyorum ağrıların falan var mı ?ilaçların etkileriyle de karıştırıyo insan.beklemek çok sıkıcı

Merhabalar benim doktorum aşılamanın ' sertleşme sorunu olan, yaşı ileri olan erkekler için yapıldığını söledi.
ilk defa duyuyorum böyle birşeyi ??? çok saçma geldi..
eğer özele gidiyorsanız tüp bebeğe geçiş için böyle birşey söylemiş olabilir gibi geldi bana..

KIZLAR BENİM AŞILAMAMIN 11. GÜNÜ BUGÜN. DÜNE KADAR KASIK AĞRILARIM FALAN VARDI BUGÜN KESİLDİ. ACABA NEDEN OLABİLİR? İLACIN ETKİLERİYDİ DE GEÇTİ Mİ BUNLAR?

Selamünaleyküm arkadaşlar 2.aşılamamı oldum. Bugün 14.günüm yarın test yaptırıcam inşallah. Afedersiniz su gibi akıntım var ve göğüslerim ağrıyor iğne gibi batıyor sizce hamilemiyimdir? Bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba şimdiden teşekkürler.

test yaptırdınız mı merak ettim umarım güzel haberler alırsınız ...

Çok teşekkür ederim evet yaptırdım sonuç 95.1 yani hamileyim çarşamba Dr tekrar çağırdı iki kat olması gerekiyor inşallah herşeyin hayırlısı olur :)
ayyy ne güzel yaa :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..
inşallah rabbim bizlerede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…