- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
merhaba canım.. ben de aynı gün 20sinde aşılama yaptırdım.ne durumdasın?nasıl gidiyo?Selammmmm kızlar ilk aşılamam yapıldı dün bana dua edermisiniz 14 gün var test tarıhıme nasıl dayanacammm bilmiyorummmmmm
Burada 7 senelık evlıyım normal yoldan 1 gebelık oldu düşükle sonuclandı ilk tedavi ilk aşılama bir ümitli 1 ümitsizim
Kande değer dün yapıldı bu sabah gittim beta 4,7 cıkdımerhaba canım.. ben de aynı gün 20sinde aşılama yaptırdım.ne durumdasın?nasıl gidiyo?
20sinde yaptırdıysan eğer bugün 10. günümüz olmalı..bana doktorum 2 hafta sonra gel kan testi yapalım dedi pazartesiyi bekliyorum o yüzden:) açıkçası negatif görmekten de sıkıldım test yaptırmak istemiyorumKande değer dün yapıldı bu sabah gittim beta 4,7 cıkdı
Doktor şüpheli bir durum tekrarla adet gününde dedi
Ümidimi kaybettim
4 aralık adet günüm
Bugün aşılamanın 9.cu günü
20sinde yaptırdıysan eğer bugün 10. günümüz olmalı..bana doktorum 2 hafta sonra gel kan testi yapalım dedi pazartesiyi bekliyorum o yüzden:) açıkçası negatif görmekten de sıkıldım test yaptırmak istemiyorumağrıların falan var mı ?ilaçların etkileriyle de karıştırıyo insan.beklemek çok sıkıcı [/QUOT
Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun..
Bugun ayın 29 degilmi 9 gün oluyor
ilk defa duyuyorum böyle birşeyi ??? çok saçma geldi..Merhabalar benim doktorum aşılamanın ' sertleşme sorunu olan, yaşı ileri olan erkekler için yapıldığını söledi.
ilk defa duyuyorum böyle birşeyi ??? çok saçma geldi..
eğer özele gidiyorsanız tüp bebeğe geçiş için böyle birşey söylemiş olabilir gibi geldi bana..
İnşallah...yani bende şaşırdım, bakalım kısmet inş hiç birine gerek kalmadan anne oluruz
test yaptırdınız mı merak ettimSelamünaleyküm arkadaşlar 2.aşılamamı oldum. Bugün 14.günüm yarın test yaptırıcam inşallah. Afedersiniz su gibi akıntım var ve göğüslerim ağrıyor iğne gibi batıyor sizce hamilemiyimdir? Bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba şimdiden teşekkürler.
test yaptırdınız mı merak ettimumarım güzel haberler alırsınız ...
ayyy ne güzel yaa :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..Çok teşekkür ederim evet yaptırdım sonuç 95.1 yani hamileyim çarşamba Dr tekrar çağırdı iki kat olması gerekiyor inşallah herşeyin hayırlısı olur :)
ayyy ne güzel yaa :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..
inşallah rabbim bizlerede nasip eder
Hayırlı olsunAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallaaahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?