Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayse saridogan

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...🇹🇷
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
1.271
1.025
133
30
Merhabalar bayanlar asilama yaptiranlar var mi aranizda birde adetin kacinci gunu yaptirdiniz? Kacinci denemede tuttu? Ben ilk asilamami yaptiracagim insallah heyecanliyim birazda endiseli bayrama denk gelebilir o yuzden ekim ayina ertelenmesi soz konusu istanbul da zeynep kamil hastanesinde yapilacak siz nerede yaptirdiniz acaba hastaneden hastaneye mi degisiyor soru sordum sanirim

Bende ilk aşılamamı yaptırdım bir hafta oldu beklemek gerçekten zor inş hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Bende henüz bir belirti yok bekliyorum bakalım :)

Sen yaptırdın mı canım merak ettim ne oldu

Bende ilk aşılamamı yaptırdım bir hafta oldu beklemek gerçekten zor inş hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Bende henüz bir belirti yok bekliyorum bakalım :)
Bu mesajini yeni gordum cnm hakkinda hayirlisi olsun rabbim yuzunu guldurur insallah.. rica etsem anlatirmisin neler yapiliyor asilama surecinde 2. Gun cagirdiklarinda ne yapiyorlar biraz fazla oldum heralde

Bu mesajini yeni gordum cnm hakkinda hayirlisi olsun rabbim yuzunu guldurur insallah.. rica etsem anlatirmisin neler yapiliyor asilama surecinde 2. Gun cagirdiklarinda ne yapiyorlar biraz fazla oldum heralde
Allah razı olaun canım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız inş şu mübarek günlerde :) ben yurt dışında yaşıyorum 2. Günü degil 5. Günü ilaca başladım 5 gün boyunca içtim 9. Günü doktora gittim yumurtamı kontrol etti büyümeye başlamış dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim 20mm gibi olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi verdi akşam 12 de göbeginden vur 36 saat sonra gel dedi 36 saat sonra sabaha denk geliyordu eşim erkenden gitti örnek verdi sperm yıkama işlemi yapıyorlar 2 3 saat sürüyor daha sonra katatrel yardımıyla aşılamayı yaptı yarım saat yatarak bekledim eve geçtim ilk 2 3 gün hep evde dinlendim aslında şart degil ama ben öyle istedim buradaki doktorlar çok kibar davrandıkları için hiç acı hissetmedim ağrı olacak bir işlem degil

Anladim cnm tesekkur ederim cevabin icin Allah razi olsun Allah in izniyle tutar insallah peki senin ilk asilaman mi? Bana doktor 2. gun geliceksin dedi bende bilmedigim icin o gun asilama yapilacak sandim buradan sizlerden ogrendigim kadar biliyorum yardimin icin sagol cnm tek korkum asilama sirasinda ne olacak hayirlisi olsun hakkimizda

Sagol canım evet ilk aşılamam . Aşılamanın amacı yumurtlama zamanını kendimiz belirleyip spermle yumurtanın karşılaşmasını saglamak 2. Gün Muhtemelen ya igne ya ilaç tedavisine başlayıp birden fazlayumurtanın gelişmesini saglayacaktır korkacak birsey yok aşılama işlemi toplamda 2 dk sürdü :)

Sen kaç yıllık evlisin herhangi bir proplem var mı ?

Cok sagol cnm :)

Sen kaç yıllık evlisin herhangi bir proplem var mı ?
2 sene 4 ay oldu cnm bende herhangi bir problem yok herseyim normal esimde hareketsizlik var onun disinda sayisi cok iyi doktor asilama demis esime bizde evraklari topladik dosya acildi birtek gununu bekliyoruz Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurur cnm kimseyi evlatla imtihan etmesin insallah

Amin inş bu sayfadaki aşılaması tutanların çogu hareketsizlik proplemi seninkide tutar inş :) bende 2 yıl 1 aylık evliyim

Merhabalar.
Ben 2 aşılama yaptırdım, Mart ve Nisan aylarında. Tutmadı. By ay da 3. Aşılama yapılacak. Bakalım. Belki 3 tutar.
Ben yurtdışındayım

Merhabalar.
Ben 2 aşılama yaptırdım, Mart ve Nisan aylarında. Tutmadı. By ay da 3. Aşılama yapılacak. Bakalım. Belki 3 tutar.
Ben yurtdışındayım
Tutar inşaAllah canım hepimizin umudu aynı benimki ilk buğün 18. Gündü hala hasta olmadım buğün evde test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…