- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
-
- Konu Sahibi Ataabetull
En güzel şeyler beklenmeden gelenler değil mi hoşgelmiş melekHayr canim ikinci asilamamdi. Gecen ay ilk asilamami denedim tutmadi bu ay ikinci denedim hamileyim hc beklemiyordum. Bugun asilamadan sonra 21. Gunum bugun kan verdim test yapmadm onceden hc
InanamadmEn güzel şeyler beklenmeden gelenler değil mi hoşgelmiş melek
Oh masallahhh cok sevindim biraz umut oldun valla benimde asilamanin 3. Gunu yururken bile goguslerim aciyo gergin sismis adet olcakmisim gibi kasiklarimda hareketlenme var ama daha 15 gun var adetime anlamadim yardimci olurmusun tatlim korkmalimiyimKizlar bugun ogrendim hamileyimmm allahima sukurler olsun rabbim isteyen herkese versin jnslalah
Hayr bekle ayniydi belirtilerim adet belirtinlerinle hamilelik belirtisi aynidr bekle kuzim insallah olucakOh masallahhh cok sevindim biraz umut oldun valla benimde asilamanin 3. Gunu yururken bile goguslerim aciyo gergin sismis adet olcakmisim gibi kasiklarimda hareketlenme var ama daha 15 gun var adetime anlamadim yardimci olurmusun tatlim korkmalimiyim
Daha umutlu bakiyorum suan insallahhh hayirlisiyla alalim kucaklarimiza bebislerimizi inan gogsumun acisina uyandim bugun ozellikle uclari ama daha 3.gunde boyle acimasi mantiklimi hemen belirti verirmi dollenme olmus olsa bide disari ciksam yurumek skinti yaparmi isler birikti kac gundur yatiyorum evde onlari halletmem lazim da ne dersin kuzumHayr bekle ayniydi belirtilerim adet belirtinlerinle hamilelik belirtisi aynidr bekle kuzim insallah olucak
Biraz sabir kuzum önce hersey olurDaha umutlu bakiyorum suan insallahhh hayirlisiyla alalim kucaklarimiza bebislerimizi inan gogsumun acisina uyandim bugun ozellikle uclari ama daha 3.gunde boyle acimasi mantiklimi hemen belirti verirmi dollenme olmus olsa bide disari ciksam yurumek skinti yaparmi isler birikti kac gundur yatiyorum evde onlari halletmem lazim da ne dersin kuzum
İnsallah umitliyimBiraz sabir kuzum önce hersey olur
Aysecim senin kacinci asilaman oldu acaba?? ya benim ilk sagda 3 yumurtaydi catlatma vurulfum normalde catlama sorunim hc yoktur sukur. Ama.bu ay ignein dozu yukselince catlamadi. Doktorum catlmak uzere dedi asilamayi yapti pwrsembe gunu cumartesi tekrar gttm catlamamis hatta solda bir yumurtam caha buyumus pazartesi gttm. Ama pazar biraz agrim oldu sagda dedimki kendime 1 tane catladi heralde. Neyse pazartesi gttim sagda bir tane catlamis sagda 2 tane solda 1 tane kalmisti yani omdam somra dokyorum dha gelmene gwrek yok sık sık iliski yap dedi bana. Bence hala kalan 3 yumurta catlamadi ve en son gttigimde boylati 26 27 28 mmydi iyice kafam karışık ne zmaan test alip yapcam.bilmiyroum
Kizlar bugun ogrendim hamileyimmm allahima sukurler olsun rabbim isteyen herkese versin jnslalah
Benimkide oyle oldu canim 10. Gun tahlil yaptim yma cikmadi senin cikar insallah tatlim daha adetimede bikacgun var ama pek umudum yokBugün dokuzuncu günüm üç dört gündür sarı beyaz akıntım oluyordu ama dünden beri su gibi bir akıntım var kafam karıştı inşallah tutmuştur
Canım 10 gün erken değil mi dr 12.gün demişti bana benimde pek umudum yok bu ay inşallah yanılıyoruzdurBenimkide oyle oldu canim 10. Gun tahlil yaptim yma cikmadi senin cikar insallah tatlim daha adetimede bikacgun var ama pek umudum yok
Inslalalh kuzum allah razi olsuntebrik ederim canım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımiza aldığımız günleri göstersin inşallah
Merak ettim duramadim erken gebelik testlerinden yaptim oda ikincisi hafif cikinca ertesi gun kan yaptirdim ama cikmadi isteCanım 10 gün erken değil mi dr 12.gün demişti bana benimde pek umudum yok bu ay inşallah yanılıyoruzdur
Ben çatlatma iğnesinden dolayı testlere güvenmiyorum direk kan verecem çarşamba günüMerak ettim duramadim erken gebelik testlerinden yaptim oda ikincisi hafif cikinca ertesi gun kan yaptirdim ama cikmadi iste
İnsallah mutlu haberi alirsin tatlim bizede haber ver olurmuBen çatlatma iğnesinden dolayı testlere güvenmiyorum direk kan verecem çarşamba günü
İnşallah kuzum ya olmadı ikinci aşılama için gün sayacağızİnsallah mutlu haberi alirsin tatlim bizede haber ver olurmu
Ben basladim saymaya adetlendim bugun hhatta biraz once lekeyi gordum alnimin kara lekesi arabeske bagladim iyiceİnşallah kuzum ya olmadı ikinci aşılama için gün sayacağız
Yaaa kuzum üzülme vardır bir hayır ya bide bizim ikinciler bayrama denk geliyor nasıl olacak bende hamiş değilsem bu hafta adet olurumBen basladim saymaya adetlendim bugun hhatta biraz once lekeyi gordum alnimin kara lekesi arabeske bagladim iyice
O yuzden bu ay gitmesemmi diyorum hem vucut dinlenmis olur hem bayram kosturma olcak ilac kotu yapiyo beni skinti olur bana ama bilemedimdeYaaa kuzum üzülme vardır bir hayır ya bide bizim ikinciler bayrama denk geliyor nasıl olacak bende hamiş değilsem bu hafta adet olurum