- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.683
- 29
-
- Konu Sahibi Ataabetull
İgne vuruldunmu ona ragmenmi catlamadi daha ne kadar olabilirki yumurta boyutuOf kizlarrr moralim cok bozukk... fenalastim.artk bugun gttim muayene oldum sagdaki iki yumurtayla soldaki 1 yumurta 38mm civari olmus catlamamis. Sinirlerim bozuldu. Ilk defa basima.boyle.birsey geliyo
Vuruldum canim asilamada oldum catlamak uzere dedi doktorum normalde hc catlmaa sorunum yoktu bu ah ignemin dozu cok cikinca sanirim bir turlu durmak bilmediler buyudulerde buyuduler igne vurulali resmen 1.5 hafta oldu ama yok dahada buyuduler 38 mm olmuslar sinirim bozuldu yaİgne vuruldunmu ona ragmenmi catlamadi daha ne kadar olabilirki yumurta boyutu
Dur hemen seyyapma dr a gorundunmu ne diyo baya buyumus yeterli buyukluge gelince igneyi biraktirip bekliyolar diye biliyorumVuruldum canim asilamada oldum catlamak uzere dedi doktorum normalde hc catlmaa sorunum yoktu bu ah ignemin dozu cok cikinca sanirim bir turlu durmak bilmediler buyudulerde buyuduler igne vurulali resmen 1.5 hafta oldu ama yok dahada buyuduler 38 mm olmuslar sinirim bozuldu ya
Kiz benim igne tedvim btti asilamami oldum catlamak uzere dedi ama yumurtalarim catlamadi. Doktora bugun cok fena oldum gttim buyumusler dedigi tek sey ya catlicaklr dedi tutcak yada adet olhcam beklicekmisimDur hemen seyyapma dr a gorundunmu ne diyo baya buyumus yeterli buyukluge gelince igneyi biraktirip bekliyolar diye biliyorum
Cok aydinlandim deseydin bi uumit bekliyoruz ugrasiyoruz hic umurlarinda degil salliyolar iki secenek oldugunu biliyoruz zaten baska durum yok ya gebelik ya adet anlatir biraz insan niye boyle oldu diye sakinlestirir insllah hayirlisiyla gebelik olurda kurtulursun canim benim anliyorum seniKiz benim igne tedvim btti asilamami oldum catlamak uzere dedi ama yumurtalarim catlamadi. Doktora bugun cok fena oldum gttim buyumusler dedigi tek sey ya catlicaklr dedi tutcak yada adet olhcam beklicekmisim
Insallah canim insalllhCok aydinlandim deseydin bi uumit bekliyoruz ugrasiyoruz hic umurlarinda degil salliyolar iki secenek oldugunu biliyoruz zaten baska durum yok ya gebelik ya adet anlatir biraz insan niye boyle oldu diye sakinlestirir insllah hayirlisiyla gebelik olurda kurtulursun canim benim anliyorum seni
Yumurtaların catlamisti demi canim hayrlisiyla bekle dualar et namaz kil el ac rabbimden iste rabbim hc bir duayi geri cevirmez ınslalahKizlar pazartesi yani dun asilama oldum bugun 2. Gunum hem heycan hem tedirginlik var ne yapsam bilemedim
Catlamisti heralde cumartesi gecesi igne vuruldum pazartesi asilama yapti bakmadi catladimi napti diye catlamistir insallahYumurtaların catlamisti demi canim hayrlisiyla bekle dualar et namaz kil el ac rabbimden iste rabbim hc bir duayi geri cevirmez ınslalah
Nasil bakmadi. Bakmadan catlama yapmaz ultasonda bakmadimi.Catlamisti heralde cumartesi gecesi igne vuruldum pazartesi asilama yapti bakmadi catladimi napti diye catlamistir insallah
Bakmadi 32 saat gecmesini bekledi catlatma ignesinden sonra pazartesiye denk geliyodu 11.30 a direk asilamayi yapti actirip asagidan gorduyse biseyler bilemem anlamamkiNasil bakmadi. Bakmadan catlama yapmaz ultasonda bakmadimi.
Gözünaydın sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahKizlar bugun ogrendim hamileyimmm allahima sukurler olsun rabbim isteyen herkese versin jnslalah
Gözünaydın sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah
Amin canım senin bu ay ilk aşılaman mıydı aşılama sonrası nasıl geçti nelere dikkat ettin kaç gün sonra test yaptın çok soru sordum ama benim yarın ilk olacak şuan direk sonrasına odakladım kendimiAmin aminn inslalah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin aminn inslalah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Hayr canim ikinci asilamamdi. Gecen ay ilk asilamami denedim tutmadi bu ay ikinci denedim hamileyim hc beklemiyordum. Bugun asilamadan sonra 21. Gunum bugun kan verdim test yapmadm onceden hcAmin canım senin bu ay ilk aşılaman mıydı aşılama sonrası nasıl geçti nelere dikkat ettin kaç gün sonra test yaptın çok soru sordum ama benim yarın ilk olacak şuan direk sonrasına odakladım kendimi