- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
-
- Konu Sahibi Ataabetull
Aslında dinlenmek iyi olur canım genetik tahlil histeroskopi derken ben üç ay korundum bu ay ara vermem sanırımO yuzden bu ay gitmesemmi diyorum hem vucut dinlenmis olur hem bayram kosturma olcak ilac kotu yapiyo beni skinti olur bana ama bilemedimde
Ben gittim bugun bu ara verdik onumuzdeki ay ikimci asilama insallah senin dediklerin ne nasil napiliyorAslında dinlenmek iyi olur canım genetik tahlil histeroskopi derken ben üç ay korundum bu ay ara vermem sanırım
Canım benim kimyasal gebeliğim oldu ardarda doktorum tedbir amaçlı genetik tahlil ve kan pıhtılaşması olup olmadığına baktırdı eğer anne babanın genetiğinde sıkıntı varsa da düşük olabiliyor ama bizimki erken kayıplardı be sadece pıhtılaşma çıktı. Histeroskopi de genel anestezi altında rahme kamerayla bakılılıyor bir anormallik var mı diyeBen gittim bugun bu ara verdik onumuzdeki ay ikimci asilama insallah senin dediklerin ne nasil napiliyor
Merhaba zeynep kamilde aşilama oldunuz mu?Bende z.kamildeyim.
Merhaba aşilama tedavisi nasil gectiKizlar pazartesi yani dun asilama oldum bugun 2. Gunum hem heycan hem tedirginlik var ne yapsam bilemedim
Ben 2018 temmuzda asilama oldum ve tuttu ama dıs gebelik gecirdim ve tek tupum alindi. Yani benim icin gercekten kabus gibiydiMerhaba zeynep kamilde aşilama oldunuz mu?
Merhaba hosgeldinBen 2018 temmuzda asilama oldum ve tuttu ama dıs gebelik gecirdim ve tek tupum alindi. Yani benim icin gercekten kabus gibiydi
Simdi durum ne canimMerhaba hosgeldinbende subatta baslicam asilamaya pco varmis yeni ogredim tupler acik hormonlarda normal esiminkide
Benim dıs gebelikten sonra tup bebek denedim o da olmadi simdi dogal yoldan hamileyim yeni ogrendim hamile oldugumu darisi size insMerhaba hosgeldinbende subatta baslicam asilamaya pco varmis yeni ogredim tupler acik hormonlarda normal esiminkide
Ayy cok guzel allah ana babali buyutsun saglikli sihatli gunlere insallahBenim dıs gebelikten sonra tup bebek denedim o da olmadi simdi dogal yoldan hamileyim yeni ogrendim hamile oldugumu darisi size ins
Olucagina inan olucak su an insulin direncim yuksek insulin ignesine basliycam bendeAyy cok guzel allah ana babali buyutsun saglikli sihatli gunlere insallahben bi duşuk yaptm 2019 mayista hersey normal
InsallahOlucagina inan olucak su an insulin direncim yuksek insulin ignesine basliycam bende
Merhaba oldu mu acaba gebelik ?Ben de 5 ay önce doğal yolla oluşan ikizlerimi kaybettim anne tarafında ikiz ve üçüz var bizim. Tedaviye başladım bugün aşılamamı oldum. Doktor ikiz üçüz gebeliğin olacak diyor olursa yazarım buraya
Merhaba ne yazik ki kimyasala döndü öğrenemedik bu ay bakalım tekrar tedavideyim çoğul olursa yazarım mutlakaMerhaba oldu mu acaba gebelik ?
Tamam canımMerhaba ne yazik ki kimyasala döndü öğrenemedik bu ay bakalım tekrar tedavideyim çoğul olursa yazarım mutlaka