AŞILAMA YARDIM LÜTFEN

AŞILAMA TUTAR Mİ SİZCE ?

• Ankete Katılan
    6

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
1.676
472
26
Kızlar merhaba 27 Şubatta Adetimin 5.gününde Femera başlattı doktorum sabah akşam içtim 5 gün.Sonrasında 12.gün kontrole çağırdı sol tarafta 25 mm yumurta olduğunu söyledi ve o günün akşamında 22.00 da ovıtrelle vurdurttu.Yarın sabah 10.00 da aşılama olacağım.İlk aşılamam sizce tutar mı ? Yumurta mm iyi mi ? Sperm tahlili vs iyi çok şükür bende de hafif düzeyde pcos var. Cevap veren herkesten Allah razı olsun

Umarım tutar rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah moralini yüksek tut iyi beslen maydanoz falan yeme çok ayağa kalkma

Canım o işler hiç belli olmaz. İnşallah tutar. Aklını hiç bulandırma. 30 mm ile bile hamile kalan var. Ben 4 aşılama oldum ama tutmadı. Ama benimle birlikte olup ilk aşılamada tutan çok arkadaşım oldu. İlk iki aşılamada ihtimal yüksek canım. Moralini yüksek tut ❤

Çok teşekkür ederim

Kızlar sonuç negatif direk 0 çıktı şok oldum nasıl olur diye testler de hep çizgi çıktı şoktayım adetime daha var allahtan ümit kesilmez ama çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…