Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım teşekkür ederim inşallah senin de tutar sıkma canını ikinci aşılamada yüzdelik artıyor doktorumla yolumu ayırdım yeni bir doktor arayisindayim. Sakarya'dayim sen nerdesin
Sakarya'da hangi hastane ve doktora gittiniz? Ben de Sakarya'dayim. Yarın aşılama talebinde bulunacağım.

WomenClub tebrik ederim süper bir haber bizlere de umut oldunuz inşallah sağlıkla devam eder gebeliğiniz ve bebisinizi kucağınıza alırsınız bende dün ilk aşılamamı yaptırdım dün gün boyunca çok ağrım vardı bugün yok inşallah güzel sonuçlar alalım bekleyenler olarak hepimiz

Teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum

Rabbim saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah Bnm asilamanin 6. Gunu hic bir belirti yok sizin kacinci gun basladi
Amin canım insallah saana da nasip etsinBenim ilk günler yani ilk hafta çatlatma iğnesinin etkisiyle göğüslerim hassasti ve kasik ağrım vardı. Yani hep bir ağrım vardı

Sonuna kadar okudum canım gerçekten kullandığımız ilaçlarda benzer benim 3. Aşılamam bende sonuç bekliyorum inşallah bana da böyle yazmak nasip olur . Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah keseyi de görürsün sağlıkla gelsin Allah hepimize nasip etsin

Biraz uzun yazmisim değil mi ben buraya ilk girdiğimde hicbirsey bilmiyordum inan o yüzden ince detayına kadar yazmak istedim kimbilir kimler okuyacak
İnşallah Allah'ım canı gönülden dua ediyorum bu yolda emek verenler bebislerine kavuşsun Rabbim seninkini de tutturacak inşallah çok çok yakın mutlu olacağın günler canim

Canım benimki özel bir hastane ve kesinlikle önermiyorum yeni bir doktor arıyoruz inşallah hayırlısıyla olur senin de bebisin
Ben de özele, Adatıpa gidiyorum. 3 senelik evliyim. 2 yıldır bekliyoruz. Araya korona girdi 7 ay doktorla görüşemedik. Geçen ay başladık yine. Bir yıl önce bütün tahliller yapıldı, rahim filmi çekildi. Sorun çıkmıyor. Açıklanamayan infertilite. İki kez çatlatma iğnesi denedik olmadı. Yumurta oluşuyor ancak gebelik olmuyor. Dün başka bir tedaviye geçelim dedik, bir kere daha klomen ve çatlatma iğnesi önerdi. Bundan sonraki aşama bahsettiğiniz iğneler olacak dedi. Bu iğnelerle de olmazsa asilamaya geçeceğimızı söyledi. Vakit kaybetmek istemiyoruz ama doktorun açıklamaları da mantıklı geliyor. Sizin doktorunuz da direkt aşılama demiş. Aklım karışıyor. Böyle olumlu sonuçları görünce zaman kaybediyoruz gibi geliyor

Tabiki doktor en doğrusunu bilir ama biz tüp bebek düşündük önce direk olsun diye. Ama doktor aşılama olmadan tüp bebek pahalıya gelir dedi. Öyle bir prosedür varmış önce aşılama yapılmadiysa tüp bebek için rapor verilmiyormuş ve daha pahalıya mal oluyormuş. Yani açıkçası biz acelemiz olduğunu söyledik çok vakit kaybettik siz gibi. Bence doktorunuzla açıkça vaktin önemini konusun. Yasinla alakalı olabilir benim 29 o yüzden biraz doktor da acele etti

Merhaba, benımde acıklanamıyor ama aşılama yapmanızı oneririm ben bu ay aşılamaya geçtim çünkü bende 2 ay klomen+ catlatma ignesi kullandım olumlu sonuç alamadım. He belki aşılamada da alamıcam ama klomene devam etmedim en azından

Ben de 30 yaşındayım. Doktora da bunu özellikle söyledim zaman kaybetmeyelim. Maddi olarak da sorun değil hazırız dedim. İstersen asilamaya bu ay göndereyim dedi ama onu daha çok sperm azlığı olduğunda direkt asilamaya geçiyoruz dedi. Şu an sizde her şey normal denemeye devam etmenizi tavsiye ederim dedi. Klomen le yumurta geliştiriyoruz iğneyle dışarıdan hormon vereceğiz dedi. Açıklamaları da mantıklı geldi.

Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra iğneyle yumurta geliştirme ondan sonra aşılama olarak açıkladı bize doktorumuz. Siz kendiniz mi talep ettiniz? Tüp bebekte bile ihtimal %50 hiçbirinin olumlu sonuç verme garantisi yok diyor. O yüzden aşılamaya geçme konusunda kararsız kaldım. Daha çok umutlanip hayal kırıklığından korkuyorum.

Tabiki doktor daha iyi bilir bizde de herşey normaldi ama zaten aşılamayla da %10 artırılıyor ihtimal çok da umut baglamamistik çok şükür oldu inşallah en kısa sürede sen de güzel haberler verirsin

Canım çok sevindim hamiş olmana . Bu arada hangi şehirde yaptırdın. Kaç yaşındasın ve neden kan geldi tuvalette

Canım çok sevindim hamiş olmana . Bu arada hangi şehirde yaptırdın. Kaç yaşındasın ve neden kan geldi tuvalette
Teşekkür ederim canım 29 yaşındayım sakarya'dayim. Bilemiyorum neden kan geldi. Eşimin tahminine göre çatlatma iğnesinden önce ilişki yaşamıştık yani aşılamadan üç gün önce. O gün bebek dollendi tabi biz bir varsayım. Nedenini bilemiyorum ama çok aşırı bir kanamaydi

Sakaryada çok uygunmuş aşılama fiyatı biz ankarada herşey özellikle sağlık çok pahalı bir sektör. O zaman siz aşılamayla değil de normal gebe kaldınız. Çok güzel bir durum bu . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…