Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ben de ikizlere gebeydim ama ne yazık ki 20. Haftamda doğum şu ve kaybettim aşılamayı özelde mi yaptırdınız ve hangi ilde şuan üç ay geçti kayıp üzerinden bana üç ay daha bekle diyorlar o kadar zor ki beklemek

Canım hayırlı olsun çok sevindim adına rabbim bize de nasip etsin inşallah. Bende aşılamamın 5.günündeyim çok hafif arada kaşık ve dokununca hafiften acıyan göğsüm var. Ama ilaçların etkisiymiş çoğu bunlar bu yüzden umutlanamıyorum. Sizin aşılama olacağınızda neden kanamanız oldu ben anlamadım orayı regle mi oldunuz sebep neydi

Mrb. 39 yasindayim. 11 yillik evliyim. Bir cocugum var 8 yasinda. Kardesi olmasini cok istiyor ama simdiye kadar ben hic dusunmedim. Fakat 4 ay once muayeneye gittim gebelik hazirligi icin. Smear testi yaptirdim ilk kez. Temiz cikti. Dr. Adetim duzenligi oldugu icin hormon testi yapmadi. 3 korunmayin, olamzsa o zaman bakariz dedi. Ben de folik asit baslayip 3 ay daha korunduk ve ilk kez bu ay korunmayi biraktik. Sonuc negatif. Ancak bu sirada ben 25 gun olan adet dongumun 21-24 gune dustugunu farkettim. Bu ay adetim 26.gunde olusunca heyecan yaptim hamile miyim diye. Forumda okudukca suphelenmeye basladim. Ben kadin sagligi ve cinsellik konusunda cok cahilim ama isimi duysaniz bu kadar okumus insan nasil cahil olabilir dersiniz. Neyse, forumdakiler amh ye baktirmam gerektigini soylediler. Daha once ozele gitmistim ve cillop gibi menapoza kadar seni goturur dedi doktor vajinal muayenede. Annemin erken menapoza girdigini soyledigimde menapoza girmeyi geciktirmenin en iyi yolu dogum yapmaktir dedi. Neyse universite hastanesine gittim ve amh sonuc 0,6 gibi birsey fsh 11 gibi. Gelecek ay adetimin 2.gunu infertilite poliklinigine gitmemi soyledi. Erken gebelik testini bile 1 hafta once ogrendim, o kadar cahilim. Simdi ben bu degerler ile normal yoldan gebe kalamaz miyim. Ne kadar sure denemeliyim. Asilama ve tup bebek olayina girmek istemiyorum. Cunku fobim var vajinal muayene normal dogum vs. Ilk dogumumda dogrudan sezeryan istedim. Hayatimda 2 bilemedin 3 kez vajinal muayene olmusumdur. 2013ten beri de gitmiyordum. Bebek konusunda kararsiz hatta isteksiz olmama ragmen istesem bile zaten olamayacak olmasina cok icerlendim. Simdiye kadar ertelemis olmamin bir cok sebebi var. Onlara hic girmiyeyim. Adet dugum surece hamile kalabilecegimi saniyordum tabi bir kere de olmayacaginin farkindayim. Bu yastan sonra macera aramaya gerek yok diyorum bir yandan da. Olsa bile problemli bir surec olmasindan ya da dusuk vs. yapmaktan cekiniyorum. Yargilamadan katki sunabilecek varsa sevinirim. Isteyen herkese saglikli bir surec diliyorum.

Merhaba,
Ovulasyon testi denediniz mi acaba, bu sekilde cok olumlu sonuc alanlar var

“Eûzü bi kelimatillahi't-tammati min şerri ma haleka ve zerae ve berae ve minşerri ma yenzilü minessemai ve min şerri ma ya'rucu fiha ve min şerri fitnetilleyli vennehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bihayrin ya Rahman.” E efulimm1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…