- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 26
midem bulanıyor canım hiç böyle olmazdı ilk defa böyle oldu. Üzülme canım allahım hayırlısını versin canımDurumda Bi değişiklik yok kuzum regl oldum.. Eşim yurt dışında olduğu için de ara verdik.. Senin nasıl gidiyor hamilelik sürecin
Çok teşekkür ederim canım rabbim dualarını kabul etsin tez vakittemerhaba hayırlı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bende aşılama yaptırdım kiste dönüştü bu ay beklemedeyiz bişi sorcam gonal f mi kullandınız birde aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz acaba 2 gün duş almadık diyenler var özellikle dikkat ettiğiniz bir şey oldumu şimdiden teşekkürler benimde kistler giderse diğer ay 2. aşılamam olacak iinş
Kan testi vermeni öneririm, 12. Günde bende negatifi görmüştüm kanda çıkmıştıarkadaşlarım merhaba bn aşılama oldum bu gün 12. günüm idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı inanılmaz göğüs batmam ve sızlamam var sanki adet olacakmışım gibi karın ve kasık ağrım var sizce pozitif e dönermi yoksa hastamı olucam
Kan testi vermeni öneririm, 12. Günde bende negatifi görmüştüm kanda çıkmıştı
Bende aşılama oldum 1 hafta oldu karnım batmalar var sizde oldu mu ??Canlarım kan verdim sonuç 137 çıktı
Evet canım bol bol dinlen lütfen sonuç güzel olacak inşallahBende aşılama oldum 1 hafta oldu karnım batmalar var sizde oldu mu ??
İnşallah 1 hafta sonra bende sizin gibi güzel sonuçlar ile haber ederimEvet canım bol bol dinlen lütfen sonuç güzel olacak inşallah
Merhaba bende aşılama oldum bugün 7 günüm ve sadece bugün iğne batması gibi ağrı hissettim kasıklarımda ama geçti 1,2 saat sonra. Canım çok yandıİlk 14 gün yumurta çatlatma iğnesi etkisi devam ediyor ama benim aşılamadan bir hafta sonra kaşıklarıma hafif batma olmuştı zten on ikinci gün kaset test yaptım silik çizgi çıktı kan varisim değer 137 çıkmıştır inşallah srnde hamilesindir canım benim
İnşallah canımİnşallah 1 hafta sonra bende sizin gibi güzel sonuçlar ile haber ederim
Benim hiç çok aşırı agrım olmadı ama kişiden kişiye değişiyor allah yardımcınız olsun inşllahMerhaba bende aşılama oldum bugün 7 günüm ve sadece bugün iğne batması gibi ağrı hissettim kasıklarımda ama geçti 1,2 saat sonra. Canım çok yandı
Sizin nasıldı acaba ağrınız
Maalesef ben bütün belirtileri kat kat yaşamama rağmen negatif oldu. İlk denemeydi. İnşallah siz pozitifi görürsünüz.Merhaba benimde 7.gün aşılamada
Aşılama ile hamile kalan varmı aranızda
Bu 3.deneme ilk denemede çok belirtim vardı ama negatifti bu kez pekte umursamadım açıkçası ama sonucu merakla bekliyorumMaalesef ben bütün belirtileri kat kat yaşamama rağmen negatif oldu. İlk denemeydi. İnşallah siz pozitifi görürsünüz.
Peki ne kullandınız klomenlemi denendi yoksa gonal f mi ?Bu 3.deneme ilk denemede çok belirtim vardı ama negatifti bu kez pekte umursamadım açıkçası ama sonucu merakla bekliyorum
Gonalf iğne kullandımPeki ne kullandınız klomenlemi denendi yoksa gonal f mi ?
Ne zaman test yapacaksınız? bende ilk aşılamada klomen kullandım olmadı 2. aşılama cuma günü olacak gonal f kullandım hayırlısı olsun hepimiz için inşGonalf iğne kullandım