Aşılamanın ardından 12. Günden sonra verebilirsinBilmiyorum ki ne zaman kan testi vermeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılamanın ardından 12. Günden sonra verebilirsinBilmiyorum ki ne zaman kan testi vermeliyim
11 gün randevum var olmaz mıAşılamanın ardından 12. Günden sonra verebilirsin
Yani kimine 10. Gün kan ver diyen doktor da var.. Bilemiyorum11 gün randevum var olmaz mı
11 gün randevum var olmaz mı
Kız gittin mi doktora çatladım ben BurdaYani kimine 10. Gün kan ver diyen doktor da var.. Bilemiyorum
Kuzum ben çok köyü soğuk aldımKız gittin mi doktora çatladım ben Burda
Geçmiş olsun canımKuzum ben çok köyü soğuk aldım
Kan verdim kuzum da sonuç yarın çıkacakmışKız gittin mi doktora çatladım ben Burda
Allah razı olsun canım benimGeçmiş olsun canım
Ay hadi inşallah hayırlısı olurKan verdim kuzum da sonuç yarın çıkacakmış
Sonuç daha bugün çıkacak ama ümitli değilimAy hadi inşallah hayırlısı olur
Sonuç ne olduSonuç daha bugün çıkacak ama ümitli değilim
NegatifSonuç ne oldu
Ciddi misin çok üzüldüm yaNegatif
Test yaptım silik çıktı ne yapmam gerekiyorÜzülme canım benim vardır Bundada bir hayır
Mrblar sizleri takip ettim uzaktan hsmioesiniz çok sevindim adınıza ne de bugün 15.gunum aşılama yaotirali ne idrar testi yaptım nede kan verdim çünkü hiç umudum yok ne bı belirti ve birşey yani zor bekledim dedim kan veririm bugün hafta sonu psikolojik olarak yıprandımKızlar nasılsınız hiç kimse yok galiba. Durumlar nasıl
Durumda Bi değişiklik yok kuzum regl oldum.. Eşim yurt dışında olduğu için de ara verdik.. Senin nasıl gidiyor hamilelik sürecinKızlar nasılsınız hiç kimse yok galiba. Durumlar nasıl