- 7 Eylül 2016
- 207
- 139
Sıkma üzme kalbini Allah’ın izniyle kavuşcaz yavrularımıza canım benimSağol canım adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma üzme kalbini Allah’ın izniyle kavuşcaz yavrularımıza canım benimSağol canım adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam artık
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allahım isteyen herkese sana buradaki tüm kızlara hayırlısıyla kolaylıkla tez vakitte nasip etsin hep dualarımdasınızçok sevindim canım cok allah saglıkla kucagınada verir inşallah
Yok kuzum ikinci aşılamam olacak bu.. İlkinin kalbi durmuştu..canım sen hamile degilmiyidin ben seni hamile zannediyordum allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Yok kuzum ikinci aşılamam olacak bu.. İlkinin kalbi durmuştu..
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım allahım yardımcın olsunKızlar aşılamayı yaptırdım. İlkinde hiçbirşey hissetmemiştim. Bunda biraz acı çektim var mı bu durumu yaşayan?
Umarımİnşallah sıkıntı çıkmaz canım allahım yardımcın olsun
Canım normal duruyor 2 kat deniyor ama %60 artması da normal kabul ediliyor bak sıkma canını çok şükür artıyorKızlar iki gün önce kan verdim 137 çıkmıştı bugün sabah verdim 256 çıktı normal mi
Allahım dualarını kabul etsin bizde dua ediyoruz canım benim hayırlı haberler alTam net olmak için hastaneye gidiyorum dua edin ne olur
Amin inşallah canım ah bi onları da alsak size de atarım teyzeleri resimleriniSonuçlarınız güzel çıkmış, darısı kese ve kalp atışına
Canim kan sonucun cikti miTam net olmak için hastaneye gidiyorum dua edin ne olur
Nasılsın canımUmarım
İyiyim kuzum, gün sayıyorum asker gibi :) sen nasılsın?Nasılsın canım