- 15 Eylül 2022
- 103
- 41
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok iyiİnşallah canım da sizce 137 değer düşük mü aşılamanın 14 günü için
Saol pamuk sen beni mutlu ettin Allah’ımda seni mutlu etsin inşallahBence cok iyi
Hayır canım hamilesin tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım da sizce 137 değer düşük mü aşılamanın 14 günü için
Hayır canım hamilesin tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Moral bozmaaaa kan vermedenKizlar bugün dayanamayip test yaptim.. asilamanin 12. günündeyim ve negatif cikti
Çıkmadı mı sonuç?Yazıcam teşekkür ederim
devlet hastanesi mi özel mi canım? Özellerin sitelerinde sonuç ekranı genelde oluyor ordan baksan merak içindeyimE nabızda gözükmüyor 4 gibi gidip sorucam
üzülme canım allahım geciktiriyorsa güzellestiriyordur bol bol dua etKızlar sonuç negatif malesef
Sağol canım adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam artıküzülme canım allahım geciktiriyorsa güzellestiriyordur bol bol dua et
çok sevindim canım cok allah saglıkla kucagınada verir inşallahKızlar beta sonucum 627,2 çıktı
Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah kuzumSağol canım adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam artık
Çok üzüldüm canım bende adet oldum bugun 2.aşılamada artık üzülme ama olsun 2.de inşallah hersey güzel olurKızlar sonuç negatif malesef
Bende en kısa zamanda adet olsam da hemen 2.için tedaviye başlasam inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın canımÇok üzüldüm canım bende adet oldum bugun 2.aşılamada artık üzülme ama olsun 2.de inşallah hersey güzel olur
Amin canım inşallah teşekkür ederimAllah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah kuzum
Merhaba bugğn bende aşılama oldum çip aşılama sayımız bizimde çok düşük 2 ml ile aşılama oldum.sonucunuz nedir acabaBen de salı günü çip asilama oldum kızlar bende sorum yok eşimin sayı ve hareket sorunu var denemek istedik bu şekilde düşük ihtimal.ama inşallah tutar