- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 30
Canim sen nezaman kan vercen??Aşılamayla beraber 14 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen nezaman kan vercen??Aşılamayla beraber 14 gün
İnşallah canım. BenimÇizgi var gibi inşallah daha da koyulaşır
Yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah allahım herkese nasip etsinCanim sen nezaman kan vercen??
Yarın bende gidicem hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallahYarın gitmeyi düşünüyorum inşallah allahım herkese nasip etsin
Yok kuzum yarın sabah doktorum çağırdı inşallah yarın bakalım612tb canım kan verdin mi
Sende inşallah pozitifleri görürsün canım Allahım bu mutluluğu yaşatsın bizeKizlarr yarin haberlerinizi bekliyorummm
Yarın hepimiz kan vercez anlaşılan güzel sonuçlar alırz inşallahYok kuzum yarın sabah doktorum çağırdı inşallah yarın bakalım
Çok sevindiiiim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize kaçıncı günündü bugünCanlarım kan verdim sonuç 137 çıktı
İnşallah dualarım seninleSaol canım benim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aşılamayla beraber 14 gün Salı günü tekrar vereceğim inşallah güzel sonuç çıkar
Ayy canim tebrik ederimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin banada duaa edinnCanlarım kan verdim sonuç 137 çıktı
Hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahSaol canım benim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aşılamayla beraber 14 gün Salı günü tekrar vereceğim inşallah güzel sonuç çıkar
Kan verdim bende sonuc malesef negatif canım 0.100cıktı artık 2.aşılamaya kaldı şansımız doktordan rahim filmide istedicemSende inşallah pozitifleri görürsün canım Allahım bu mutluluğu yaşatsın bize
Hayirlisi olsun canim insallah önümüzdeki aya hayirli haberler alirsin.. bencede rahim filmi cektir kafanda soru isareti kalmaz.. bende asilamadan 1 hafta önce rahim filmi cektirdim ardindan asilama yaptim bakalim bekliyorum insallah olmustur..Kan verdim bende sonuc malesef negatif canım 0.100cıktı artık 2.aşılamaya kaldı şansımız doktordan rahim filmide istedicem
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun ama rahim filmi zaten bence aşılamadan önce de yapılması gerekirdi mutlaka yaptır 2.aşılama öncesiKan verdim bende sonuc malesef negatif canım 0.100cıktı artık 2.aşılamaya kaldı şansımız doktordan rahim filmide istedicem
Rahim filmini adetten sonramı cektiriyorsunuz acaba canımHayirlisi olsun canim insallah önümüzdeki aya hayirli haberler alirsin.. bencede rahim filmi cektir kafanda soru isareti kalmaz.. bende asilamadan 1 hafta önce rahim filmi cektirdim ardindan asilama yaptim bakalim bekliyorum insallah olmustur..