- 7 Eylül 2016
- 207
- 139
Evet ilk aşılamam canım 1.5 senedir bekliyoruz olmuyorduCanim ilk asilaman mi?? Ve nezamandan beri bebis bekliyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk aşılamam canım 1.5 senedir bekliyoruz olmuyorduCanim ilk asilaman mi?? Ve nezamandan beri bebis bekliyorsunuz?
Canım benim Allah razı olsun amin inşallah çok dua ediyorum hep dua ediyorum Allahım dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlı güzel haberler alın inşallah akan yaşlarınız benim gibi mutluluktan olsunBenimde ama ben korkuyorum bu arada gözünüz aydın allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin meleğin inşallah benimde vardır ne olur dua edin
Yok yok canım gayet normal insan merak ediyor benim ilk idrarım değildi kuzumAmin canım testi sabah yapın diyorlardı ilk idrarla sende öylemi yaptın kusura bakma biraz özel ama
Aaa tebrik ederim canımm cok mutlu oldum ya allah nasip etti sana saglıkla kucagına al inşallahKızlar pozitif çıktı yaptığım gibi 2.çizgi çıktı
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun yarın inşallah seninde güzel haberini alırız bitanem ☺Aaa tebrik ederim canımm cok mutlu oldum ya allah nasip etti sana saglıkla kucagına al inşallah
Ben varım. 2 kere ilaçlı 1 kere iğneli aşılama ile hamile kaldım Allah'ın izniyle. Bende pco hastasıyım 4 senedir bekliyordum. inşallah rabbim sizde nasip etsinİlk aşılamasında hamile kalan var mı acaba ben polikistik overliyim ama klomen ile yumurtlamam çatlamam oluyo o konuda sıkıntı yok eşimde de yok ama 2 senedir normal yoldan çocuğumuz olmadı klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç hep negatif doktorum aşılama yada tüp bebek siz karar verin diyo aşılamada hamile kalma oranı daha düşük biliyorum ama yine de denemek istiyorum benim gibi olup hamile kalan var mı acaba
Bugun gidip vericem akşama acilden kan yazarım bende canım pek umudum yok ama annemleri bile arayıp söyledim seni cok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun yarın inşallah seninde güzel haberini alırız bitanem ☺
Bak benimde belirtim yoktu kaç gündür adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı bende umudumu bitirmiştim ama mucize canım arkadaşımBugun gidip vericem akşama acilden kan yazarım bende canım pek umudum yok ama annemleri bile arayıp söyledim seni cok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip etsin
Canım çizgi var duruyor kaçıncı gününKorkunun ecele faydası yok diyip bende yaptımı böyle oldu acaba batmı Eki Görüntüle 3230477
İnşallah canım sonucu yazıcam hemenBak benimde belirtim yoktu kaç gündür adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıdı bende umudumu bitirmiştim ama mucize canım arkadaşım
Çizgin cıkmış evet bnce git bi kan verKorkunun ecele faydası yok diyip bende yaptımı böyle oldu acaba batmı Eki Görüntüle 3230477
Çizgi var gibi inşallah daha da koyulaşırKorkunun ecele faydası yok diyip bende yaptımı böyle oldu acaba batmı Eki Görüntüle 3230477
Yaz canım sabırsızlıkla bekliyorum beni de doktor çağırdı sabah oraya gidicem kanda da bakarız dedi bende yazıcamİnşallah canım sonucu yazıcam hemen
Aşılamayla beraber 14 günCanım çizgi var duruyor kaçıncı günün