- 27 Nisan 2022
- 370
- 220
- 30
Aminn insallahh sende haber et merak ederim en kisa zamanda kan ver canimHayırlısı olsun inşallah direk pozitifi görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn insallahh sende haber et merak ederim en kisa zamanda kan ver canimHayırlısı olsun inşallah direk pozitifi görürsün
Tamam canım haber vericemAminn insallahh sende haber et merak ederim en kisa zamanda kan ver canim
Belki erken olduğu için algılayamamıştır testler negatif çıkarsa yanılma payı oluyor ama pozitifte olmuyor maşallah git gide koyulaşıyorBugün 12.gün test böyle ama kafamı karıştıran şöyle bişey oldu gece 4 gibi de predictor early marka ile yaptım onda bişey çıkmadı bunu da az önce yaptım o yüzden kafam karıştı ama bu markay da 4 5 gündür kullanıyorum gözle görülür ni koyulaşma var sizce diğerinde çıkmadı
Koyulaşma var evet ama 12.günde pozitif olanlar sanki daha koyu olmuş testleri bilemedim ki geç döllenme falan mı oldu ne oldu yarın sabah da evde test yapıp yine böyle çıkarsa sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorumBelki erken olduğu için algılayamamıştır testler negatif çıkarsa yanılma payı oluyor ama pozitifte olmuyor maşallah git gide koyulaşıyor
Herkes bir olmuyor ki bazılarının hiç çıkmıyor kan ile öğreniyorlar arkadaşım hiç kıyaslama yapma kan ver bak göreceksin pozitifi bende bugün test yapacağım eşim gitti eczaneden test almaya çatlayacağım meraktan inşallah pozitifi görürümKoyulaşma var evet ama 12.günde pozitif olanlar sanki daha koyu olmuş testleri bilemedim ki geç döllenme falan mı oldu ne oldu yarın sabah da evde test yapıp yine böyle çıkarsa sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum
Herkes bir olmuyor ki bazılarının hiç çıkmıyor kan ile öğreniyorlar arkadaşım hiç kıyaslama yapma kan ver bak göreceksin pozitifi bende bugün test yapacağım eşim gitti eczaneden test almaya çatlayacağım meraktan inşallah pozitifi görürüm
Kizlar insallah pozitifleri görürsünüz canim sende hemen ümitsizlige kapilma arkadasin dedigi gibi herkeste ayni olmuyor ama bak bugün daha koyulasmis masallah Allah hayirlisini versinKoyulaşma var evet ama 12.günde pozitif olanlar sanki daha koyu olmuş testleri bilemedim ki geç döllenme falan mı oldu ne oldu yarın sabah da evde test yapıp yine böyle çıkarsa sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim isteyen herkes görsün pozitifleri inşallahKizlar insallah pozitifleri görürsünüz canim sende hemen ümitsizlige kapilma arkadasin dedigi gibi herkeste ayni olmuyor ama bak bugün daha koyulasmis masallah Allah hayirlisini versin
Canım test yaptın mı hadi güzel haberler ver inşallahHerkes bir olmuyor ki bazılarının hiç çıkmıyor kan ile öğreniyorlar arkadaşım hiç kıyaslama yapma kan ver bak göreceksin pozitifi bende bugün test yapacağım eşim gitti eczaneden test almaya çatlayacağım meraktan inşallah pozitifi görürüm
Canım test yaptın mı hadi güzel haberler ver inşallah
Canim tebrik ederimm hammişsiinn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. hemen kan vermeye kosKızlar pozitif çıktı yaptığım gibi 2.çizgi çıktı
Ayyyy çok sevindiiiiiiimmm sağlıkı bi hamileliğin olur inşallah kaçıncı günündü bugünKızlar pozitif çıktı yaptığım gibi 2.çizgi çıktı
Ay ağlamaktan bi hal oldum çok teşekkür ederim canım Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin Allahım sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsinCanim tebrik ederimm hammişsiinn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. hemen kan vermeye kos
Ay canım benim çok teşekkür ederim bugün aşılamadan sonraki 13.günüm aşılama gününü sayarsak 14.günAyyyy çok sevindiiiiiiimmm sağlıkı bi hamileliğin olur inşallah kaçıncı günündü bugün
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine valla benim testim gibi sevindim bence hemen kan verAy canım benim çok teşekkür ederim bugün aşılamadan sonraki 13.günüm aşılama gününü sayarsak 14.gün
Canim ilk asilaman mi?? Ve nezamandan beri bebis bekliyorsunuz?Ay canım benim çok teşekkür ederim bugün aşılamadan sonraki 13.günüm aşılama gününü sayarsak 14.gün
Benimde ama ben korkuyorum bu arada gözünüz aydın allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin meleğin inşallah benimde vardır ne olur dua edinAy canım benim çok teşekkür ederim bugün aşılamadan sonraki 13.günüm aşılama gününü sayarsak 14.gün
Canım benim Allah razı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ıma dua ediyorum bekleyen herkes mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine güzel haberler alsın inşallahAllah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine valla benim testim gibi sevindim bence hemen kan ver