Bekle bence 14.gün ver sonra insan cok üzülüyor 2-3 gün daha bekleSence yarın bende kan versem mi durdum bu kadar beklesem mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi B_Nur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
İşte karar veremedimBence pazartesiye kadar sabret 14.günde verirsin garanti olsun ama 2 günde de çok değişir mi sonuç bilemedim
Kacıncı günündü senin 11.gün müİşte karar veremedim
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Bekleyeyim o zaman canım adetim gelmezse pazartesi kan veririm sabah hemen. Allahım ramazanla beraber bayram sevinci yaşatsın hepimize inşallahBekle bence 14.gün ver sonra insan cok üzülüyor 2-3 gün daha bekle
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Evet aşılama gününden sonra saydım hep 11.gün bugünKacıncı günündü senin 11.gün mü
Amin inşallah ya hep hayal edydm bayramda şu kadarlık olcak diyordum inşallah yinede olumlu olur hepimizinBekleyeyim o zaman canım adetim gelmezse pazartesi kan veririm sabah hemen. Allahım ramazanla beraber bayram sevinci yaşatsın hepimize inşallah
Ben aşılama gününüde sayıyorum 12 diyorum ertesi günden sayarsam benmde 11Evet aşılama gününden sonra saydım hep 11.gün bugün
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Evet benimde öyle arkadaşım aynı gün yaptırmışız aşılamamızı her şekilde iğne etkisi bitti vücudumuzda bir de yüzümüz gülse adaklar adadım hep hepsini yapcam tek tekBen aşılama gününüde sayıyorum 12 diyorum ertesi günden sayarsam benmde 11
Valla bizde adadık inşallah yüzümüz güler ben 10.gün kan vermiş oldum erken heralde diyorum pazartesi vercem bende sabah erkenden yine inşallah değişir sonuc allah gönlümüzü kalbimizi görür inşallahEvet benimde öyle arkadaşım aynı gün yaptırmışız aşılamamızı her şekilde iğne etkisi bitti vücudumuzda bir de yüzümüz gülse adaklar adadım hep hepsini yapcam tek tek
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Ay hadi inşaallah tüm dualarımız kabul olsun pazartesi gününü iple çekiyoruz o zaman sabah hemen kan verince haber vercemValla bizde adadık inşallah yüzümüz güler ben 10.gün kan vermiş oldum erken heralde diyorum pazartesi vercem bende sabah erkenden yine inşallah değişir sonuc allah gönlümüzü kalbimizi görür inşallah
Bende vericem hemen canımAy hadi inşaallah tüm dualarımız kabul olsun pazartesi gününü iple çekiyoruz o zaman sabah hemen kan verince haber vercem
Bence normal muayenede çok fazla ağrı hissetmiyorsan aşılamada da hissetmezsin canıAnladım canım burda bazıları kanül geçmedi çok acıdı felan şeyler yazmışlar ondan.. gebelik oldu mu peki
rahat ol Bugün aşılama günüyle beraber 11.gün evde yaptığım testte ikinci çizgi varla yok arası o yüzden bilemedim 15.günde kan vericem dua et
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
canım ben Aksaray’da kalıyorum keşke yakın olsaydıda gitseydimNerde oturuyosun acaba izmir kent hastanesinde bir profösor var namık adı galiba ona giden bi hasta yorum atmıştı bu kan pıhtılaşmasına çözümüm oldu diye okumuştum yakınmısın uzakmı bilmiyorum ama hersey bir ümit işte
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.372
- 173
İnşallah vardır canım içime güzel şeyler doğdu hayırlısı olsunBence normal muayenede çok fazla ağrı hissetmiyorsan aşılamada da hissetmezsin canı
rahat ol Bugün aşılama günüyle beraber 11.gün evde yaptığım testte ikinci çizgi varla yok arası o yüzden bilemedim 15.günde kan vericem dua et
Günü yanlış söylemişim 10.gün bugün belki o yüzden bu kadar silik çıkmıştır pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum inşallah vardır hepimiz hemen kavuşuruz evlatlarımızaİnşallah vardır canım içime güzel şeyler doğdu hayırlısı olsun
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.372
- 173
Amin. Canım ay haber alinca yazarmısın merak ettim inş olurGünü yanlış söylemişim 10.gün bugün belki o yüzden bu kadar silik çıkmıştır pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum inşallah vardır hepimiz hemen kavuşuruz evlatlarımıza
Haber veririm tabiki zaten kan tahlili yapana kadar da burdayım yazarım hepAmin. Canım ay haber alinca yazarmısın merak ettim inş olur
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26