Henüz bilmiyorum sonuç ne bugün 14.GünPeki hamile miydiniz ? Benim de aklıma başka birsey gelmiyor ama ümitlenip boşa çıkmakta istemiyorum
12. Gün testte gidin dediler bana siz neden hala yaptırmadınız ?Henüz bilmiyorum sonuç ne bugün 14.Gün
Bugün yaptırdim sonucu yeni öğrendim negatif12. Gün testte gidin dediler bana siz neden hala yaptırmadınız ?
Enfeksiyon oluyor ondan ağrı sanırım doktorum öyle dedi .. çok üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda nasip olurBugün yaptırdim sonucu yeni öğrendim negatif
Amin inşallahEnfeksiyon oluyor ondan ağrı sanırım doktorum öyle dedi .. çok üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda nasip olur
Ben halen hasta olmadım 17. Günüm ama verilen ilaçlar adet düzensizliği yapıyor diye okudum bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde adet olunuyor dediler bakalım olmazsam ptesi gidecemBenimde yarın 15. Günüm bakalım herşeyin hayırlısı bı umutluyum bı umutsuz
Benim tutmadı canım test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım.17. Günüm bugün Progestan ilacı adet düzensizliği yapıyormuş bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde olunuyormuş bakalım bugün 2. Günüm olmazsa ptesi gidecem doktoraKan sulandırıcı ve progestan birde vitamin verdi
Bende bugün bıraktım olunca hsg çektirmeyi düşünüyorum siz çektirdinizmiBen halen hasta olmadım 17. Günüm ama verilen ilaçlar adet düzensizliği yapıyor diye okudum bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde adet olunuyor dediler bakalım olmazsam ptesi gidecem
Hayırlısı olsun canım üzülme dicem ama insanin elinde olmuyo inşallah bidahakineBugün yaptırdim sonucu yeni öğrendim negatif
Merhaba hsg yaptırmadan mı asılama oldunuz siz?Bende bugün bıraktım olunca hsg çektirmeyi düşünüyorum siz çektirdinizmi
Evet benim insülin direncim çıkmıştı üç dört ay onu bekledim sonrasında beklemek istemedim oldum ama hata ettim gerçi bizde sperm sorunuda var hsg normal çıksa bile iki taraflı sıkıntımız var ,şimdi ikinci aşılamadan önce olmam gerek çünkü sonrası direk tüp bebek olsun istiyorum gerçi siz ne kullandınız bilmiyorum ama iğneler çok sisirdi beni vücut cidden yoruluyorMerhaba hsg yaptırmadan mı asılama oldunuz siz?
Herseyden önce benım takıldıgım nokta hsg yı sıze asılama oncesı yapması lazımdı doktorunun cunku tüplerın acık mı kapalı mı bunu ezbere bılemez ki sonucta tüp kapalıysa aşılama bosuna olmus olur içeri gıtmez cunku ben hsg yaptırdıktan bır süre sonra asılama yaptırdım cok ılac gecmısım yok canım gecen ay basladım 5 gun klomen artı catlatma ıgnesı oldum bu ay 2. Deneme olacak hayırlısı.. Bu arada ilaçlar şişkınlık yapıyor bız bu ay dozu artırdık cok zayıfım ama karnım şişti resmenEvet benim insülin direncim çıkmıştı üç dört ay onu bekledim sonrasında beklemek istemedim oldum ama hata ettim gerçi bizde sperm sorunuda var hsg normal çıksa bile iki taraflı sıkıntımız var ,şimdi ikinci aşılamadan önce olmam gerek çünkü sonrası direk tüp bebek olsun istiyorum gerçi siz ne kullandınız bilmiyorum ama iğneler çok sisirdi beni vücut cidden yoruluyor
Asılamalar olmazsa ben de en son tüp bebek düşünüyorum fakat onlarda kullanılan ilaçlar cok daha yoğunEvet benim insülin direncim çıkmıştı üç dört ay onu bekledim sonrasında beklemek istemedim oldum ama hata ettim gerçi bizde sperm sorunuda var hsg normal çıksa bile iki taraflı sıkıntımız var ,şimdi ikinci aşılamadan önce olmam gerek çünkü sonrası direk tüp bebek olsun istiyorum gerçi siz ne kullandınız bilmiyorum ama iğneler çok sisirdi beni vücut cidden yoruluyor
Evet ben hsg çektirdim temiz çıktı tüplerim açık hiçbir sıkıntı yokBende bugün bıraktım olunca hsg çektirmeyi düşünüyorum siz çektirdinizmi
Darısı basimaEvet ben hsg çektirdim temiz çıktı tüplerim açık hiçbir sıkıntı yok
Amin canımHerseyden önce benım takıldıgım nokta hsg yı sıze asılama oncesı yapması lazımdı doktorunun cunku tüplerın acık mı kapalı mı bunu ezbere bılemez ki sonucta tüp kapalıysa aşılama bosuna olmus olur içeri gıtmez cunku ben hsg yaptırdıktan bır süre sonra asılama yaptırdım cok ılac gecmısım yok canım gecen ay basladım 5 gun klomen artı catlatma ıgnesı oldum bu ay 2. Deneme olacak hayırlısı.. Bu arada ilaçlar şişkınlık yapıyor bız bu ay dozu artırdık cok zayıfım ama karnım şişti resmenhakkımız da hayırlısı olsun bir an evvel bebişlere kavusuruz umarım
Canım yazdıklarından sonra dusundum de acaba doktorunu mu degıstrsen hsg yı falanda guvenilir bır doktor yapsın takibine o devam eder . Kendın için folik asit kullanmaya baslayabılırsın ben de yeni aldım önemlıymıs hamıle kalmak ısteyenlerde ve hamıle kalanlarda . Eşinin sorunu için de keçiboynuzu pekmezi al cesıtlı yerlerde okumustum faydası varmıs tıbbi cabalar sonucu gerısı Allah a kalmıs dıyorum esım ve ben de sorun olmadıgı halde olmuyor maalesefAmin canım
Evet canım doktorumuzu değiştirdik,folik asit uzun zamandır kullanıyorum eşimde ilaç kullanıyor keçi boynuzu çakşır tüketiyor biraz ise yaramış , teşekkür ederim ilgin içinCanım yazdıklarından sonra dusundum de acaba doktorunu mu degıstrsen hsg yı falanda guvenilir bır doktor yapsın takibine o devam eder . Kendın için folik asit kullanmaya baslayabılırsın ben de yeni aldım önemlıymıs hamıle kalmak ısteyenlerde ve hamıle kalanlarda . Eşinin sorunu için de keçiboynuzu pekmezi al cesıtlı yerlerde okumustum faydası varmıs tıbbi cabalar sonucu gerısı Allah a kalmıs dıyorum esım ve ben de sorun olmadıgı halde olmuyor maalesef
Amin amin inşAllahDarısı basima
Canım bende seninle aynı durumdayım 2 yillik evliyim çocuk istiyoruz ama olmadı hiç benim herşeyim normal esimde varikosel başlangıcı varmış derece 1 bu yüzden olmuyo olabilir miKızlar ben ayın 17 sinde aşılama yaptırdım bugun 6. Günüm hafta sonu inanılmaz bel ve karın ağrısı çektim kendi kendime umutlandım acaba tutuyor onun ağrısı mı diye böyle agrı çekip aşılaması tutan var mı insallah vardır. Heyecandan günler geçmiyor. ( bu arada benim tüplerim açık yumurtalarım da çok ve saglıklı) sadece eşimde varikosel var sperm testinde de ileri hareketi %7 yani 200 milyon spermi var ama hareketsiz. Yıkandıktan sonra da işlem için toplam 12 milyon sperm kaldı ve yuzde 30 u ileri hareketli yuzde 70 i normal hareketliydi. Sizlerde rakamlar nasıl umut var mı sizce??