11 Mart normalde ama sanırım hasta olacam çünkü adet olacakmış gibi sancım var ya umudum kalmadı açıkçasıAynen öyle gercekten cok zor hakkimizda hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 Mart normalde ama sanırım hasta olacam çünkü adet olacakmış gibi sancım var ya umudum kalmadı açıkçasıAynen öyle gercekten cok zor hakkimizda hayırlısı inşallah
Benimde negattif cıktı malesef bide yetmezmiş gibi hastaneye yattim bugün kistlerim yüzünden hem karin ağrım yüzünden hemde negatif olduğunu öğrendiğimden beri icim disima cikti ağlamaktan sinirlerim
Olurmu hiç asıl o belirtiymis canını hiç sıkma ,barby08 Rabbim sanada acil şifalar versin ,bunca üzüntüden sonra mutluluk yollasın inşallah11 Mart normalde ama sanırım hasta olacam çünkü adet olacakmış gibi sancım var ya umudum kalmadı açıkçası
Benim cikolata kistim vardi zaten gecen ayda böyle ağrıyla yatırmışlardı sağol canımÇok geçmiş olsun canım,neden kist oluşmuş tedavi yüzünden mi
Sağol canim inşallahOlurmu hiç asıl o belirtiymis canını hiç sıkma ,barby08 Rabbim sanada acil şifalar versin ,bunca üzüntüden sonra mutluluk yollasın inşallah
Tedavi olarak napiyorlar canım,yarın kandil senin için dua edicemBenim cikolata kistim vardi zaten gecen ayda böyle ağrıyla yatırmışlardı sağol canım
BEnimde 14 . Günüm bugün adet oldum11 Mart normalde ama sanırım hasta olacam çünkü adet olacakmış gibi sancım var ya umudum kalmadı açıkçası
Fitil kullaniyormuydunuz biyerde fitil kullanırken ölünmüyor diye okumustumdaBEnimde 14 . Günüm bugün adet oldum
Hayırlısı ya bakalım inşallah güzel haberler veririmOlurmu hiç asıl o belirtiymis canını hiç sıkma ,barby08 Rabbim sanada acil şifalar versin ,bunca üzüntüden sonra mutluluk yollasın inşallah
Benimde aşılama gününü sayarsak bugün 14. Günüm sadece kramplar var bakalım bende olacam gibiBEnimde 14 . Günüm bugün adet oldum
Test yaptirmicakmisin neyse çıkardı ortayaBenimde aşılama gününü sayarsak bugün 14. Günüm sadece kramplar var bakalım bende olacam gibi
Kullanıyordum canımFitil kullaniyormuydunuz biyerde fitil kullanırken ölünmüyor diye okumustumda
Dikkat et canım yine de yarın olmazsan git test yap inşallah bebeğin seninledirBenimde aşılama gününü sayarsak bugün 14. Günüm sadece kramplar var bakalım bende olacam gibi
Demekki yalanmışçok uzulmemeye çalış canım benimde 11 Mart günüm ama gerçi Şubat iki gün eksik 13 u olmuş olur adet öncesi ağrılarım var benim erken baslarKullanıyordum canım
Benim adet günüm 11 Mart o günü bekleyeceğimTest yaptirmicakmisin neyse çıkardı ortaya
Amin inşAllah ama benim adet günüm 11 Mart o güne kadar bekleyip öyle test yapacağımDikkat et canım yine de yarın olmazsan git test yap inşallah bebeğin seninledir
Bu kistlerin tedavisi yok ameliyat olmam lazim ama yumurtalarıma zarar verebilir diye yapmıyorlar bian önce çocuk sahibi ol diyo doktorlar serum veriyolar agrilarim azalsin diye Allah razi olsun canim bende sizlere dia edicemTedavi olarak napiyorlar canım,yarın kandil senin için dua edicem
Aallah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun hemen çıkarsın hastaneden ve gelecek aya hamile kalırsın doktorların dediği gibi inşallahBu kistlerin tedavisi yok ameliyat olmam lazim ama yumurtalarıma zarar verebilir diye yapmıyorlar bian önce çocuk sahibi ol diyo doktorlar serum veriyolar agrilarim azalsin diye Allah razi olsun canim bende sizlere dia edicem