Hiç üzülmeyin gerçekten vardır bir hayır ben 3.de tuttu zorlu bı yol çok sabir gerekiyor asilamadan önce bol su içirip mesaneyi sisirdiler mi ben bu sefer bı tup bebek merkezinde denedim ozel hastaneden çok daha farklıydı uyguladıkları tedaviBenimde negattif cıktı malesef bide yetmezmiş gibi hastaneye yattim bugün kistlerim yüzünden hem karin ağrım yüzünden hemde negatif olduğunu öğrendiğimden beri icim disima cikti ağlamaktan sinirlerim cok bozuk
Benimde dualarim sizinleBu kistlerin tedavisi yok ameliyat olmam lazim ama yumurtalarıma zarar verebilir diye yapmıyorlar bian önce çocuk sahibi ol diyo doktorlar serum veriyolar agrilarim azalsin diye Allah razi olsun canim bende sizlere dia edicem
Evet çok şükür 5 haftalık hamileyim bol içip dinlenin isalah güzel haber. Verirsinizİnşallahpeki hamile kaldınız mı
Kısmet değildi canım artık akışına bırakacam artık kısmet ne zaman sa o zaman olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDemekki yalanmışçok uzulmemeye çalış canım benimde 11 Mart günüm ama gerçi Şubat iki gün eksik 13 u olmuş olur adet öncesi ağrılarım var benim erken baslar
Amin aminnnKısmet değildi canım artık akışına bırakacam artık kısmet ne zaman sa o zaman olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah razi olsunBenimde dualarim sizinle
Evet canim ben 3 sene önce yaptirmistim ozaman banada öyle bisey yapmadilar bu sefer hem idrara sıkıştim hemde ultrasonla baktilar ayni zamanda daha once yapmamislardi ama zaten asilamadan umutlu degildi doktorum tüp bebeğe baslicaz Allah nasip ederseHiç üzülmeyin gerçekten vardır bir hayır ben 3.de tuttu zorlu bı yol çok sabir gerekiyor asilamadan önce bol su içirip mesaneyi sisirdiler mi ben bu sefer bı tup bebek merkezinde denedim ozel hastaneden çok daha farklıydı uyguladıkları tedavi
Çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinEvet çok şükür 5 haftalık hamileyim bol içip dinlenin isalah güzel haber. Verirsiniz
Canım aşılamadan sonra sana hangi ilaçları verdilerEvet çok şükür 5 haftalık hamileyim bol içip dinlenin isalah güzel haber. Verirsiniz
Bende öyle okudum ama biri olmuştu yakın zamanda sanırımKızlar ya progestan adet gecikmesi yapar mı ben az önce internetten gördüm tüm umutlarım tükendi açıkçası yarın test yapacağım
Test yaptım canım tek çizgiBende öyle okudum ama biri olmuştu yakın zamanda sanırım
Kaçıncı günün bugün direk kan verseydin keşke idrara geç geçiyormuş boşa üzülmüş olmaTest yaptım canım tek çizgiBu ayda gitti ümitler
Aşılama gününü sayarsak 15. Günüm canım bekleyeceğim olmazsa ptesi giderim doktoraKaçıncı günün bugün direk kan verseydin keşke idrara geç geçiyormuş boşa üzülmüş olma
Benimde yarın 15. Günüm bakalım herşeyin hayırlısı bı umutluyum bı umutsuzAşılama gününü sayarsak 15. Günüm canım bekleyeceğim olmazsa ptesi giderim doktora
Amiin çok aminÇok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Kan sulandırıcı ve progestan birde vitamin verdiCanım aşılamadan sonra sana hangi ilaçları verdiler
Bende 5 .gün çok kasık ağrısı bel ağrısı çekmiştim araştırdım döllenme olduysa yerleşme ağrısı olabilirmiş canımKızlar aşılamanın 6. Günü belim çok ağrıyor ve yüzüm sivilce doldu ya ..
Peki hamile miydiniz ? Benim de aklıma başka birsey gelmiyor ama ümitlenip boşa çıkmakta istemiyorumBende 5 .gün çok kasık ağrısı bel ağrısı çekmiştim araştırdım döllenme olduysa yerleşme ağrısı olabilirmiş canımtabi bilmiyoruz belki de hiç bişey cikmicak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?