Hayırlısı inşallah olacak hep dua etEvet mikroçipli, 3 yumurta gelişti tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah olacak hep dua etEvet mikroçipli, 3 yumurta gelişti tutmadı
inşallahHayırlısı inşallah olacak hep dua et
Amin amin İnşAllah Ben bu ay tedaviye ara verdimBu ay da ben denicem bendede hiçbir şey yok ama işte olamayınca olmuyor. Benim arkadaşım da 1 kere yaptı 6 ay sonra hamiş kaldı inşallah bizede nasip olur böyle
Daha iyi olmuş zaten o ilaçları alıp üstte üste kaldırmak kolay değil. İnşallah ara vermişken kendiliğinden olur tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınızAmin amin İnşAllah Ben bu ay tedaviye ara verdim
Evet canım aynı sekilde ama canını sıkma bu nedenden olunca asılama hemen tutuyor git yaptır ilkinde tuttu benim şükür hamileyim suan normal olmuyor malesefCanım bende seninle aynı durumdayım 2 yillik evliyim çocuk istiyoruz ama olmadı hiç benim herşeyim normal esimde varikosel başlangıcı varmış derece 1 bu yüzden olmuyo olabilir mi
Hayırlı olsun çok sevindim ,benim ilki tutmadı sizde neler yaptılarEvet canım aynı sekilde ama canını sıkma bu nedenden olunca asılama hemen tutuyor git yaptır ilkinde tuttu benim şükür hamileyim suan normal olmuyor malesef
Gonal f iğne yaptım daha sonra otriville catlatma iğnesi verdi 36 saat sonra hastanede işlem yapıldı yarım saat yattım . Eşimin toplam spermi 200 milyon aşılama esnasında ki spermi 15 milyon kalmıstı yıkandıktan sonra . Hareketlilik de Yuzde yuz olmustu tuttu. Aşılamadan sonra yatim tutsun deme normal hayatına devam et ve hiç dusunme ben oyle yapmaya calıstım allah nasip etti şükürler olsun. Darısı basına olsun yavrunu saglıkla kucagına alırsın insallahHayırlı olsun çok sevindim ,benim ilki tutmadı sizde neler yaptılar
Aminn ya inşAllah kendiliğinden olur Allah razı olsunDaha iyi olmuş zaten o ilaçları alıp üstte üste kaldırmak kolay değil. İnşallah ara vermişken kendiliğinden olur tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız
Aminnn Allah razı olsun inşallah ,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi ,insan kendisi için çok istesede kendi ile aynı şeyleri yaşayan insanlarin mutluluğu cidden kendi mutluluğu oluyor çok sevindimGonal f iğne yaptım daha sonra otriville catlatma iğnesi verdi 36 saat sonra hastanede işlem yapıldı yarım saat yattım . Eşimin toplam spermi 200 milyon aşılama esnasında ki spermi 15 milyon kalmıstı yıkandıktan sonra . Hareketlilik de Yuzde yuz olmustu tuttu. Aşılamadan sonra yatim tutsun deme normal hayatına devam et ve hiç dusunme ben oyle yapmaya calıstım allah nasip etti şükürler olsun. Darısı basına olsun yavrunu saglıkla kucagına alırsın insallah
Merhaba bende bu ay femara kullandım 5 yumurtam oluştu bende sizin gibi kist olacak diye korkuyorum çatlatma iğneside vermedi kendileri çatlar diye siz ne durumdasınız ?Ben baya okudum tek yumurtası olan yaptıran. Ama önemli olan kaliteli olması. Doktorun kalitesiz olsaydı yapmazdı bence. Benım 6 yumurta oldu bende kist olur diye korkuyorum
Tutmadı cnm famera cok ıyı gelmedı ama kist de olmadı bendeMerhaba bende bu ay femara kullandım 5 yumurtam oluştu bende sizin gibi kist olacak diye korkuyorum çatlatma iğneside vermedi kendileri çatlar diye siz ne durumdasınız ?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahTutmadı cnm famera cok ıyı gelmedı ama kist de olmadı bende
Aminn çok amin 3.asilamamizdi rabbim isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın rabbim kucaginiza sağlıkla aldığınız günleri göstersin ilk asilamanizmiydi
Gözünüz aydın bende ilk aşılamamı 3 Nisan'da yaptım herhangi bir belirtiniz varmiydı acabaAminn çok amin 3.asilamamizdi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hangi şehirde yaptırdınız merak ettim allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş özelle tüp bebek arasında ne gibi fark gördünüz bende tüp bebek merkezinde başladım geçen ay hgs çekildi bugün adet oldum ptesi dr gideceğim aşıma için allahım isteyen herkese nasip etsin inşÇok teşekkür ederim 3.asilamamdi fakat busefer özel hastanede değil tüp bebek merkezinde yaptırdım herşey çok fark ediyor özel hastanelere benim gibi boşuna para kaptirmayin
Sizinki tuttumu acaba.benimki olmadiDiyarlife Hastanesi tüp bebek merkezi hakan çoksüer de yaptırdım