- 2 Mart 2021
- 1.007
- 560
- 73
Rica ederım canım ne demekEvet canım doktorumuzu değiştirdik,folik asit uzun zamandır kullanıyorum eşimde ilaç kullanıyor keçi boynuzu çakşır tüketiyor biraz ise yaramış , teşekkür ederim ilgin içinaynen öyle herşey nasip demekki bizimde burda bununla sınavımız var Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olucak ,amh sıfır olup üstüne bir spermle hamile kalanlar var mucize bizide bulucak ben inanıyorum sende inancını kaybetme
Bilmiyorum siz anestizilimi oldunuzAmin amin inşAllahanestezili mi yaptıracaksın
Amin hepimize etsinRica ederım canım ne demek
Haklısın bahsettıgın konuda cok dogru... bır sperm bır yumurta ıle hamıle kalan cok var Allah bekletıyorsa guzellestırıyordur herseyde bır hayır vardır bız goremıyoruz geleceğı Allah görüyor hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Bilmiyorum siz anestizilimi oldunu
AminAmin hepimize etsin
Çok merak ettim tuttu mu aşılamanız sonuç ney? Benimde sebepsiz infertilite durumum. Adet olmayı beklyrm doktorum Nisan ayında aşılama yapacak büyük ihtimalMerhaba benim üç yumurtam olusmustu ikisi 18 biri 22 olmak üzere eşimin hareketliliği yıkama sonrası %74 sperm sayısı 48 milyondu .Dün yani 24 şubatta aşılama yapıldı şuan beklemekteyim. Bugün adet olacakmış gibi ağrım var daha önce yaptıranlar var mı değerler nasıl sizce ? Eşimde ve bende hiçbir sorun yok sebepsiz interfelite dediydi doktor
Ayy sizi de merak ettim sonuç belli oldu mu benim de sebepsiz interfelite sorunum. Bu ay aşılama önerdi doktorum bakalım. Adetimi bekliyorm inşlh sizler umut olursunuz banaMerhaba bende 20subat yaptırdım bizimde sebebsiz interfelite aşılama değerleriniz gayet güzel isallah güzel sonuçlar alırız
Sonuç nedir ? Nerede yaptırdınızBen Diyarbakır’da tüp bebek merkezinde mikroçipli aşılama oldum 3 yumurtam olmuştu kontrole gittiğim gün biri 15 ml digerleri 14 ml olmuştu doktor 4 gün daha ilaçları kullan sonra gel aşılama yapacaz dedi gitmeden 36 saat önce çatlatma iğnemi göbekten yaptım aşılama günü yumurtalarımın kaç ml olduğunu söylemedim doktorda söylemedi belki çatladıkları için söylememiştir
Yok ben anestezisiz oldum.5-10 saniyelik ağrı ama ağrıyor yani acı eşiğindeki yüksek ise yapabilirsin çünkü anestezili için biraz fazla para alıyorlar sanırımBilmiyorum siz anestizilimi oldunuz
Tutmadı.Bugün doktora gittim normal yolla gebe kalmaya engel hiçbir durum yok bu ay ara verdik önümüzdeki ay tekrar aşılama deneyecem bakalım nasipÇok merak ettim tuttu mu aşılamanız sonuç ney? Benimde sebepsiz infertilite durumum. Adet olmayı beklyrm doktorum Nisan ayında aşılama yapacak büyük ihtimalmerak ettim sizi?
Bu ay da ben denicem bendede hiçbir şey yok ama işte olamayınca olmuyor.Tutmadı.Bugün doktora gittim normal yolla gebe kalmaya engel hiçbir durum yok bu ay ara verdik önümüzdeki ay tekrar aşılama deneyecem bakalım nasipsebepsiz infertelite benimde değerlerimiz gayet iyi Rabbim nasip edecek demek ki.
Sonuç negatif canım Diyarbakır’da yaptırmıştımSonuç nedir ? Nerede yaptırdınız
Hayırlısı olsun inşallah bende Diyarbakırdayim. Yumurtam erken çatladığı için aşılamam bugün iptal oldu.Sonuç negatif canım Diyarbakır’da yaptırmıştım
Amin sağol canım inşallah seninki kendiliğinden olur hangi merkeze gidiyorsunuzHayırlısı olsun inşallah bende Diyarbakırdayim. Yumurtam erken çatladığı için aşılamam bugün iptal oldu.
Bu ay üniversiteye başladımAmin sağol canım inşallah seninki kendiliğinden olur hangi merkeze gidiyorsunuz
Merhaba tuttu asilamam bugün ikizlerim olacağını öğrendik şaşkınız rabbim inşallah şizede iyi haberler aldırsinAyy sizi de merak ettim sonuç belli oldu mu benim de sebepsiz interfelite sorunum. Bu ay aşılama önerdi doktorum bakalım. Adetimi bekliyorm inşlh sizler umut olursunuz bana
Ben diyar Life gidiyorum hepimiz için hayırlısı inşallahBu ay üniversiteye başladım
Oyyy ne güzel Allah bağışlasın inşallahMerhaba tuttu asilamam bugün ikizlerim olacağını öğrendik şaşkınız rabbim inşallah şizede iyi haberler aldırsin
Gözünüz aydın rabbim kucaginiza sağlıkla aldığınız günleri göstersinMerhaba tuttu asilamam bugün ikizlerim olacağını öğrendik şaşkınız rabbim inşallah şizede iyi haberler aldırsin
Maşallah gözünüz aydın hayırlısıyla alin kucağınıza inşallahMerhaba tuttu asilamam bugün ikizlerim olacağını öğrendik şaşkınız rabbim inşallah şizede iyi haberler aldırsin
Bende ilk diyarlife gittim ilk aşılamada orada oldu.Ben diyar Life gidiyorum hepimiz için hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?