Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim tutmadı dün hasta oldum bugun de tahlıl yaptılar ama 1.20 çıktı gebe değilim heyete gidicek gene raporum mayıs ayının sonuna geliyor ozaman 2 ci aşılamam yapılacak

Ben başka sehirdeyim, ilk denememdi.. burada olmak bana gerçekten destek oluyormuş bugün anladim.. esimde sperm sayısı düşük o yüzden muhtemelen tüp bebeğe kalacağım diye düşünerek başladım sürece ikinci için tekrar hastaneye gidecegim randevu alabilirsem. İnşallah bu yolda çok yorulmadan uğraşmadan çocuk sahibi olabiliriz

Kizlar bugun çatlatma ignemin 8.günü aşılamanında 6.günü ama çatlatma iğnesi oldugum gun doktor ilişki demisti yaptik ve idrar testim silik çıktı var mıdir sizce yoksa erken mi yaptım

belkide aşılamaya kalmadan hamiş de olabiliriz hemen başlamayacaklardır. Bir sonra ki regly döneminde başlanacak ben randevu almadan gidiyorum. aynen bende burda kendimi rahat hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Aynen öyle birbirimize destek olalım arkadaşlar ya nasip dedik hepimiz vardır bunda da bir hayır. Rabbimin nimetleri çoktur bizleri mi mahrum bırakacak demi

Özel muayene yerine gittim doktorun eğer benimle devam ederseniz yıl bitmeden hamile kalırsınız dedi doktor kendine güvenmese demez yani elinde tüm değerlerimiz mevcut sonuçta o sözü bana çok umut oldu

Kizlar bugun çatlatma ignemin 8.günü aşılamanında 6.günü ama çatlatma iğnesi oldugum gun doktor ilişki demisti yaptik ve idrar testim silik çıktı var mıdir sizce yoksa erken mi yaptım
her dr farkli metot uyguluyor resmen deney faresine donduk benim dr da birak asilama gununu catlatma ignesinden 48 saat sonra asilama yapacak bakiyorumda geneli 36 saat sonra yspiyorlar asilamayi

her dr farkli metot uyguluyor resmen deney faresine donduk benim dr da birak asilama gununu catlatma ignesinden 48 saat sonra asilama yapacak bakiyorumda geneli 36 saat sonra yspiyorlar asilamayi
canim ben persembe 8 bucukta catlatma ignemi oldum c.tesi de asilamam yapildi 12 bucuk gibi guya 11 de yapilacakti bekledim bir sürü ve aşilamadan sonraki gunde iliski soyledi sende oyle yap aklinda olsun

canim ben persembe 8 bucukta catlatma ignemi oldum c.tesi de asilamam yapildi 12 bucuk gibi guya 11 de yapilacakti bekledim bir sürü ve aşilamadan sonraki gunde iliski soyledi sende oyle yap aklinda olsun
Akşam 8 buçuk yani ve aşilama da oglen 12 bucukta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…