- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Sende 20 sinde mi aşilama oldun
[/QQUO
Evet canım 20 nisan saat 10 da cumartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende 20 sinde mi aşilama oldun
[/QQUO
Evet canım 20 nisan saat 10 da cumartesi
İnşAllah canım yazacam sizlere hemde ilk sizeÖyle yapayım olmazsa inşallah seninki tutmuştur pozitif sonucu görürsün
Aa aynı anda öğrencez :) insallah güzel sonuclar alırız
Ayyy inşAllah canım hangi ildesinAa aynı anda öğrencez :) insallah güzel sonuclar alırız
Dualarım seninle bekliyorum güzel haberleriniİnşAllah canım yazacam sizlere hemde ilk size
Ben Ankara dayım sen ?Ayyy inşAllah canım hangi ildesin
yani 40 saate denk geliyorcanim ben persembe 8 bucukta catlatma ignemi oldum c.tesi de asilamam yapildi 12 bucuk gibi guya 11 de yapilacakti bekledim bir sürü ve aşilamadan sonraki gunde iliski soyledi sende oyle yap aklinda olsun
Herkesin uygulaması farkli demek ki bana çatlayıp çatlamadığını bile soylemedi valla aşılama da baya hızlı oldu kolay bi işlemmiş amin inşallah canımyani 40 saate denk geliyor
benimde 49 50 saat arasi olacak simdi bekliyorum sozde catlamis yumurta esim gitti gelsin 1saate yapilir herhalde .. rabbim su cumanin hatrina emeklerimizi bosa cikarmaz nasip eder bizlere ins.
benim catlama problemi oldugundan herhalde ilk once bakti sonra esimi labaratuara gonderdiHerkesin uygulaması farkli demek ki bana çatlayıp çatlamadığını bile soylemedi valla aşılama da baya hızlı oldu kolay bi işlemmiş amin inşallah canım
Benim ilk aşılamam tuttu şuan 10 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başınaHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
Amin inşallah bizde senin mutlu haberi veririz. Rabbim korusun seni ve bebişiniBenim ilk aşılamam tuttu şuan 10 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına
İnşallah canımAmin inşallah bizde senin mutlu haberi veririz. Rabbim korusun seni ve bebişini
Bende hangi hastahane ye gidiyosunzBen Ankara dayım sen ?
Başkent hastanesine sen ?Bende hangi hastahane ye gidiyosunz
Tıp fakültesi cebeciBaşkent hastanesine sen ?
Nasıl orda muamele işlemler falan sizce ?Tıp fakültesi cebeci
Gayet güzel memnunumNasıl orda muamele işlemler falan sizce ?
Yarı özel demi başkent. Sen memnunmusunGayet güzel memnunum
Ben bi kez gittim oraya bi doktor vardi surekli azarliyodu karsi odasindaki doktora gittim o da yeni mezun belli yaşı genćti cok içime sinmemişti açıkcası bi daha da gitmedim baya bi hastane gezdim :) evet yari ozel yari vakıf hastanesi ben memnunum kalabalık ama en azindan oturup bekliyosun devlette ayakta dikilmek zorundasin tek sorun beklemek o da doktorlara olan ilgiden dolayı duyan gelmiş benim gibi :)Yarı özel demi başkent. Sen memnunmusun
Nasıl aşılama kısmına geldiniz pekiBen bi kez gittim oraya bi doktor vardi surekli azarliyodu karsi odasindaki doktora gittim o da yeni mezun belli yaşı genćti cok içime sinmemişti açıkcası bi daha da gitmedim baya bi hastane gezdim :) evet yari ozel yari vakıf hastanesi ben memnunum kalabalık ama en azindan oturup bekliyosun devlette ayakta dikilmek zorundasin tek sorun beklemek o da doktorlara olan ilgiden dolayı duyan gelmiş benim gibi :)