Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun bebişin amin insaallah bizde senin gibi haber veririz kaçıncı gun kan testi yaptın bide belirti var mıydı merak ettik bende belirti yok bugun 12 günüm

Gözün aydın canım hepimize nasip olur insallah belirtilerin ne oldu yazarmısın umut dünyası belki bizdede olur
Ben devlet hastanesinde yaptırdım yumurta catlamıs mı diye bakmıyorlar bile ya nasip dedim. Hep buradan belirtileri olan hamilelerin yazılarını okudum ama hiç biri bana uymadı. Aşılamadan sonra sancım oldu baya. İlk on gün sancılarım vardı kısa kısa yatı tatlı. On günden sonra sivilcem çıktı on ikinci günden sonra da göğüsler söndü akıntı başladı tamamen adet belirtilerinin hepsini yaşadım hatta üzüldüm adet olacağım diye verilen ilacı bile kullanmadım son üç gün. Gecikince de kanda baktırdım ve pozitif. İlk aklıma gelen içimden geçen ilk şey Allah isteyen herkese nasip etsin sağ Salim kavuşurum demek oldu. Önce herkes için sonra kendim için istedim. O sevinç göz yaşlarını siz de dökün inşallah

Merhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamam
Aşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş şükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamam
Aşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş Aşükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız

10.günüm benimde sivilcelerim felan var ama göğüs karın o bu normal seviyede çok ağrımıyo umut dolmuştum bende ilk günlerde

İnşallah Allahım bize de nasip eder.

ben 12/04/2019 tarihinde ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sadece halsizlik var acaba kullandığı jel den mi kaynaklanıyor benimle beraber aynı gün aşılama olan var mı? Zeynep kamilde yaptırdım ben
Ben de bu tarihte yaptırdım ama o hastanede değil. Hiç belirtim yok yarın kan vereceğim umudum olmadığı için jeli bugün bıraktım çünkü adet gecikmesi yaparmış tutmadiysa bari adetim gecikmesin diye.. ama Allah büyüktür o verirse olur

Mrb benim de bugün aşılamamin 13.gunu kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif regilime 5 gün var testi tekrarlasam mı hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…