- 3 Ekim 2018
- 65
- 20
- 37
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Hayırlı uğurlu olsun bebişin amin insaallah bizde senin gibi haber veririz kaçıncı gun kan testi yaptın bide belirti var mıydı merak ettik bende belirti yok bugun 12 günümMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde ilk aşılamam 12 gün sonra inşallah bende kanda öğrenirim hamile olduğumuMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Belirtilerin varmıydı canımMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamamMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kaçıncı günün Sabha09Merhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamam
9.gün bugunKaçıncı günün Sabha09
catlatma igne sonrasi kac saat sonra asilamaniz olduMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde 3.gün9.gün bugun
Ben devlet hastanesinde yaptırdım yumurta catlamıs mı diye bakmıyorlar bile ya nasip dedim. Hep buradan belirtileri olan hamilelerin yazılarını okudum ama hiç biri bana uymadı. Aşılamadan sonra sancım oldu baya. İlk on gün sancılarım vardı kısa kısa yatı tatlı. On günden sonra sivilcem çıktı on ikinci günden sonra da göğüsler söndü akıntı başladı tamamen adet belirtilerinin hepsini yaşadım hatta üzüldüm adet olacağım diye verilen ilacı bile kullanmadım son üç gün. Gecikince de kanda baktırdım ve pozitif. İlk aklıma gelen içimden geçen ilk şey Allah isteyen herkese nasip etsin sağ Salim kavuşurum demek oldu. Önce herkes için sonra kendim için istedim. O sevinç göz yaşlarını siz de dökün inşallahGözün aydın canım hepimize nasip olur insallahbelirtilerin ne oldu yazarmısın umut dünyası belki bizdede olur
Cumartesi 23.00 te iğne yaptırdım Pazartesi 14:000 gibi aşılama yaptılarcatlatma igne sonrasi kac saat sonra asilamaniz oldu
İnşallahBenimde ilk aşılamam 12 gün sonra inşallah bende kanda öğrenirim hamile olduğumu
Hiç olmadı hep adet olacakmışım gibiydi gecikince bel ağrım oldu bi tek hala da varBelirtilerin varmıydı canım
Aşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş şükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızMerhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamam
Aşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş Aşükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızMerhaba belirtiniz neydi acaba benimde ilk aşılamam
10.günüm benimde sivilcelerim felan var ama göğüs karın o bu normal seviyede çok ağrımıyo umut dolmuştum bende ilk günlerdeAşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş Aşükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah Allahım bize de nasip eder.Aşılama yapıldığı ilk günler tatlı bi ağrı oldu baya ağrıdı ama Umut doldum nedense o ağrıdan öyle sızlatacak kadar değildi sık sıktı sadece sonra da sivilce dahil bütün adet belirtilerimin hepsi oldu hiç umutlu değildim son günlerde ama rabbim nasip etmiş şükür. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız
Ben de bu tarihte yaptırdım ama o hastanede değil. Hiç belirtim yok yarın kan vereceğim umudum olmadığı için jeli bugün bıraktım çünkü adet gecikmesi yaparmış tutmadiysa bari adetim gecikmesin diye.. ama Allah büyüktür o verirse olurben 12/04/2019 tarihinde ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sadece halsizlik var acaba kullandığı jel den mi kaynaklanıyor benimle beraber aynı gün aşılama olan var mı? Zeynep kamilde yaptırdım ben
Aminnnnnİnşallah Allahım bize de nasip eder.
Doktor bana 12. Gün de kan tahlilinde görürsün demişti tabi bana daha var da. Bence regl e 1 kala tekrar kan verMrb benim de bugün aşılamamin 13.gunu kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif regilime 5 gün var testi tekrarlasam mı hafta sonu