Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
catlatma ignesinden kac saat sonra asilama oldunuz bende carsamba 11gibi catlatma ignesi vurup cuma gunu 11civari asilama yapilacak 48 saate denk geliyor sizin kac saat oldu meraj ettim

Ben geçenki aşılamam da iğneden 12 gün sonra etkisinin geçtiğini gördüm.
O yüzden yapmayı düşünüyorum. Benimde adetim perşembe aynıyız.

Ben geçenki aşılamam da iğneden 12 gün sonra etkisinin geçtiğini gördüm.
O yüzden yapmayı düşünüyorum. Benimde adetim perşembe aynıyız.
Benim ilk aşılamam bilemediğim için yapınca bana yaz merak ederim inşallah bebişin seninledir. hakkımızda hayırlısı olsun bende yaparsam yazarım.

Merhabalar kızlar benim aşılamanın 6. Günü yaklaşık...valla bel ağrısı delirtcek bir de baskı var özel bölgeyegünlerdir dinleniyorum hiçbişi yapmıyorum ama bugün sıkıldım az gezineyim dedim 1-2 saat dolaştım eve kendimi zor attım cok ağrım oldu belimde ve halsizleştimRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun da zor bir süreç

İnşallah güzel sonuç alırsın sonunda. Beklemek zor evet ama en azından umutlanabileceğin belirtilerin var
Bende o da yok

İnşallah güzel sonuç alırsın sonunda. Beklemek zor evet ama en azından umutlanabileceğin belirtilerin var
Bende o da yok
Yok yok öyle düşünmeee herkeste belirti olmazmışki sen de inşallah belirtisiz tutacaktır belki bende de belirtili olacaktırsen içini ferah tut az kalmış bak öğrenmene dualarım seninle

Merhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim ya bana da umut oldun benim de ilk aşılamam inşallah benim de tutar belirtilerin neydi ve ne zaman başladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…