- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
catlatma ignesinden kac saat sonra asilama oldunuz bende carsamba 11gibi catlatma ignesi vurup cuma gunu 11civari asilama yapilacak 48 saate denk geliyor sizin kac saat oldu meraj ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çatlatma iğnemi 10/04/2019 tarihi 24.00 da vurdum 12/04/2019 tarihi 11:30 da aşılamam yapıldıcatlatma ignesinden kac saat sonra asilama oldunuz bende carsamba 11gibi catlatma ignesi vurup cuma gunu 11civari asilama yapilacak 48 saate denk geliyor sizin kac saat oldu meraj ettim
Ben geçenki aşılamam da iğneden 12 gün sonra etkisinin geçtiğini gördüm.benim regly günüm perşembe günü ama bende cuma günü falan mı yapsam diyorum doktor bana 15 gün sonra kan testi yap demişti. Günler azaldıkça okadar stres artıyor ki anlatamam bende mi acaba yarın yapsam erken olmaz mı ki ?
Benim ilk aşılamam bilemediğim için yapınca bana yaz merak ederim inşallah bebişin seninledir. hakkımızda hayırlısı olsun bende yaparsam yazarım.Ben geçenki aşılamam da iğneden 12 gün sonra etkisinin geçtiğini gördüm.
O yüzden yapmayı düşünüyorum. Benimde adetim perşembe aynıyız.
İnşallah Allah dualarımızı kabul etsin güzel haberler ileBu gün aşılamada 7. günüm sabaha kadar kasıklarım kramplar girdi belim cok ağrıyooo inşallah gebelik belirtisidir yaa
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunYanlis kisiye yazdim
Canimm cok cokncok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Tamam yazarım ben buraya zaten. İnşallah senin de tutmuştur güzel haberler ile gelirsin.Benim ilk aşılamam bilemediğim için yapınca bana yaz merak ederim inşallah bebişin seninledir. hakkımızda hayırlısı olsun bende yaparsam yazarım.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTamam yazarım ben buraya zaten. İnşallah senin de tutmuştur güzel haberler ile gelirsin.
İnşallah güzel sonuç alırsın sonunda. Beklemek zor evet ama en azından umutlanabileceğin belirtilerin varMerhabalar kızlar benim aşılamanın 6. Günü yaklaşık...valla bel ağrısı delirtcek bir de baskı var özel bölgeyegünlerdir dinleniyorum hiçbişi yapmıyorum ama bugün sıkıldım az gezineyim dedim 1-2 saat dolaştım eve kendimi zor attım cok ağrım oldu belimde ve halsizleştim☹Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun da zor bir süreç
Yok yok öyle düşünmeee herkeste belirti olmazmışki sen de inşallah belirtisiz tutacaktır belki bende de belirtili olacaktırsen içini ferah tut az kalmış bak öğrenmene dualarım seninleİnşallah güzel sonuç alırsın sonunda. Beklemek zor evet ama en azından umutlanabileceğin belirtilerin var
Bende o da yok
Çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur iyi haberler alırız Allah hepimize sabır versinYok yok öyle düşünmeee herkeste belirti olmazmışki sen de inşallah belirtisiz tutacaktır belki bende de belirtili olacaktırsen içini ferah tut az kalmış bak öğrenmene dualarım seninle
Yok canım gonal f diye iğne kullanıyorum yarın kontrole gitcemAşılama oldu mu canım senin
Merhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsinHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
Gözün aydın canım hepimize nasip olur insallah belirtilerin ne oldu yazarmısın umut dünyası belki bizdede olurMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Senin hangi sorundan dolayı gebelik olmuyordu ?Merhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim ya bana da umut oldun benim de ilk aşılamam inşallah benim de tutar belirtilerin neydi ve ne zaman başladı acabaMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ve de eşinde ve ya sende sorun var mıydıMerhabalar ben bugün üye oldum. Uzaktan bu sayfayı çok takip ederdim. İlk aşılamam ve tuttu dün kanda ögrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Selam nasılsın merak ettim seni bi gelisme var mı?Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin