Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçen ki aşılamada da aynıydı. Sonuç negatif oldu. Tamamen ilacın etkisi canım ya. Gerçi tutan ilaçsızda tutar ben kullandımdayine bişey olmadı.
İçini ferah tut sen. İnşallah tutar seninki.👍👍👍👍
Benim de pek umudum yok çikolata kistim her şeyimi bozuyor ama bakalım umut fakirin ekmeği

Anladim demek ki her doktorun uygulama sekli farkli bende dün aşılama oldum bugün ve salı günü iliski dedi bana da ilac falan vermedi hakkımızda hayirlısı bakalim
Aminn canım doktorlara ve Allah’a güvenmekten başka yapacağımız bir şey yok. Güzel haberlerini duyarız inşallah🙏🏼🙏🏼

Arkadaşlar merhaba bnde pcos var geçen perşembe ilk aşılamamı oldum bugün 4. Günüm hiç bir belirti yok ne kasıkta agrı nede gögüslerde hassasiyet. Aranız da aşılama ile hamile kalıp da belirti yaşayan var mı. İçimde kötü Bi his var :KK43:

Arkadaşlar merhaba bnde pcos var geçen perşembe ilk aşılamamı oldum bugün 4. Günüm hiç bir belirti yok ne kasıkta agrı nede gögüslerde hassasiyet. Aranız da aşılama ile hamile kalıp da belirti yaşayan var mı. İçimde kötü Bi his var :KK43:
Bendede sıfır belirti al benden de o kadar moralim o kadar bozuk ki😔😔😔

Anladım canım valla bende öyle ama Allahtan ümit kesilmez inşallah tutunmuştur olumlu sonuç alırız Allahın izniyle.
İnşallah cnaım ya o kadar dua ediyorum ki. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bir yandan da hiç mi belirti olmaz diyorum.
Göğüs ağrısı da bitti. Fitilden oluyordu ama yinede sanki iyi hissettiriyordu.😂😂😂😂😂

İnşallah cnaım ya o kadar dua ediyorum ki. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bir yandan da hiç mi belirti olmaz diyorum.
Göğüs ağrısı da bitti. Fitilden oluyordu ama yinede sanki iyi hissettiriyordu.😂😂😂😂😂

Benim hiç bir belirtim yok :KK43: o kadar çok dinliyorum ki kendimi kasıklarım da Bi kıpırtı hissetmek için ama yok. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşuruz.. Günler geçmek bilmiyor beklemek çok zor :KK43:

Benim hiç bir belirtim yok :KK43: o kadar çok dinliyorum ki kendimi kasıklarım da Bi kıpırtı hissetmek için ama yok. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşuruz.. Günler geçmek bilmiyor beklemek çok zor :KK43:
Çok dinliyorum ben de. Aynen hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahım.

Kızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.🤗🤗

Kızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.🤗🤗
Yaaa ne güzel canım çok güzel bir haber bu. Hayırlı olsun bebişim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. 🤗🤗🤗🤗🤗
Bende belirti yok diye içimi kemiriyordum mutsuz oluyordum.
İnşallah 2.Aşılamam tutar nasipse. 🐣

Yaaa ne güzel canım çok güzel bir haber bu. Hayırlı olsun bebişim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. 🤗🤗🤗🤗🤗
Bende belirti yok diye içimi kemiriyordum mutsuz oluyordum.
İnşallah 2.Aşılamam tutar nasipse. 🐣
Teşekkür ederim canım daha dün idrar testinde öğrendim inşallah devamı gelir daha çok yeni 🙏 Emin ol seni çok iyi anlıyorum bir işaret bekliyor insan ama işte bat günü gelmeden maalesef anlaşılmıyor keşke anlaşılsa.İnşallah tutmuştur bebişin hayırlısı ile.Bak ben 5. Aşılamamda çok rahattım çünkü hiç ümidim yoktu tüp bebeğe hazırlık yapıyordum ki rabbim kısmet etti tüp bebek olmadan.Stres de etkiliyor başka şeyler ile oyalanmaya çalış 🤗

X