- 18 Nisan 2019
- 21
- 11
- 29
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
hayırlısı olur inşallahİğne olmadığı için sende şanslısın. Bencede biraz daha bekle. En azından 10 günü devir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olur inşallahİğne olmadığı için sende şanslısın. Bencede biraz daha bekle. En azından 10 günü devir.
Yok canım benim ikinci aşılama göğüslerimden hiç bi acı şişme hassasiyet olmadı yaa neden acabaBende dün ilk aşılamamı oldum benim bu kullandığım iğneler gögüslerimde acı yaptı sizde de oldu mu olduysa ne zaman gecer ki acaba geçerse de gerçi hamile değilim diye üzülcem o da ayrı bi konu :)
Ya ala ala neden acaba bende oldu özellikte çatlatma iğnesinden sonra daha çok hissettim sanki ilacın dozumu fazlaydı acaba ya da bana fazla geldi sizin kaç yumurta olduYok canım benim ikinci aşılama göğüslerimden hiç bi acı şişme hassasiyet olmadı yaa neden acaba
Pko var bende cok fazla yumurtam var ama gelişiminde sıkıntı oluyo büyümüyor büyüse bile catlamıyo bu aşılamamda femera kullandım sadece 5 gün sonra kontrole gittim büyümemiş dedi 11 12 olmuştu 3 gün sonra tekrar gel büyürse catlatma iğnesi yapıcaz dedi gittiğimde yumurtan catlamış yarın aşılama yapıcaz dedi ama kac yumurtam var kac tane catlamış söylemedi yaYa ala ala neden acaba bende oldu özellikte çatlatma iğnesinden sonra daha çok hissettim sanki ilacın dozumu fazlaydı acaba ya da bana fazla geldi sizin kaç yumurta oldu
Insallah tutar canim rabbim gonlune gore versin❤kızlar aşılamayı yaptırdık şimdi evdeyim çok ağrılı değildi sol tüpden bseler geçtiğini hissettim ya nasip dedik çıktık bu yola ilk aşılamam inşallah tutar fitil verdi hergün sabah aksam 2 kere kullan dedi
Benim 1 yumurta var su anda carsamba 13 tu dun catlatma ignesi vudum son durumunu pztsi ogrenecez allah in izniyleKızlar siz kaçar yumurtayla aşılama oldunuz? Boyutları ne kadardı?
Bana fitil falan verilmedi ne için acaba o fitilBende fitil kullanmaya başladığımdan beri acı bar felaket bir şekilde
Ama fitilin etkisi biliyorum keşke hamilelikten olsa.
Bende 3 yumurta vardi solda cikolata kisti var ordaki 7 mmdi daha sonra onu hiç olcmedi sanirim buyumuyodu istedigi şekilde sagda 2 tane 17mm ve 18 mm di en son olctügunde ondan bir gun sonra catlatma oldum bir gun sonrada aşılama olduKızlar siz kaçar yumurtayla aşılama oldunuz? Boyutları ne kadardı?
Tutunması içinmiş bebeğin. Hergün 1 tane. Ama acayip acı yapıyor göğüsler. Zaten o olmasa başka belirtim yok sanırım tutmadıBana fitil falan verilmedi ne için acaba o fitil
Valla ben 1 kez gebelik yaşadim gögüs ağrısından başkada bi belirtim yoktu merak etme bana kalirsa ilk gogüsler kendini ele veriyo :) tabi kullandiğımız ilaçlarinda şu aşamada payi buyukTutunması içinmiş bebeğin. Hergün 1 tane. Ama acayip acı yapıyor göğüsler. Zaten o olmasa başka belirtim yok sanırım tutmadı
Hadi bakalım inşallah güzel geçerBenim 1 yumurta var su anda carsamba 13 tu dun catlatma ignesi vudum son durumunu pztsi ogrenecez allah in izniyle
Hayırlı olsun canım Ne zaman oldun aşılamanı?Bende 3 yumurta vardi solda cikolata kisti var ordaki 7 mmdi daha sonra onu hiç olcmedi sanirim buyumuyodu istedigi şekilde sagda 2 tane 17mm ve 18 mm di en son olctügunde ondan bir gun sonra catlatma oldum bir gun sonrada aşılama oldu
Bu arada bana fitil falan vermedi niye acaba bi de özelde yaptirdım bi surü paraTutunması içinmiş bebeğin. Hergün 1 tane. Ama acayip acı yapıyor göğüsler. Zaten o olmasa başka belirtim yok sanırım tutmadı
Dün oldum canım sen oldun mu ?Hayırlı olsun canım Ne zaman oldun aşılamanı?
Teşekkürler bu arada inşallah hepimize hayırlı olur güzel sonuçlar alırızHayırlı olsun canım Ne zaman oldun aşılamanı?
Valla ben 1 kez gebelik yaşadim gögüs ağrısından başkada bi belirtim yoktu merak etme bana kalirsa ilk gogüsler kendini ele veriyo :) tabi kullandiğımız ilaçlarinda şu aşamada payi buyuk
Geçen ki aşılamada da aynıydı. Sonuç negatif oldu. Tamamen ilacın etkisi canım ya. Gerçi tutan ilaçsızda tutar ben kullandımdayine bişey olmadı.Bu arada bana fitil falan vermedi niye acaba bi de özelde yaptirdım bi surü para
Ben de çarşamba oldum canım. Aminnn inşallah herkes müjdeli haberler verirTeşekkürler bu arada inşallah hepimize hayırlı olur güzel sonuçlar alırız