Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba benim 5. Aşılamam tuttu çok şükür.İlk aşılaması tutanlar da var tabi.Benim biraz daha uzun sürdü.Beni veya bir başkasını referans almayın kendinize.Herkesin farklı hikayesi oluyor bu süreçte.Ben her ay aşılama yaptırdığımda tüm belirtileri yaşadığım halde hamile kalamamıştım.Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştı.Zaten aşılamadan sonraki ilk 10 gün yaşanan şeyler genelde ilaçların etkisi oluyor.Kimi ilaçlardan daha çok etkileniyor kimi daha az.Belirtiler en erken regliden 1gün önce ya da regl günü başlıyor tecrübelerim bu yönde kiminin daha geç başlayabiliyor.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.🤗🤗

Gözün aydın canım ☺️ darısı bizlere olsun inşallah. İçime su serptin senin de mi hiç belirtin olmadı

Gözün aydın canım ☺ darısı bizlere olsun inşallah. İçime su serptin senin de mi hiç belirtin olmadı
Teşekkür ederim darısı sizlere canım 🙏 Benim belirtilerim ağrılar sızılar akıntılar ilaçların etkisinden diye düşündüm çünkü aşılamamın tutmadığı aylarda da aynı belirtiler vardı.O yüzden şuna inandım benim vücudum ilaçlara karşı fazla tepki veriyor.Bu ay benimle hamile kalan bir arkadaş daha var onun hiç belirtisi olmadı ne ağrı ne sızı yani bu kişiden kişeye değişiyor dediğim gibi kimseyi kendinize referans almayın 🤗 kendizi dinlemeyin akışına bırakın hayırlısı diyin 🤗

Teşekkür ederim darısı sizlere canım 🙏 Benim belirtilerim ağrılar sızılar akıntılar ilaçların etkisinden diye düşündüm çünkü aşılamamın tutmadığı aylarda da aynı belirtiler vardı.O yüzden şuna inandım benim vücudum ilaçlara karşı fazla tepki veriyor.Bu ay benimle hamile kalan bir arkadaş daha var onun hiç belirtisi olmadı ne ağrı ne sızı yani bu kişiden kişeye değişiyor dediğim gibi kimseyi kendinize referans almayın 🤗 kendizi dinlemeyin akışına bırakın hayırlısı diyin 🤗
Sizin ne zaman ve ne agrilariniz oldu benim de vucudum kesin cok tepki veriyo her seye merak ettim

Teşekkür ederim canım daha dün idrar testinde öğrendim inşallah devamı gelir daha çok yeni 🙏 Emin ol seni çok iyi anlıyorum bir işaret bekliyor insan ama işte bat günü gelmeden maalesef anlaşılmıyor keşke anlaşılsa.İnşallah tutmuştur bebişin hayırlısı ile.Bak ben 5. Aşılamamda çok rahattım çünkü hiç ümidim yoktu tüp bebeğe hazırlık yapıyordum ki rabbim kısmet etti tüp bebek olmadan.Stres de etkiliyor başka şeyler ile oyalanmaya çalış 🤗
Ay o kadar iyi geldi ki yazdıkların içime şu serptin. İnşallah devamı gelsin güzel haberler alalım senden.
Bende 9 nisan akşamı çatlatma 12 nisan sabahı aşılama oldum.
Çarşamba gibi idrarda bakmayı düşünüyorum. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. O kadar pozitif enerji aldım ki senden Allah razı olsun yüzünü güldürsün inşallah 🤗🤗🤗🤗🤗🤲🤲🤲🤲

Sizin ne zaman ve ne agrilariniz oldu benim de vucudum kesin cok tepki veriyo her seye merak ettim
Göğüs ağrım bel ağrım kasık ağrım ve akıntım oluyordu canım.Ama bu ay için tek tek yazayım sizin için.Bir de şu bilgisiydi ekleyeyim protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterin.
Aşılama günü aşılamadan 2-3 saat sonra gece saatlerine kadar çok ağrım oldu kasık ve bel bölgesinde.
1. Ve 2. Günler hiçbir şey yoktu.
3. 4. Ve 5. Gün sabahın çok erken saatlerinde kasığımda gerilme ile uyandım uyanınca geçiyordu.Göğüs ağrım vardı dokununca.
6. 7. 8. Günlerde belim çok ağrıdı.Yine göğüs ağrım vardı.
Sonraki günlerde akıntım vardı su gibi ara ara ama süreli değil.
12.gün akşam adet olacakmışım gibi sancılarım oldu hani adet olacakmış da sökülemiyor gibi.Dedim bu sefer de tutmadı herhalde adet olacam.13.gün idrar testi yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm dün ve bugün kasığımda tatlı tatlı sancı oluyor o kadar.
Daha önce hamile kalmıştım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum şimdiki korkum da kalp atışı bakalım hayırlısı.Rabbim dualarını kabul etsin canım 🙏

Ay o kadar iyi geldi ki yazdıkların içime şu serptin. İnşallah devamı gelsin güzel haberler alalım senden.
Bende 9 nisan akşamı çatlatma 12 nisan sabahı aşılama oldum.
Çarşamba gibi idrarda bakmayı düşünüyorum. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. O kadar pozitif enerji aldım ki senden Allah razı olsun yüzünü güldürsün inşallah 🤗🤗🤗🤗🤗🤲🤲🤲🤲
Allah senden de razı olsun 🤗 Çarşamba günü 12. Günün oluyor hamilelik varsa bile hemen idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırmanı tavsiye ederim 🤗

Allah senden de razı olsun 🤗 Çarşamba günü 12. Günün oluyor hamilelik varsa bile hemen idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırmanı tavsiye ederim 🤗
Bende çatlatmadan itibaren sayayım dedim. 2 gün önce iğneyi vuruldum ya 14 günde iğnenin etkisi geçer ve belki çıkar diye düşündüm. 😊😊😊😊

Göğüs ağrım bel ağrım kasık ağrım ve akıntım oluyordu canım.Ama bu ay için tek tek yazayım sizin için.Bir de şu bilgisiydi ekleyeyim protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterin.
Aşılama günü aşılamadan 2-3 saat sonra gece saatlerine kadar çok ağrım oldu kasık ve bel bölgesinde.
3. 4. Ve 5. Gün sabahın çok erken saatlerinde kasığımda gerilme ile uyandım uyanınca geçiyordu.Göğüs ağrım vardı dokununca.
12.gün akşam adet olacakmışım gibi sancılarım oldu hani adet olacakmış da sökülemiyor gibi.Dedim bu sefer de tutmadı herhalde adet olacam.13.gün idrar testi yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm dün ve bugün kasığımda tatlı tatlı sancı oluyor o kadar.
Daha önce hamile kalmıştım kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum şimdiki korkum da kalp atışı bakalım hayırlısı.Rabbim dualarını kabul etsin canım 🙏
Teşekkurler umarım sağlikla buyur bebegin karninda canim benim ilacin etkisiyle olan gogus agrilarim bariz bi sekilde azaldi asilamanin 3.gunundeyim gebelik olsaydi azalmazdi heralde tutmadi buyuk ihtimal zaten ilk aşılamamdı şans cok azdı sağlik olsun elbet bir gün gelecek

Bu gün aşılamada 7. günüm sabaha kadar kasıklarım kramplar girdi belim cok ağrıyooo inşallah gebelik belirtisidir yaa 🤗🤗

ben 12/04/2019 tarihinde ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sadece halsizlik var acaba kullandığı jel den mi kaynaklanıyor benimle beraber aynı gün aşılama olan var mı? Zeynep kamilde yaptırdım ben

Yanlis kisiye yazdim 🤗
Canimm cok cokncok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

İyiyim hatta hiç belirtim yok geçen ay daha fazlaydı belirtim ama negatifti.
Yarın veya çarşamba test yapmayı düşünüyorum.
Sen ne zaman yapacaksın idrarda?
benim regly günüm perşembe günü ama bende cuma günü falan mı yapsam diyorum doktor bana 15 gün sonra kan testi yap demişti. Günler azaldıkça okadar stres artıyor ki anlatamam bende mi acaba yarın yapsam erken olmaz mı ki ?

X